folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Damarları Belirginleştirme

Damarları Belirginleştirme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek

Selam tahribat ailem , 1.konum isim yetersizliliğinden silinmişti bu oldu sanırım :)

Vücut kol , biceps ( pazu ) , göğüs , boyun , omuz , omuz yanları , ön kol bilek , buralardaki damarları ortaya çıkarmak istiyorum

bknzHugh Jackman , Tom cruise , sylvester stallone gibi oyuncularda dikkat çeken özeliktir. :) 

Önerileriniz merak ediyorum. 

Mesela ; 
    -Sık sık ağırlık tekrar 
    -Kan yapıcı yiyecekler
    -Suyu az iç ya da çok iç
    -şu meyveyi ye şunlardan uzak dur 

gibi önerilerinizi istiyorum şimdiden teşekkürler ve saygılar. :) 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1234567B
    1234567B's avatar
    Erkek

süd iç

arbeit macht frei
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ste1n
    ste1n's avatar
    Erkek

bahsettiğin adamlarda ki damarların belirginleşmesi düzenli spor ve düşük yağ oranıyla alakalı. tabi steroidlerin de katkısı büyük.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Twitter
    Twitter's avatar
    Erkek

Pancar ye 

Part Time Engineer, Full Time Dreamer ..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek
    ste1n bunu yazdı

bahsettiğin adamlarda ki damarların belirginleşmesi düzenli spor ve düşük yağ oranıyla alakalı. tabi steroidlerin de katkısı büyük.

Steroid , hayatında görmemiş kullanmamış bir arkadaşım var vücut geliştirme filanda çalışmıyor sadece zayıf ve iş yerinde çalışma sayesinde gayet güzel vücudu var ve damarlı , sanırım gen ile alakası var onun yanında yağın az olması.

@1234567B , süt ile konunun bir alakası olduğunu düşünmüyorum ama teşekkürler :) 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek
    Twitter bunu yazdı

Pancar ye 

ne gibi katkıları var hocam ?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek

düZenli olarak orjinal dut pekmezi iç

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek

benım bıldıgım calısma esnasında duzunle ve dogru bır sekılde nefes alıp vermeyle alakası var cunku dogru nefes alıp verırken kanın dogru oranda ve daha fazla pompalanmasıyla kaslara ıstenılen kan tasınıyor hıc calısmamıs bırısınde bu tasınan kan azken calısma esnasında arttıgı ıcın bu kan tasıyan damarlar genıslıyor ve sızın ıstedıgınız goruntu olusuyorkı hıc hos bır goruntu degıl ne kadar cok damar genıslerse o kadar cok catlama oranıda yukselırkı kımse bunu ıstemez ben bıldıgımı aktardım yanlıs olan yanlarıda olabılır

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek
    tosun bunu yazdı

düZenli olarak orjinal dut pekmezi iç

Hocam bizim buralarda dut pekmezini bulamassın , orjinal normal pekmez var bu bir işe yararmı ? 
    ayriyetten pekmez çok şekerli , damar yapalım derken kilo almayalım :) 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek
    MeTiN_7 bunu yazdı

benım bıldıgım calısma esnasında duzunle ve dogru bır sekılde nefes alıp vermeyle alakası var cunku dogru nefes alıp verırken kanın dogru oranda ve daha fazla pompalanmasıyla kaslara ıstenılen kan tasınıyor hıc calısmamıs bırısınde bu tasınan kan azken calısma esnasında arttıgı ıcın bu kan tasıyan damarlar genıslıyor ve sızın ıstedıgınız goruntu olusuyorkı hıc hos bır goruntu degıl ne kadar cok damar genıslerse o kadar cok catlama oranıda yukselırkı kımse bunu ıstemez ben bıldıgımı aktardım yanlıs olan yanlarıda olabılır

Hocam renkler ve zevkler tartışılamaz, ben severim sen sevmeye bilirsin görüntüsünü neyse yorumun hakkında sana %100 hak veriyorum çünkü nefes alıp verirken kontrol edersen yanmaları hissedebiliyorsun , çalışma esnasında değilde normal şekilde de gezerken otururken filan belirginleşmesinde de bahsediyorum

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Yağ ile alakalı bir durum. yağ oranın çok düşük ise damarlar ortaya çıkar ama belirli bir yağ indeksi var onun altına düşersen zararlı olur hocam.

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
Toplam Hit: 10976 Toplam Mesaj: 51