Deep Freeze Emsali Program Lazım Müridler
-
Bi süre yurt dışına çıkacağım için döndüğümde çocuklarım pc'nin ruhuna fatiha okutmadan
deep freeze emsali ram'i yormayan açılış ve kapanış sürelerine etki etmeyen
veletler pc'de ne silerse silsin veya ne yüklerse yüklesin açılışta tekrar bıraktığım gibi dursun diyebileceğim
program varmıdır, ücretli veya ücretsiz versiyonlar farketmez
burdaki konuyu açma maksadım deneyipte tecrübe edenlerden fikir almak
-
Deep freezenin bilgsayarı yorduğunu hiç görmedim. Bence deep freeze alternatifi arama onu kur diğerlerinde sorun yaşıyabilirsin zaten çoğunun mantığı aynı
-
Deep Freeze benzeri uygulama çok... Ama onun kadar kararlı çalışanı yok. Alanında en iyisi bence DF. Ama illa alternatif ve daha yetenekli birşey istiyorsan Shadow Defender olabilir. İstediğin klasörü ve sürücüyü dondurabiliyorsun. Tüm bilgisayarı dondurup tek bir klasörü hariç tutabiliyorsun. Ama tabiki pc çökebilyor bazen :D
-
Driver Vaccine PLus :) Tek geçerim. Devre dısı bırakmak ıcın resetlemeye gerek :) aktive et, pasit et sonra update et kullanımı cok kolay deepfreezden cok daha iyi bir pro.
-
bırak çocuklar hayatını yaşasın :) ayrıca bi ara df kullanmıştım öyle geç açılma, kasma filan sorunu yoktu
-
shadow mode vardı sanırım
-
gelen önerileri değerlendiriyorum varmıdır dostlar başka prg.
-
Deep Freeze hard diskin içine ediyor, sürekli veri yazılıp her açılışta silindiği için.
-
-
-
Sharp bunu yazdı
shadow mode vardı sanırım
Shadow Defender, aliyk hocam bu programını kullanıyorum, henüz bi sıkıntı yaşamadım tavsiye ederim :)