folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Dershane Düzenlemesi Meclis‘Ten Geçti

Dershane Düzenlemesi Meclis‘Ten Geçti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

feto yarra yedi şimdi

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek

Yerinde bir karar

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReyiZ
    ReyiZ's avatar
    Erkek
    Sanalcaptan bunu yazdı

Yerinde bir karar

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek
    Müridler, yaklaşık 4 yıl dershanecilik yaptım.
    Ilk 2 yıl neredeyse para bile almadım veya alamadım.
    Sonra haftada 3 gun gidip ayda 120 tl (2007 yılıydı) aldım.
    Daha sonra Istanbul'da bir ilköğretim dershanesinde tam tam zamanlı (haftasonu 21-22 saat) calistgim zaman ayda elime 950 tl geçiyordu.

Diyeceğim şu ki, öğrencileri yarış atı gibi yarıştıran sistemin öğretmen tarafını bugüne kadar dile getiren olmadı.

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    recobaba
    recobaba's avatar
    Erkek

Okullarda hafta sonları da ücretsiz ders verilecek,bu programa isteyenler katılıcak istemeyen katılmayacak.

Öğretmen konusuna gelirsek,devlete kapağı attım yan gelip yatabilirim zihniyetini değiştirecek bir şeyler yapılmalı, sözleşmeli öğretmen vs. gibi. Derste gazete okuma,mesajlaşma olayı bitirilmeli artık,öğrenciye faydası olmayan öğretmenler okuldan uzaklaştırılabilmeli. Sınav olayına karşıyım,hayatımız sınav oldu zaten her şey sınav değil,öğrencilere faydalı olmak sadece kitapları ezberlemek değildir.

Batılı ülkelere oranla top, ipne ve homoseksüel sayısı daha az bir milletiz o yüzden biz daha delikanlıyız:)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Persebar
    Persebar's avatar
    Erkek

Dershanelerin gerçekten ileriyi hedefleyen öğrencilere yararlı olduğu kanaatindeyim ama genele bakarsak tamamen bir para tuzağı ;

Şimdi dershanedeki müdüründen tut dersine girmeyen hocasına kadar 'a' öğrencisinden bir bok olmayacağını güzel bir üniversite

veya lise kazanamayacağının gayet iyi farkında ama bu durumda veliye demiyor ki ya arkadaşım senin cocugun salak bundan birşey

olmaz gel cocugunu al buradan parana yazık demiyor.. Adamda garibim bin lira maaşın her ay %30'unun dershane taksitine yatıyor

cocugum okusun diye bu durum karsısında kapatılmasını cok mantıklı buluyorum gerçekten istikrarlı bir calısma ortamı isteyen ogrenciler içinde 

üzgünüm..

Sistemlerdeki güvenlik açıkları, onu üretenleri unutmamanız için üretenler tarafından bırakılan bir hatıradır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

Bu işin eğitim için yapılmadığı belli, ancak şu sınav işi iyi olur, çöpler temizlensin. Aslında bu sınav tüm memuriyetlere getirilmeli ki insanlar kendilerini geliştirsin

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    recobaba
    recobaba's avatar
    Erkek
    mataramasuko bunu yazdı

Bu işin eğitim için yapılmadığı belli, ancak şu sınav işi iyi olur, çöpler temizlensin. Aslında bu sınav tüm memuriyetlere getirilmeli ki insanlar kendilerini geliştirsin

Saçma saçma konuşmayın,AKP'in kuruluşundan beri parti programında var dershanelerin kapatılması,hazırlıkları yıllardır yapılıyor.

Edit: Feto akp ye neden savaş açtı sanıyosunuz ki siz?

recobaba tarafından 01/Mar/14 16:20 tarihinde düzenlenmiştir

Batılı ülkelere oranla top, ipne ve homoseksüel sayısı daha az bir milletiz o yüzden biz daha delikanlıyız:)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Heryere getirilsin hocam Sınav sıstemi Sadece ogretmenlere degil suan Fettullah gulenın yuzunden bu sıstem uygulanıyor dersanelere. Acıkcası onceden ıstemıyordum dersanelerın kapatılmasını sımdı canı gonulden ıstıyorum cunkı adamlar resmen devletın ıcıne adam sokup ıstedıgı gıbı at kosturmaya baslamıslar..tek uzuldugum konu dersane hocalarının tekrar ıs bıryerlerde ıs bulup gecımlerını saglaması. 

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    recobaba bunu yazdı
    mataramasuko bunu yazdı

Saçma saçma konuşmayın,AKP'in kuruluşundan beri parti programında var dershanelerin kapatılması,hazırlıkları yıllardır yapılıyor.

hmm 12 yıldır hazırlık yapıyorlardı demek ki, görmemiştim kusura bakmayın saçma saçma konuşmuşum yoksa fetoyla alakası yokmuş sorry

edit: Feto AKP'ye bu yüzden savaş açmış çok ilginç adamlar geleceği görmüşler dershane kapanması gündeme gelmeden hakan fidanı içeri almak istemişler. Dur ya şimdi kafam basmaya başladı, AKP 12 yıldır hazırlık yapıyordu bu yüzden araları hep bozuktu, birbirlerine düşmandılar o yüzden 12 yıldır, o yüzden Tayyip fetoya selam yolluyordu ara sıra

ya adam cemaatle AKP'nin arasının dershane yüzünden bozulduğunu düşünecek kadar sığ, bana saçma konuşma diyor ne diyeyim

mataramasuko tarafından 01/Mar/14 16:27 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 2720 Toplam Mesaj: 25