Deliricem Arkadaş Noluyor
-
Merhabalar
Özetle Konuyu Direk Anlatmak İstiyorum
Şu Son 2 Haftadır Sürekli Facebook Şifrem Ve Hotmail Şifrem Değişip Duruyor Ben Yapmadığım Halde. Hayır Bir Yerde Girdim Açık Unuttum Desem Evimden Başka Bir Yerde Girmiyorum Bilgisayara.
Diğer Bir Garip Tarafı Şifrelerim Değişiyor Ama Ne Hotmail Nede Face Hesabıma El Koyulmuyor Yada Her Hangi Bir İşlem Yapılmıyor Şifreyi Kim Değiştiriyorsa Yani Bir Bokda Yapmıyor Hesablara.
Diğer Bir Garip Tarafı
Hotmaili Gizli Soruyu Yazıp Şifreyi Değiştirip Faceyide Yeni Şifre İstemiyle Düzeltiyordum. Fakat Şimdi Hotmalil deki Gizli Sorumunun Cevabını Yazıyorum Onu Kabul Etmiyor İşin Diğer Bir İlginç Tarafıda Gizli Sorum Aynı mk
Yahu Neler Oluyor.
Pc de Virüs Var Desem Daha Yeni Formatlı Tertemiz PC.
Yardımcı Olursanız Sevinirim Hocalar.
Saygılar.
-
-
telefon kod onaylı yap birde öyle dene bakalım nah değiştirirler
-
Mhtemlen bir yakının şifreni buldu girip değiştirdi sonrada alternatif e-posta olarak kendininkini yazdı sen parolamı unuttum seçeneğinden değiştiriyorsun o kişide alternatif e-posta dan olabilir mi :)
-
Daniel-Koo bunu yazdı
muhtemeldir ki bilgisayarında backdoor ya da keylogger var.
böylelikle biri seninle güzel bi şekilde oyun oynuyor :) modemin fişini çek, hddyi sert bi şekilde formatla :D
hocu pc ye format attım temiz yani her şey
@serdar
hacı telefonumu felan yazmadım faceye hiç mobil onaylı keşke öyle yapsaydım. şimdi facenin e-posta adresini değiştirdim bu seefer face 24 saat sora gelin diyor :D
olum kafayı yiyecem lağnnnnn
-
keylogger yemişsin gibi işsizin biride takılıyo sana
-
bence o adeğiştiren arkadaş gizli sorunu biliyor, faceine girmek istiyor bir nedenden. ekmek teknesini de korumak için gizli sorunu şimdiye kadar değiştirmemişti. Bu benim fikrim. Şimdi de değiştirmiştir gizli sorunu
-
virüs yeme ihtimalimin olucağını sanmıyorum hocalar. bişi inidirp kurduğum yada pc ye kendi usb lerim dışında bişi bağladığım yok. noluyor amk ya çözebilmiş değilim.
Sorum şu hotmail hesabımı nasıl alabilirim ?
-
en temizi telefon onaylısı bence isterse şifrenin bulsun siterse mailinin çalsın ama o telefona gelen kodu girmesse bir bok yapamaz he banka hesabı değilki buda benim teli simi kopyalasın uğraşısın o kadar :)
-
SeRDaR bunu yazdı
en temizi telefon onaylısı bence isterse şifrenin bulsun siterse mailinin çalsın ama o telefona gelen kodu girmesse bir bok yapamaz he banka hesabı değilki buda benim teli simi kopyalasın uğraşısın o kadar :)
arkadaş şimdi hotmail deki gizli soruda değişti hotmailimi nasıl geri alıcam ? :| çıldırıcam abi yahu
-
enes bunu yazdı
virüs yeme ihtimalimin olucağını sanmıyorum hocalar. bişi inidirp kurduğum yada pc ye kendi usb lerim dışında bişi bağladığım yok. noluyor amk ya çözebilmiş değilim.
Sorum şu hotmail hesabımı nasıl alabilirim ?
Sanmaman olmadığı anlamına gelmiyor.
bu bilgisayarın hiç bi dış baplantısı yok diyecen nerdeyse.
vardır gözünden kaçan birşey.
arkadaşların dediği gibi telefon onaylı yap ne olup bittiği belli olur.
faceden giren kişileri bilgilerinide mailine yollat öyle dene.
:)
keylogger diyorlar yok diyon virüs diyolar yok diyon :) başka yerde girmedim diyon bizim şeyh gibi uhreviyatı kuvvetli biri mi çıktı naptı gaipten biliyo diyecem olmayacak sen üsttekileri dene :)
Edit: maili burdan sıfırlat.
https://account.live.com/ResetPassword.aspx
son hareketlerle alakalı birşey soracaklar yaz hepsini
blackmir tarafından 16/Ara/12 23:37 tarihinde düzenlenmiştir