Deniz Ve Liman İşletmeciliği

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek
    Caliber bunu yazdı:
    -----------------------------

JackDaniels bunu yazdı:
    Caliber bunu yazdı:

İşte ikinci öğretimdeki istenilen puandan bir kaç gıdımcık aşağı benim puan. Birinciden gelmezse yani kontenjan dolarsa oraya gitme şansım olur mu?

Rahat girersin abi bi sorun olucağını sanmıyorum ama hangisini tercih ediceksin ona iyi karar verdin mi ?

Evet. Karamürsel MYO, Deniz ve Liman işletmeciliği. Bu bölüm hakkında ne düşünüyorsun?

Mezun olduktan sonra 500 Grtn Sınırlı Vardiya Zabiti ehliyeti alıyorsun . Denizlerde çalışmak için ileriyi düşünüyorsan iyi değil ama karada deniz acentalar ve işletmelerinde evrak işlerinde çalışmayı yada bitirdikten sonra kpss ye girerek liman başkanlıklarında çalışmayı düşünüyorsan iyi bölüm .
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tigin59
    tigin59's avatar
    Erkek

bende itü istiyorum bu yıl deniz ulaştırma.kaptan olucaksan itü farkı cok var be hocam

öğle yemeğini yemez o marinada kesti hızı, mühendis değil sanki jigolo.iremde üzdü onca kızı,az saplamadı çuvaldızı,bir nogay vardı bilir o.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

JackDaniels bunu yazdı:

Caliber bunu yazdı:

JackDaniels bunu yazdı:
    Caliber bunu yazdı:

İşte ikinci öğretimdeki istenilen puandan bir kaç gıdımcık aşağı benim puan. Birinciden gelmezse yani kontenjan dolarsa oraya gitme şansım olur mu?

Rahat girersin abi bi sorun olucağını sanmıyorum ama hangisini tercih ediceksin ona iyi karar verdin mi ?

Evet. Karamürsel MYO, Deniz ve Liman işletmeciliği. Bu bölüm hakkında ne düşünüyorsun?

Mezun olduktan sonra 500 Grtn Sınırlı Vardiya Zabiti ehliyeti alıyorsun . Denizlerde çalışmak için ileriyi düşünüyorsan iyi değil ama karada deniz acentalar ve işletmelerinde evrak işlerinde çalışmayı yada bitirdikten sonra kpss ye girerek liman başkanlıklarında çalışmayı düşünüyorsan iyi bölüm .

Peki kpss için gerekli olan minimum puan nedir ve deniz ulaştırma ve işletme ile kıyaslarsak hangisi daha iyi. Yani iş bulma bakımından olsun gelir düzeyinden olsun.

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala taş arar.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek
    Deniz liman ve işletmenin o olaylarını hiç bilmiyorum iş olanaklarınıda bilmiyorum http://www.denizciyiz.com/forums/ buraya girer üye olur konu açarsan yardımcı olurlar . Bizim bölümde bu aralar biraz sıkıntı var ama 2-3 sene içerisinde düzelicek diyorlar . Sonuçta ilermeyi düşünüyorsan Deniz ulaştırma da pek iş sıkıntısı olduğu söylenemez staj yaptıktan sonra gerisi geliyor zaten .
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

JackDaniels bunu yazdı:
    Deniz liman ve işletmenin o olaylarını hiç bilmiyorum iş olanaklarınıda bilmiyorum http://www.denizciyiz.com/forums/ buraya girer üye olur konu açarsan yardımcı olurlar . Bizim bölümde bu aralar biraz sıkıntı var ama 2-3 sene içerisinde düzelicek diyorlar . Sonuçta ilermeyi düşünüyorsan Deniz ulaştırma da pek iş sıkıntısı olduğu söylenemez staj yaptıktan sonra gerisi geliyor zaten .
    Çok teşekkür ederim zaman ayırdığın için.
    Takip edenler için yazayım. Bölüm meslek liselilerin bölümü. Ha kontenjan boş kalırsa meslek dışındakilerini de alıyorlar aralarına. Eğer ikinci öğrenimi düşükse demek almıştır meslek dışındakileri. Ama yüksekse ve puanınız da onu geçiyorsa birazcıkta şansınız varsa girersiniz.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek
    Normalde 1. ögretimin puanı daha yüksek olması lazım çünki 2. ögretimin harçları 2 katı fazla bi yanlışlık olmasın ?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

JackDaniels bunu yazdı:
    Normalde 1. ögretimin puanı daha yüksek olması lazım çünki 2. ögretimin harçları 2 katı fazla bi yanlışlık olmasın ?
    Şimdi mantığını çözdüm sanırım işin. Birinci öğretim düşük çünkü meslek liseliler sınavsız giriyor. E sınavsız girince sınavdan aldıkları puan görünüyor normal olarak. Birinci öğretimin kontenjanı dolunca bu sefer meslek dışından elemanlar alınıyor. O da ikinci öğrenime atılıyor. Elemanın aldığı puan görünüyor yani puanlar yükseliyor. Yoksa kimse iöye o kadar para bayılmaz. :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek
    Anladım sen yine o dediğim foruma takıl bi göz gezdir kafandaki bir çok sorunun cevabını bulacaksın .
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

JackDaniels bunu yazdı:
    Anladım sen yine o dediğim foruma takıl bi göz gezdir kafandaki bir çok sorunun cevabını bulacaksın .
    Teşekkür ederim hocam. :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aytekinet
    Aytekinet's avatar
    Erkek

gemi ve liman işletmeciliğinde 1 sene ingilizce eğitimi görüyorsun ayrıca sınavları oluyor yurt dışına gidebilyorsun baraj 50 diyordu arkadaş ayrıca mavi diploma mı nedir ondan veriyorlar bu diploma dünyanın her yerinde geçerliymiş önü açık bir bölüm dil olduktan sonra bence.

Kendini bulmak istiyorsan, kendin için düşün.
Toplam Hit: 10534 Toplam Mesaj: 32