Dark (2017) 8.8 Netflix
-
SkynetX bunu yazdı
En azindan bende kafa var sende o da yok
SkynetX stranger things'i sen mi cektin de konusuyorsun amk,
Izlemeden otuyorsun on yarginida st'inide sikiyim tamam mi. -
Lan beyinsiz çomar
Tahribat.com bir forumdur. FOrumdaki bir konuya olumlu olumsuz yorum gelebilir. Kaldıramıyorsan zoruna gidiyorsa sktir olur gidersin. Ne bekliyorsun amk? Herkes gelip oooo süper muhteşem bir dizi mi diyecek?
Önyargımı kırmak için derdini insan gibi anlatamayıp küfre başvuruyorsan ağır bir gerizekalısın demektir.
Konuyu okuan bir mod varsa bu küfürbaz çomarın banlanmasını talep ediyorum, belki küfür etmeden de konuşabileceğini düşünebilir.
-
Konu iyice turkishmusic.org'taki tartışmaya döndü :
https://docs.google.com/document/d/1p0q62yfrG_dG36IyJBKDmC_DYxlB5N5c5UtWyQXi24g/edit?pli=1
-
SkynetX bunu yazdı
Lan beyinsiz çomar
Tahribat.com bir forumdur. FOrumdaki bir konuya olumlu olumsuz yorum gelebilir. Kaldıramıyorsan zoruna gidiyorsa sktir olur gidersin. Ne bekliyorsun amk? Herkes gelip oooo süper muhteşem bir dizi mi diyecek?
Önyargımı kırmak için derdini insan gibi anlatamayıp küfre başvuruyorsan ağır bir gerizekalısın demektir.
Konuyu okuan bir mod varsa bu küfürbaz çomarın banlanmasını talep ediyorum, belki küfür etmeden de konuşabileceğini düşünebilir.
Lan aminagodugumun ilk kufur eden sensin, tahribatin ne olduguna bana mi anlatiyorsun?
On yargini kirmak icin insan gibi yazdim anlamayip bok atiyorsun sonrada hakaret ediyorsun sen siktir git. -
------------------- Halen daha çomarlığa devam ediyorsun. Edebini takın.
Beyinsize laf anlatmak ne kadar zor bir şey ya dön konuya bak kim küfretmiş.
-
Hoppala arkadaşlar siz neyin kavgasını ediyorsunuz? ortada cidden bir şey yok, ikiniz de gerginsiniz her halde, bence bilgisayar başından kalkın biraz dışarı çıkın hava alıp geri gelin, sakin olun..!
-
ShockMan bunu yazdı
Hoppala arkadaşlar siz neyin kavgasını ediyorsunuz? ortada cidden bir şey yok, ikiniz de gerginsiniz her halde, bence bilgisayar başından kalkın biraz dışarı çıkın hava alıp geri gelin, sakin olun..!
Adam haklı. Boktan bir kavga. Arkadaş ilk küfrü edince patladım ben.
Neyse @override kusura bakma. Dark muhteşem bir dizi. Ben beyinsizim.
Hadi sağlıcakla kal.
-
SkynetX bunu yazdıShockMan bunu yazdı
Adam haklı. Boktan bir kavga. Arkadaş ilk küfrü edince patladım ben.
Neyse @override kusura bakma. Dark muhteşem bir dizi. Ben beyinsizim.
Hadi sağlıcakla kal.
@SkynetX onyargin senin hayatindaki en buyuk sorun, bunun yuzunden cekeceksin senin gibi sig kafaliya laf anlatmaya calistigim icin kendime kiziyorum.
Evet beyinsizsin anladigina gore hoscakal. -
Stranger thingsle alakası olmadığı gibi karanlık atmosferli, güzel oyunculuk barındıran daha ciddi bir dizi dark. Stranger things daha çok çoluk çoluk filmi gibi
-
Beni pek sarmadı.. Stranger Thingsin üzerine gitmedi yani.. Böğg dedirtti 1 kaç bölüm izlemeye çalıştım..
Herkes de sevip sevmemekte özgürdür