Dershane Düzenlemesi Meclis‘Ten Geçti
-
feto yarra yedi şimdi
-
Yerinde bir karar
-
Sanalcaptan bunu yazdı
Yerinde bir karar
-
Müridler, yaklaşık 4 yıl dershanecilik yaptım. Ilk 2 yıl neredeyse para bile almadım veya alamadım. Sonra haftada 3 gun gidip ayda 120 tl (2007 yılıydı) aldım. Daha sonra Istanbul'da bir ilköğretim dershanesinde tam tam zamanlı (haftasonu 21-22 saat) calistgim zaman ayda elime 950 tl geçiyordu. Diyeceğim şu ki, öğrencileri yarış atı gibi yarıştıran sistemin öğretmen tarafını bugüne kadar dile getiren olmadı.
-
Okullarda hafta sonları da ücretsiz ders verilecek,bu programa isteyenler katılıcak istemeyen katılmayacak.
Öğretmen konusuna gelirsek,devlete kapağı attım yan gelip yatabilirim zihniyetini değiştirecek bir şeyler yapılmalı, sözleşmeli öğretmen vs. gibi. Derste gazete okuma,mesajlaşma olayı bitirilmeli artık,öğrenciye faydası olmayan öğretmenler okuldan uzaklaştırılabilmeli. Sınav olayına karşıyım,hayatımız sınav oldu zaten her şey sınav değil,öğrencilere faydalı olmak sadece kitapları ezberlemek değildir.
-
Dershanelerin gerçekten ileriyi hedefleyen öğrencilere yararlı olduğu kanaatindeyim ama genele bakarsak tamamen bir para tuzağı ;
Şimdi dershanedeki müdüründen tut dersine girmeyen hocasına kadar 'a' öğrencisinden bir bok olmayacağını güzel bir üniversite
veya lise kazanamayacağının gayet iyi farkında ama bu durumda veliye demiyor ki ya arkadaşım senin cocugun salak bundan birşey
olmaz gel cocugunu al buradan parana yazık demiyor.. Adamda garibim bin lira maaşın her ay %30'unun dershane taksitine yatıyor
cocugum okusun diye bu durum karsısında kapatılmasını cok mantıklı buluyorum gerçekten istikrarlı bir calısma ortamı isteyen ogrenciler içinde
üzgünüm.. -
Bu işin eğitim için yapılmadığı belli, ancak şu sınav işi iyi olur, çöpler temizlensin. Aslında bu sınav tüm memuriyetlere getirilmeli ki insanlar kendilerini geliştirsin
-
mataramasuko bunu yazdı
Bu işin eğitim için yapılmadığı belli, ancak şu sınav işi iyi olur, çöpler temizlensin. Aslında bu sınav tüm memuriyetlere getirilmeli ki insanlar kendilerini geliştirsin
Saçma saçma konuşmayın,AKP'in kuruluşundan beri parti programında var dershanelerin kapatılması,hazırlıkları yıllardır yapılıyor.
Edit: Feto akp ye neden savaş açtı sanıyosunuz ki siz?
recobaba tarafından 01/Mar/14 16:20 tarihinde düzenlenmiştir -
Heryere getirilsin hocam Sınav sıstemi Sadece ogretmenlere degil suan Fettullah gulenın yuzunden bu sıstem uygulanıyor dersanelere. Acıkcası onceden ıstemıyordum dersanelerın kapatılmasını sımdı canı gonulden ıstıyorum cunkı adamlar resmen devletın ıcıne adam sokup ıstedıgı gıbı at kosturmaya baslamıslar..tek uzuldugum konu dersane hocalarının tekrar ıs bıryerlerde ıs bulup gecımlerını saglaması.
-
recobaba bunu yazdımataramasuko bunu yazdı
Saçma saçma konuşmayın,AKP'in kuruluşundan beri parti programında var dershanelerin kapatılması,hazırlıkları yıllardır yapılıyor.
hmm 12 yıldır hazırlık yapıyorlardı demek ki, görmemiştim kusura bakmayın saçma saçma konuşmuşum yoksa fetoyla alakası yokmuş sorry
edit: Feto AKP'ye bu yüzden savaş açmış çok ilginç adamlar geleceği görmüşler dershane kapanması gündeme gelmeden hakan fidanı içeri almak istemişler. Dur ya şimdi kafam basmaya başladı, AKP 12 yıldır hazırlık yapıyordu bu yüzden araları hep bozuktu, birbirlerine düşmandılar o yüzden 12 yıldır, o yüzden Tayyip fetoya selam yolluyordu ara sıra
ya adam cemaatle AKP'nin arasının dershane yüzünden bozulduğunu düşünecek kadar sığ, bana saçma konuşma diyor ne diyeyim
mataramasuko tarafından 01/Mar/14 16:27 tarihinde düzenlenmiştir