folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Danimarkada İsi Birakip Geri Donmelimiyim ?

Danimarkada İsi Birakip Geri Donmelimiyim ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

geleli 1 bucuk ay kadar oldu daha oncede gelmistim danimarkaya pc sektorunde calistim ama dil gercekten cok buyuk sorun oldu kendim birakmadim cikmak zorunda kaldim 1 ay kadar issiz kalincada mecbr ilk buldum ishe atladim suan 1-2 yerle gorusmem var cvp bekliorum bakalim olursa olucak ins 

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

Absolut bunu yazdı:
    -----------------------------

geleli 1 bucuk ay kadar oldu daha oncede gelmistim danimarkaya pc sektorunde calistim ama dil gercekten cok buyuk sorun oldu kendim birakmadim cikmak zorunda kaldim 1 ay kadar issiz kalincada mecbr ilk buldum ishe atladim suan 1-2 yerle gorusmem var cvp bekliorum bakalim olursa olucak ins 

dayı ilk 3-6 ay sancılı geçer, ağlarsın bile amk, alışmış kudurmuştan beterdir. Bak sana şunu söylüyorum, yurdu siktiret, fotokopi buralar, insanı olsun, sokakları olsun, çok daraldı buralar.

Denildiği gibi herşeyi siktir et, dili öğren. Anlaşmadan ziyade, senin ortama uymanı sağlayacak rahatlatacak seni. Sevmediğin iş olayıda şöyle, parası az geldiğinden sıkıntıya giriyorsundur yoksa bende bayılmıyorum amk asosyal gibi Flash site için 14-16 saat bilgisayar başında durmaya. Ama ele o gıcırlar geçtimi şerefsiz bir tebessüm alıyo suratını.

Özet: Dili öğren, uyum sağla.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

ele para gectimi cidden insan cektigi herseyi unutuo :D dili ogrenicem insda issiz oldumuzdan okula gidemiorum devlet arastirio cok s1ki buralar bakalim ish buldum gibi devam edicem okula dili ogrensem zaten devletin buldu bir cok orta seviye ishte bile iyi denicek para kazaniolar 

bakalim sonuc olarak durmaya karar verdim bundan sonrasi kismet diyelim

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

Absolut bunu yazdı:

ele para gectimi cidden insan cektigi herseyi unutuo :D dili ogrenicem insda issiz oldumuzdan okula gidemiorum devlet arastirio cok s1ki buralar bakalim ish buldum gibi devam edicem okula dili ogrensem zaten devletin buldu bir cok orta seviye ishte bile iyi denicek para kazaniolar 

bakalim sonuc olarak durmaya karar verdim bundan sonrasi kismet diyelim

hayırlısı olsun. umarım daha iyi fırsatlar çıkar karşına mürit.

baktım baktım sormayım dedim de bi sorayım gene de.

ish yazmışsın hep hocam da klavyede ş yok o anlamda mı koydun, yoksa  ş anlamında koymadın mı

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

o harf yok hocam ingce klavye :S ondan ish yaziorum

iyi dileklerin icin saol

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuRaT55
    MuRaT55's avatar
    Erkek

daha körpeymissin la sen :)

hafta sonuna (bu hafta degil :D ) gelirim anasini satayim. bana kopenhageni gezdirirsin :P

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Gurbette yalnız hiç kalmadım ancak şunu söyleyebilirim. Ben başka şehirde 10 gün bile kalınca çıldırıyorum sana Allah kolaylık versin.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

Bosluk bunu yazdı:

Buraya gelsen alacağın maaş 750 olsun 

250 ev kiran olsun

250 aylık yiyecegin olsun 

250 lirayada artık kömürünü, dogal gazını, elektrk, su faturanı, ınternetını, telefon paranı,otobüs paranı fazla fazla cıkarırsın haftada birde felekten bir gece yaparsın sabahlar olmaz sana

şakamısın usta 250 liraya ev bulsana bana sakaryada :D bide 750 liraya iş :D bide 250 liraya aylık yemek diyosun :D nerde yaşıyosun sen anlat hele azıcık :D öğrenci evindeyiz 2 kişi olmasına rağmen nerdeyse kelle başı 600 harcıyoz o da bi bok yapmıyoz yani. 250 liraya fatura öde bide üstüne haftada felekten bi gece :D felekten bi geceden kastın iki bira mı :D nedir mevzu :D

buraya gel 2500 maaş demiş bi kaç kişi allah aşkına iş buldunda 2500 liralısı kaldı :D ortalıkta dolaşan sürüsüne bilgisayar mühendisi varken adamlar 1000 liradan fazla vermemek için götünü yırtıyo. neyin kafasını yaşıyosunuz. 

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UzatmaNaciye
    UzatmaNaciye's avatar
    Erkek

la gel manyak mısın bide mühendissin şirketler bilgi müh deli gibi kapıyor adamın vatanı gibisi var mı be burda en azından rahatlarsın haci sen gel

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sürpriz komutan
    qoqo
    qoqo's avatar
    Erkek

Ben burda 2700 tl mmaş alıyorum ama yine de yurtdışına gitmeyi düşünüyorum. Ne yapacaksın burda hayat şartları kötü çektiğin çile ayrı bi dert. Boşver bence gelme. Hem geldiğinde kimse de seni kapmaz bilgisayar mühendisi diye. Ortalıkta bir sürü bilgisayar mühendisi var boş gezen yada 1000 tl maaşla çalışan. Orda düzenini kurmuşsun bile geldiğine değmez bence.

Toplam Hit: 9070 Toplam Mesaj: 71