folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Değişen Tbt #2

Değişen Tbt #2

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

sıkıldım bu konulardan her ay 3-5 tane değişim konusu cıkıyo :|

ne yani tahribat değişmeden yerinde mi saysın :/

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

SyspioniC bunu yazdı:
    -----------------------------

sıkıldım bu konulardan her ay 3-5 tane değişim konusu cıkıyo :|

ne yani tahribat değişmeden yerinde mi saysın :/

Evet Katılıyorum pek tabiki, Ayrıca Tahribatı Değişimleri ile Yaşamak daha güzel bence, Aynı Hayat gibi. Hayatda sürekli değişim Felsefesi üzerine Kurulu değilmidir. Değişim Hayatın her alanında var, Tahribatda da olacak. Gayet doğal bence.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    🧿
    BlackApple
    BlackApple's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:

bence tahribatın büyük sorunlarından biriside aşırı geyik ortamıdır.

Adam soru soruyor altta 3-4 tane geyik mesajı.Adam öğrenmeye gelmişse elleme git geyik konusunu içinde fink at.Öğrenme isteği olan bir adamlada dalga geçilmez.

haklısın hocam

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkafkaf
    kafkafkaf's avatar
    Erkek
    Uzun süreden sonra ilk mesajım, ve bundan sonrada atmamaya kararlıyım, bu ortamın en güzel yanı: Burnu kalkık olmayan ama gerçekleri görüp doğrularını bilen modların olmasıydı. Arada bir gelen temizlik günleri, açılan temizlik başlıklarıyla forum gendine gelirdi... Tek fark bu mod'lar daha iyi niyetli, ama bize iyi niyet gereksiz!

http://emorcraft.blogspot.com.tr/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

tahribat girilmeyecek yorum yapılmayacak bir durumda değil bence, ama eskinin samimiyeti yok denmesine katılıyorum. bilişim yönü varsa da magazin kalıyor malesef

artık. magazin olacak değil proje üretecek bir grup olmak bize yakışanı. Bu sebeple döküman yazmalı bilgiler paylaşılmalı bir şeyler üretmeliyiz. ben kendi adıma bu

endişeyi yaşıyorum. fatih 21 yaşında istanbul fethediyor demekki bu yaşlar üretmeye işe yarar bi şeyler yapmaya müsait yaşlarmış diyorum. Tahribattan başka bir

şeyler üretilecek zihni fikir projelerinin konuşulacağı başka mekan göremedim gördüklerim varsa da samimi olmadı. Benim beklentim budur tahribattan.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnTiSoZeL
    AnTiSoZeL's avatar
    Erkek

Şöyle bişey lazımdır bence

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek
    Beyler değişim tabiki olacak buna kimse karşı çıkamaz... Fakat benim söylediğim seviyesizlik ve sizin farkında olduğun bir husus artık komple geyik forumu olduk. Kimsenin düşüncelerini değiştirmeye kalkmıyorum ki kalkamam. Ben sadece daha seviyeli olunabilir dedim. Bu forum sırf geyik ve propaganda ile dolmaya başladı. Ben bundan yakınıyorum. Tabi ki her türlü tartışma geyik olacak fakat b.ku çıktı. Eskiyi yaad etmiyorum kesinlike !!

2. husus: Böyle değişen tbt konuları açılıyor evet ancak umarım bu son konu olur çünkü eğer bu son değişen tbt konusu olmassa tbtnin baya bir kan kaybedeceğine inanıyorum...

benden bir not: Değişimi kesinlikle reddetmiyorum... Ki yazımı dikkatle okursan "değişim" kelimesinden ne kast ettiğimi anlarsınız ..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek
    alicem bunu yazdı:

egalix bunu yazdı:
    degisen tbt ek$i'ye de yansimis ;]

evet elma sekeri'nden alıntı;
    eskiden fanatik bir üyesiydim. zaten tahribat üyesi olup da siteyi sahiplenmeyen biri yoktur o ortamda. ama ne yazık ki çok fazla sevgi yanında 2 katı kadar da alınganlık yaratır herzaman. bu yüzden her geçen gün, bende dahil çoğu eski üyesinin siteye küsmesiyle ve çömez olarak adlandırılan yeni üyelerin açılan her konuya saçmasapan ve eleştirisel cevaplar yazmasıyla boku çıkmış olan bir efsanedir benim için artık. ama oradaki dostlukları, üyeler arasındaki bağı hiçbir zaman unutamam, hayatıma çok şey katmıştır, büyümeme yardımcı olmuştur, doğrudur. ayrıca yöneticilerine bok atılmasına da izin veremem, renegadealien olsun holyone olsun ikiside sitede takıldığım süre boyunca siteyle alakalı hertürlü sorunumu halletmişlerdir.

ayrıca VBDream küfür yasağınada sitem etmiş galiba.bencede küfür geyik vs hepsi olmalı ancak dozunda olmalı.biri birşey soruyor iki üç mürid gelip geyiğe vuruyor konuyu

Abi küfür yasağı her konuda uygulanmyor ki . Ben ilk açtığım konuda nokta kullanarak bir keilme yazdım o yüzden konu kapandı fakat "Hiç mi Atatürk Görmediniz" gibi bir konuda millet dümdüz hatta ara sıra yan yollara saparak gitti hiç bir yaptırım olmadı ... !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thicksinch
    Thicksinch's avatar
    Erkek

AnTiSoZeL, adamin icinde varsa geyik olsun diye tiklar o geyige...

bence adminler konularda daha aktif olmali. eskisi gibi bilisimle ilgili daha cok konu acmali. hem daha cok ilgi ceker hem de kullaniciya ornek olur.

Egil! Hicbirsey olmeden yeralti degil!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

evet elma sekeri'nden alıntı;
    eskiden fanatik bir üyesiydim. zaten tahribat üyesi olup da siteyi sahiplenmeyen biri yoktur o ortamda. ama ne yazık ki çok fazla sevgi yanında 2 katı kadar da alınganlık yaratır herzaman. bu yüzden her geçen gün, bende dahil çoğu eski üyesinin siteye küsmesiyle ve çömez olarak adlandırılan yeni üyelerin açılan her konuya saçmasapan ve eleştirisel cevaplar yazmasıyla boku çıkmış olan bir efsanedir benim için artık. ama oradaki dostlukları, üyeler arasındaki bağı hiçbir zaman unutamam,

duygusal...

katılıyorum...

///______________
Toplam Hit: 10720 Toplam Mesaj: 72