Damarları Belirginleştirme
-
Selam tahribat ailem , 1.konum isim yetersizliliğinden silinmişti bu oldu sanırım :)
Vücut kol , biceps ( pazu ) , göğüs , boyun , omuz , omuz yanları , ön kol bilek , buralardaki damarları ortaya çıkarmak istiyorum
bknz : Hugh Jackman , Tom cruise , sylvester stallone gibi oyuncularda dikkat çeken özeliktir. :)
Önerileriniz merak ediyorum.
Mesela ;
-Sık sık ağırlık tekrar
-Kan yapıcı yiyecekler
-Suyu az iç ya da çok iç
-şu meyveyi ye şunlardan uzak durgibi önerilerinizi istiyorum şimdiden teşekkürler ve saygılar. :)
-
süd iç
-
bahsettiğin adamlarda ki damarların belirginleşmesi düzenli spor ve düşük yağ oranıyla alakalı. tabi steroidlerin de katkısı büyük.
-
Pancar ye
-
ste1n bunu yazdı
bahsettiğin adamlarda ki damarların belirginleşmesi düzenli spor ve düşük yağ oranıyla alakalı. tabi steroidlerin de katkısı büyük.
Steroid , hayatında görmemiş kullanmamış bir arkadaşım var vücut geliştirme filanda çalışmıyor sadece zayıf ve iş yerinde çalışma sayesinde gayet güzel vücudu var ve damarlı , sanırım gen ile alakası var onun yanında yağın az olması.
@1234567B , süt ile konunun bir alakası olduğunu düşünmüyorum ama teşekkürler :)
-
Twitter bunu yazdı
Pancar ye
ne gibi katkıları var hocam ?
-
düZenli olarak orjinal dut pekmezi iç
-
benım bıldıgım calısma esnasında duzunle ve dogru bır sekılde nefes alıp vermeyle alakası var cunku dogru nefes alıp verırken kanın dogru oranda ve daha fazla pompalanmasıyla kaslara ıstenılen kan tasınıyor hıc calısmamıs bırısınde bu tasınan kan azken calısma esnasında arttıgı ıcın bu kan tasıyan damarlar genıslıyor ve sızın ıstedıgınız goruntu olusuyorkı hıc hos bır goruntu degıl ne kadar cok damar genıslerse o kadar cok catlama oranıda yukselırkı kımse bunu ıstemez ben bıldıgımı aktardım yanlıs olan yanlarıda olabılır
-
tosun bunu yazdı
düZenli olarak orjinal dut pekmezi iç
Hocam bizim buralarda dut pekmezini bulamassın , orjinal normal pekmez var bu bir işe yararmı ?
ayriyetten pekmez çok şekerli , damar yapalım derken kilo almayalım :) -
MeTiN_7 bunu yazdı
benım bıldıgım calısma esnasında duzunle ve dogru bır sekılde nefes alıp vermeyle alakası var cunku dogru nefes alıp verırken kanın dogru oranda ve daha fazla pompalanmasıyla kaslara ıstenılen kan tasınıyor hıc calısmamıs bırısınde bu tasınan kan azken calısma esnasında arttıgı ıcın bu kan tasıyan damarlar genıslıyor ve sızın ıstedıgınız goruntu olusuyorkı hıc hos bır goruntu degıl ne kadar cok damar genıslerse o kadar cok catlama oranıda yukselırkı kımse bunu ıstemez ben bıldıgımı aktardım yanlıs olan yanlarıda olabılır
Hocam renkler ve zevkler tartışılamaz, ben severim sen sevmeye bilirsin görüntüsünü neyse yorumun hakkında sana %100 hak veriyorum çünkü nefes alıp verirken kontrol edersen yanmaları hissedebiliyorsun , çalışma esnasında değilde normal şekilde de gezerken otururken filan belirginleşmesinde de bahsediyorum
-
Yağ ile alakalı bir durum. yağ oranın çok düşük ise damarlar ortaya çıkar ama belirli bir yağ indeksi var onun altına düşersen zararlı olur hocam.