Daha Ne Kadar Devam Edecek ?
-
diCk bunu yazdı:
-----------------------------zeybekustasi bunu yazdı:
-----------------------------
35 yıldır süren savaş. ve bir adım ilerlemeden devam ediyor.
-----------------------------Savaş iki devlet arasında olur terör örgütüyle savaş olmaz koçum..
sakin ol genç koç moç hoşlanmam haberin olsun. konuya gelirsek ülkenin başında hiçbirimixin haberi olmayan gixli kapaklı çok şey dönüyor. adamların göxü o kadar kör ki bağıra bağıra cinayete davetiye çıkartıyorlar. -
zeybekustasi bunu yazdı:
diCk bunu yazdı:
-----------------------------zeybekustasi bunu yazdı:
35 yıldır süren TERÖR. ve bir adım ilerlemeden devam ediyor.
-----------------------------Savaş iki devlet arasında olur terör örgütüyle savaş olmaz koçum..
sakin ol genç koç moç hoşlanmam haberin olsun. konuya gelirsek ülkenin başında hiçbirimixin haberi olmayan gixli kapaklı çok şey dönüyor. adamların göxü o kadar kör ki bağıra bağıra cinayete davetiye çıkartıyorlar.
-----------------------------Bence sen düşünmeden kurduğun cümleler yüzünden kendi kendini ve çevreni rahatsız ediyorsun..
Bir delikanlılık yapıp o yorumunu düzenlemeni salık veririm.
-
pcdoktor636 bunu yazdı:
-----------------------------halk silahlanıp çatışmaya gitmedikçe terör bitmez.
devlet eliyle bitecek iş değil bu. sonuçta kendi başına bir örgüt değilki arkasındaki devletler türkiyeyle ilişkiyi keserse durum daha da kötü hale gelebilir.
-----------------------------Hocam inan çok kısa bir süre önceye kadar ben de böyle düşünüyordum. sonra durdum ve dedim ki. kimin için lan beyni örmceklenmiş kendi menfaatinden başka bir şey düşünmeyen din istismarcıları için mi? ve vazgeçtim bu düşüncemden.. He vatanımı toprağımı sevmiyormuyum tabi ki seviyorum şehitlerimizin atalarımızın anısına saygım var en azından. ama şuan başımızdaki illet beni vazgeçiriyor. he desen ki şuan 100.000 kişi ayaklanıyoruz Atatürk ilke ve inkilaplarına sahip çıkıyoruz din istismarcılarına karşı duruyoruz ben varım. ama taksimde bir mitinge gidiyoruz katılım yok denecek kadar az herkes sadece konuşuyor..
O yüzden Allahımdan ilk dileğim bu kanser belasını bir an önce g.tünden bütün vücuduna sardırsında gebersin gitsin şerefsiz.
-
ABD, Türkiye Cumhuriyeti topraklarının tamamına hükmedene kadar.
-
Hepar basa gelene kadar devam eder!
-
Termodinamiğin II. yasasına göre dünyadaki düzensizlik hep pozitife doğru gidecek bunu ne lafla, ne de eylemle değiştirebilirsiniz. Huzurlu bir hayat dünya üzerinde asla varolmayacak yada siz kafanızdaki düzensizlik ve huzur gibi kavramları tersine çevireceksiniz.
-
Silahlar değilde kalemler konuştuğu gün biter.
-
telekom bunu yazdı:
Hepar basa gelene kadar devam eder!
-----------------------------ha ha hahaha.
-
yok öyle bir dünya. halkın silahlanmasıyla olcak iş değil :))))
hadi al git bakalım noluyor :)))
neyse şöyle ki
özel halin tüm ülke sınırlarının içinde uzun süreli uygulanması ie belki bir nebze bir çözüm üretilebilir
-
pcdoktor636 bunu yazdı:
-----------------------------halk silahlanıp çatışmaya gitmedikçe terör bitmez.
hahaha mason loncasını public eden arkadaş terör sorununada kesin çözüm bulmuş.
Söylediğini saçma buldum hacı, pkk o halkı keklik gibi avlar. Yolda taş atanlara benzemez dağdakiler, ki o dediğin cengaver halk taş atanı bile gördümü kafasını sokacak yer arıyor. Kimse asarım keserim ayağı yapmasın o yüzden. Lafla peynir gemisi yürümüyor