Ders Çalışamiyorum
-
İlaç kırmızı reçete ile uzman doktor tarafından psikiyatride yazılabiliyor. O yüzden cidden bir derdinizin olması lazım. Dikkat dağınıklığı ve hipetaktivite için verilebiliyor. Kolay kolay vermiyorlar.
İlacın faydası dikkat toplaması. Dikkatiniz çabuk dağılıyor, kısa sürede farklı hayallere dalmış buluyorsanız kendinizi, işe yarıyor. Yaklaşık 2 saat kadar kesintisiz ders çalışabiliyorsunuz. Ders çalışabildiğinizi gördükçe daha fazla gaza geliyorsunuz. Yan etkisi uykusuzluk olduğu için yapacak birşey bulamıyor, zaten gaza gelmiş olduğunuzdan biraz ara verip ders çalışmaya devam ediyorsunuz.
6 ay boyunca günde 2-3 saat uyku ile geçirebilirsiniz ancak toparlanmak ve kalp krizinden ölmemek için yanında vitamin alın ya da meyve sebzeyi bol yiyin. Karaciğer için maydonoz şart. Ayrıca haftada 1 gün mola verip canınız çektiği kadar uyuyun.
Ders çalışma tribine sokuyor, tabi motivasyon ve çevresel faktörler de önemli. Kısaca; şartlarınız uygun ama psikolojik şartlanmışlıklar nedeniyle çalışamıyorsanız işe yarıyor. Ama zaten hevesiniz yoksa boşa çabalamayın. Gizli formül ya da sihirli değnek değil.
-
TaRuZ bunu yazdı
İlaç kırmızı reçete ile uzman doktor tarafından psikiyatride yazılabiliyor. O yüzden cidden bir derdinizin olması lazım. Dikkat dağınıklığı ve hipetaktivite için verilebiliyor. Kolay kolay vermiyorlar.
İlacın faydası dikkat toplaması. Dikkatiniz çabuk dağılıyor, kısa sürede farklı hayallere dalmış buluyorsanız kendinizi, işe yarıyor. Yaklaşık 2 saat kadar kesintisiz ders çalışabiliyorsunuz. Ders çalışabildiğinizi gördükçe daha fazla gaza geliyorsunuz. Yan etkisi uykusuzluk olduğu için yapacak birşey bulamıyor, zaten gaza gelmiş olduğunuzdan biraz ara verip ders çalışmaya devam ediyorsunuz.
6 ay boyunca günde 2-3 saat uyku ile geçirebilirsiniz ancak toparlanmak ve kalp krizinden ölmemek için yanında vitamin alın ya da meyve sebzeyi bol yiyin. Karaciğer için maydonoz şart. Ayrıca haftada 1 gün mola verip canınız çektiği kadar uyuyun.
Ders çalışma tribine sokuyor, tabi motivasyon ve çevresel faktörler de önemli. Kısaca; şartlarınız uygun ama psikolojik şartlanmışlıklar nedeniyle çalışamıyorsanız işe yarıyor. Ama zaten hevesiniz yoksa boşa çabalamayın. Gizli formül ya da sihirli değnek değil.
Bak bu adamı dinle. Adam okumuş, yalamış, yutmuş s.vcı olmuş. Bu hızla giderse hak.m olur. Allah y.ce d.van başkanı olmayı nasip etsin.
-
Kazanamazsam dünyanın sonu olduğunu düşünme nihayetinde herkes şu anki konumuna kpss ile gelmedi stres yapma başarılar
-
@pikacu in my oppinion burada savcı yok :D benim bildigim O hoca Avukat ve birkaç tane daha var, hani kullandigi dilden referans verdigi linkler ve cümlelerden tahmin ediyorum. ha bi tanesi var kendi söyledi hukuk forumlarını altüst etmiş sanırım, gerekçesi ile beraber yazanları takdir etmek lazım. vv,)
@seagate189 kendinden kaynaklanmayan ortamlar için,
Ortam aydınlatması; çok parlak çok loş oartamlarda çalışabiliyor musun? parlak ortamlarda dikkatim dagılıyor, loş ortamlarda uykum geliyor. mümkünse koltuk kanepe gibi yerlerdede çalısMA, orta sertlkle ^^D birşeyler üzerinde çalış. alçak sandalye tabure masa vb sıkıntı, elim kolum arada hareket etmeli benim :D uykum geliyor, dolaşım sistemiyle ilgili bir problemi mi var nedir :S. bence tabi varsa, yuksek masa, yüksek sandalye . mümkünse birde gözlerini kontrol etttir. uzun süre birşey okuyamıyorum sağ gözde astigmat var, sol gözü saymıyorum :S ha olmayacaksa yine olmuyor, yine oldugu kadarıyla diyoruz.
procrastination :D tee aklıma başka şeyler geldi hiamına..
-
samast bunu yazdı
Hocam bence elinde imkanın varsa memur olduğun zaman çalışacağın ortamı gör eğer istediğin meslekse inan en güzel o adapte eder seni
katılıyorum. görmek istemek hayal etmek gerek, eğer istiyorsan yapamayacağın şey yok. ama olursa iyi olur tarzında bi istekse motive olup, o masaya oturmak zor.
-
Pikacu bunu yazdıTaRuZ bunu yazdı
Bak bu adamı dinle. Adam okumuş, yalamış, yutmuş s.vcı olmuş. Bu hızla giderse hak.m olur. Allah y.ce d.van başkanı olmayı nasip etsin.
İlahi varya, öldürecek bu millet beni :) Ben seçtim savcılığı; hakimliği seçmedim, yapıma uygun değil. Bilişim alanında konuyu bilen savcı sayısı cidden az. O yüzden birçok sanal korsanlık suçu cezalandırılmıyor. Başarabilirsem bilişim konusunda uzmanlaşıp canınıza ot tıkayacağım:) Eskiden bir abimizin dediği gibi "telnet nedir deseler spagetti zanneden insanlar var" Boşuna mı TBT yi takip ediyorum. Değişen şeyleri öğreniyoruz :) Nasıl yapıldığını bilmezsen, nasıl savaşacaksın?
Şüpheli üyelik diye banlanmasak bari :D
Bu arada çok çalışın, ülkenin zeki ve çalışkan insanlara ihtiyacı var. En azından yaptığınız işte iyi olmak için çalışın.
-
ders çalışman gerek
-
TaRuZ bunu yazdıPikacu bunu yazdıTaRuZ bunu yazdı
İlahi varya, öldürecek bu millet beni :) Ben seçtim savcılığı; hakimliği seçmedim, yapıma uygun değil. Bilişim alanında konuyu bilen savcı sayısı cidden az. O yüzden birçok sanal korsanlık suçu cezalandırılmıyor. Başarabilirsem bilişim konusunda uzmanlaşıp canınıza ot tıkayacağım:) Eskiden bir abimizin dediği gibi "telnet nedir deseler spagetti zanneden insanlar var" Boşuna mı TBT yi takip ediyorum. Değişen şeyleri öğreniyoruz :) Nasıl yapıldığını bilmezsen, nasıl savaşacaksın?
Şüpheli üyelik diye banlanmasak bari :D
Bu arada çok çalışın, ülkenin zeki ve çalışkan insanlara ihtiyacı var. En azından yaptığınız işte iyi olmak için çalışın.
Hukuk dışı konular siliniyor. Takip edemeyeceksin :(
Kim ne yapiyorsa artık pm den yürüyor millet :)
Şahsen, Zincire vursan rahat durmayacak adamlarin, süt dökmüş kedi gibi durmalarından anlıyorum :))
benim bile içim kaynıyor. yaya geciti arayan kurallara sadik biri olarak bilisim suçu islemek istiyorum :) cezalar ne durumda bilgilendirirmisin ?
-
TCK. md. 243-244-245 ve 245/A maddelerinde düzenleniyor. Seç beğen, uygula ve kazan :)
-
TaRuZ bunu yazdı
TCK. md. 243-244-245 ve 245/A maddelerinde düzenleniyor. Seç beğen, uygula ve kazan :)
Aramızda aynasızlar var efem tikkatli olunuz.