Dealextreme.Com Sitesindendden Mağdur Olanlar
-
evet ücrtli posta kodunu alırsan sorun yok bende pcmcı kart adaptörü aldım 1 aya geldi :D
-
şu 100$ efsanesinden kurtulmanız lazım
-
FCN bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------neymiş doğrusu?
-
husnuweb bunu yazdı:
FCN bunu yazdı:
-----------------------------neymiş doğrusu?
-----------------------------4. (Değişik bend: 18/06/2009-5911 S.K./37.mad) Değeri 150 EURO'yu geçmeyen eşya,
gümrükten geçer
BKNZ GÜMRÜK KANUNU
-
bu adamlara ürünüm gelmedi nasıl diyeceğiz.
1 usd lık kalem almıştım gelmedi kıbrısa :D
-
bende mağdur olmanın arifesindeyim 83 dolarlık farklı kalemlerde ürün aldım 7 sinde sipariş verdim hala pending diyor ha ne kadar böyle duracak acep
-
yawuz bunu yazdı:
bende mağdur olmanın arifesindeyim 83 dolarlık farklı kalemlerde ürün aldım 7 sinde sipariş verdim hala pending diyor ha ne kadar böyle duracak acep
-----------------------------konuş iptal et paranı geri göndersinler sana, ben çok yaptım ole beklememek için, bu arada bana hem tracking no.lu hem no.suz geldi en uzun 1ay bekledim
-
Ben de 21.11.2010 da sparis verdim. 7.12.2010 da kargolanmış gönderilmiş ama 1 ayı gecti hala yok. Tracking number taktirmadim 10$ lık bişey almıştım zaten 3$ daha veremedim. Acaba pttciler mi yattı üstüne. Chiristmas olduğu için kargolarda yoğunluk var deniyor. Umudu keseyim mi sizce :)
-
alli bunu yazdı:
Ben de 21.11.2010 da sparis verdim. 7.12.2010 da kargolanmış gönderilmiş ama 1 ayı gecti hala yok. Tracking number taktirmadim 10$ lık bişey almıştım zaten 3$ daha veremedim. Acaba pttciler mi yattı üstüne. Chiristmas olduğu için kargolarda yoğunluk var deniyor. Umudu keseyim mi sizce :)
-----------------------------umudunu yitirme hocam :) christmas geçeli çok oldu :D
-
sipariş vermiş 4.5$ çakmak ellerinde yokmuş vsvsvs
5 ay sonra yolladılar çakmağımı :D