Deadpool 2 - Webrip

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek

25fps'e upscale yapma işi gerçekten başarılı olmuş.

not: sinemada izledim fakirler :P

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo

çok afedersiniz de bok gibi olmuş bu? abi 2 dk dayanamadım bu ne yahu? Hani sıcak birşeyden arkadaki görüntüyü allak bullak eden sıcak hava yükselir ya (sobalı evde büyüyenler anladı da adını unuttum hadisenin) aynen öyle bi görüntü arkasından izliyor gibi sürekli bi bulanıklık var hareket eden tüm cisimlerin etrafında? 8 gb ı boşuna mı indirdim ben şindi? 

http://prntscr.com/kczbt1 züke züke izliyorum da 100hz ekranda böyle şeyler çok uzun süre kalıyormuş efekti veriyor 60fps e çekince bile bokumsu görünüyor yapan arkidaş kusra bakmasın ama göz hiperaktivesi ve obsesif kompulsif biri olunca acayib takılıyor insan. 

yıllardır ilk kez bi film izliyim dedim, dişi ev arkadaşımın dırdırını çekmemek için iş yerinde kaldım (bi de evleniyosunuz dimi siz bunlarla abooov), şarabımı açtım, bilmem kaçıncı kat mecidiyeköyün tam ortası boşlukta tüm camları açınca püfür püfür esiyo bi de üstüne donuma kadar soyunmuşum keyfim gıcırım yerimde ve filmi bi açıyorum BLOB BLOB  doldurulmuş film. İnsan suratına metrelik dildoyla vurulmuş gibi hissediyor. (kalanı neyse de sonuncuyu hayal etmeyin istemsizce bizzat denenmiştir [karaköy kavgasının ortasında kaldım] zönk! diye yiyince, neyse hayal ettiniz kesin kötü işte adsfas) 

Dipnot: bir hafta yüzümde malüm izle dolaştım. (gülün diye şeyettiydim bunu da adfafas) 

SweetyVolty tarafından 31/Tem/18 00:57 tarihinde düzenlenmiştir

Çok sıkılıyom
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    real_agabey
    real_agabey's avatar
    Erkek
    SweetyVolty bunu yazdı

çok afedersiniz de bok gibi olmuş bu? abi 2 dk dayanamadım bu ne yahu? Hani sıcak birşeyden arkadaki görüntüyü allak bullak eden sıcak hava yükselir ya (sobalı evde büyüyenler anladı da adını unuttum hadisenin) aynen öyle bi görüntü arkasından izliyor gibi sürekli bi bulanıklık var hareket eden tüm cisimlerin etrafında? 8 gb ı boşuna mı indirdim ben şindi? 

http://prntscr.com/kczbt1 züke züke izliyorum da 100hz ekranda böyle şeyler çok uzun süre kalıyormuş efekti veriyor 60fps e çekince bile bokumsu görünüyor yapan arkidaş kusra bakmasın ama göz hiperaktivesi ve obsesif kompulsif biri olunca acayib takılıyor insan. 

yıllardır ilk kez bi film izliyim dedim, dişi ev arkadaşımın dırdırını çekmemek için iş yerinde kaldım (bi de evleniyosunuz dimi siz bunlarla abooov), şarabımı açtım, bilmem kaçıncı kat mecidiyeköyün tam ortası boşlukta tüm camları açınca püfür püfür esiyo bi de üstüne donuma kadar soyunmuşum keyfim gıcırım yerimde ve filmi bi açıyorum BLOB BLOB  doldurulmuş film. İnsan suratına metrelik dildoyla vurulmuş gibi hissediyor. (kalanı neyse de sonuncuyu hayal etmeyin istemsizce bizzat denenmiştir [karaköy kavgasının ortasında kaldım] zönk! diye yiyince, neyse hayal ettiniz kesin kötü işte adsfas) 

Dipnot: bir hafta yüzümde malüm izle dolaştım. (gülün diye şeyettiydim bunu da adfafas) 

Deadpool fimi konusuna yakışacak mükemmel mesaj.

:xD

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rahmandaburda
    rahmandaburda's avatar
    Homo

Indirdim, altyaziyi da google da buldum indirdim ancak o filmin basindaki korece yazili resim sebebiyle alt yazi kaymasi oldu. Cep telefonlarda ki Vlc uygulamasinda alt yazi saniyesini ileri geri oynatabiliyorsun. Ugrasmayin ben ugrastim Alt yaziyi direkt +4650 salise ileri ayarlarsaniz altyazi ve sozler yerine oturuyor.

Simdi istegim, bu islemî bilgisayarda ayarlayabilecegim tavsiye video oynatici var mi?

Film icin ayrica tesekkurler, cok kaliteli..

rahmandaburda tarafından 31/Tem/18 20:02 tarihinde düzenlenmiştir

1 mkyb gitsin yerine 20 Pakistanlı'nın bu ülkeye gelmesini kabul ediyorum. Pakistanlılar terbiyeli insanlar ayrıca da kültürümüze ayak uydurmaya çalışıyorlar, bu konuda oldukça çaba gösteriyorlar. Misal Afganlar öyle değil, yine Afganlar da terbiyeli insanlar 1 mkyb gitsin 2 Afganlı gelsin. Ama bu Afganlar darülharpcı yinede inanıyorum ki, kültürümüzden kısa sürede etkilenip ayak uydurucaklar. 1 mkyb gitsin 25 Moğol gelsin, şu budist olanlardan, çok saygılı insanlar, şimdiye kadar bir terbiyesizliklerine şahit olmadım. 1 tane yamyam gelsin, 1 tane mkyb gitsin ülkeden. Niyet önemli benim için; Yamyamların insanları yemesine karşı değilim. Ama insanların anasına, bacısına sövülmesine karşıyım. O yüzden mkyb gitsin. Yerine her millet den en az 1 kişiyi kabul edebilirim.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Filmin DVD'si 21 Ağustosta çıkacak. Bekleyin derim izlemeyen varsa.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek

Filme bayıldım yaw

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek
    rahmandaburda bunu yazdı

Indirdim, altyaziyi da google da buldum indirdim ancak o filmin basindaki korece yazili resim sebebiyle alt yazi kaymasi oldu. Cep telefonlarda ki Vlc uygulamasinda alt yazi saniyesini ileri geri oynatabiliyorsun. Ugrasmayin ben ugrastim Alt yaziyi direkt +4650 salise ileri ayarlarsaniz altyazi ve sozler yerine oturuyor.

Simdi istegim, bu islemî bilgisayarda ayarlayabilecegim tavsiye video oynatici var mi?

Film icin ayrica tesekkurler, cok kaliteli..

Splash motionu son yap donmasın

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Direk sunucudan 576p, 720p ve 1080p olarak :}

http://40.89.137.186/Deadpool2/

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Mycity bunu yazdı

Tenkyu hocam.. Türkçemi inşallah. :)

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aylmz
    aylmz's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı
    Mycity bunu yazdı

Tenkyu hocam.. Türkçemi inşallah. :)

Türkçe

binin yarısı beş yüz o da bizde yok
Toplam Hit: 3838 Toplam Mesaj: 28