Dealextreme - İlk Siparişim
-
suKo bunu yazdı:
-----------------------------
Dx teki ürünü 1 dolara alıp 100 dolara satmaya calışanlara lafım.
Provake kokan hareketler bunlar.Küfür filan..
-----------------------------yok est., görüşümü belirttim sadece , evet 1$ alıp 100$ satanlar her ne kadar ayıp ediyorsa da ticaret bu..
-
kalem kameranın görüntü kalitesi amacını yerine getirecek kadar iyi. normal kaleme benziyor farkedilmesi zor. gömlek cebi için tasarlanmış iç kısma gelen gömleğe takılıyken farkedilmeyen bir ışığı var. masa üstünde veya elde kullanılması durumunda bu ışık farkedilebilir üzerine küçük bir etiket vs. yapıştırılırsa sorun çıkmaz.
bluetooth aldım bir tanede minilerden gayet memnunum, laptopta devamlı takılı kendini unutturuyor ufaklık.
-
ben de wireless mini keyboard almıştım zamanında, sorunsuz geldi biraz geç olsa da :D
şimdi de bizim manialith
bazı ürünler bulmuş, sipariş et diyo ama, para yok..
not: ptt eve kadar getiriyor.
not2: ptt'den takip edebilmeniz için verilen numaraya güvenmeyin, çok merak ederseniz siteye mail atın, yanıtlıyorlar.
not3: fazla para vererek (miktarını hatırlamıyorum) hızlı gelmesini sağlayabiliyorsunuz, bir de gönderimde olan ürünler için para iade talebinde bulunulabiliniyor.
not4: sitede puan sistemi mevcut, aldığınız her ürün için size belli miktarlarda puan veriliyor, bunlar belirtilen seviyeye ulaştığında, para olarak kullanılabiliniyor, sanırım review gibi olaylarda da para puan toplanabilir.
-
Hocam çok güzel anlatmışsında notlarda sağlam hani ama ben alış veriş yaptım herşey tam geldi sadece bitane eksik geldi onun yerine bi özür dileme kağıdı geldi. Elimizde stokta yok gibisinden paramı geri alabilirmiyim ha alabilirsem nasıl alırım sizce?
-
bende daha bugun alışveriş yaptım bakalım gelcekmi gelmicekmi nolcak çok merak ediyomda umarım param yanmaz, sırf onun için paypal hesabı açtım bide :D
-
Gelir hocam gelir merak etme sen ama bi 14 ile 20 gün arası gelio ve sen gidip alıon kapıya kadar getirmiolar ptt mna
-
o zaman ben 15 gün sonra en yakın ptt ye gidip sorimmi acep ?
-
sana takip no gelecek mailine bak Tracking no onunla bakacaksın ptt nin sitesinden geldiği an git al yoksa kayboluo
-
daha kargolanmamıştır heralde ? mailde order ile receipt numarası var onlarda ödemeyi yaptığım zaman gelmişti, birde ptt nin sitesinden kargo takip bulamadım http://www.kargo.com.tr/?k=5 buda aynı işlevi görüyordur heralde...
-
manyak63 bunu yazdı:
-----------------------------
sana takip no gelecek mailine bak Tracking no onunla bakacaksın ptt nin sitesinden geldiği an git al yoksa kayboluo
-----------------------------nasıl getirmiyolar ya?
sonuçta ptt kargo değil mi, kapına kadar getirmesi gerekiyor.
hatta çoğu alanların evine kadar gelmiş.