Dersten Sürekli Bi Saat Erken Çikmak İçin Ne Gibi Yalan Uydurabiliriz ?
-
GrayWolf bunu yazdı:
-----------------------------simdik bu bölümde altan maltan dersler yok
sonra ztn en basa bize söylediler çalismayin fln diye
ama aklima bisi geldi bi hastalik olayi olsa o saatlerde randevu olsa iste ne tür bi hastalik olabilir :D
-----------------------------diyalize giriyom diyebilirsinde ne kadar inandirici olur bilemem, bide Allah korusun tabii...
-
iMPaLa bunu yazdı:
-----------------------------
walla ben pazara gidiyorum der cıkardım!..seni bilmiyorum..
hani nerde kızım senin haşinliğin..aç kapıyı çık,sıkıldım ben de..yermi?yemez..
otur aşaaa dersini dinle!..
sie burasi turkiye deil bi kez iki kez çikarsin 3. kez sana eyvallah kayitimi silerlertren olayida olmaz univdeki kampuste oturdumu biliolar :/
nese doktor isini denicem
-
hojam saat 16h 20h arası iş buldum, sürekli bi saat erken çıkmam için ne gibi bir yalan uydursam yersiniz de?
-
dersten bir saat erken çıkabilirmiyim de müdürle görüşecegim de olmazsa başım ağrıyor de kum döküyorum de
hayat zaten kısa hocam bırakın da bir saat ayırayım kendime de
-
dersten bir saat erken çıkabilirmiyim de müdürle görüşecegim de olmazsa başım ağrıyor de kum döküyorum de
hayat zaten kısa hocam bırakın da bir saat ayırayım kendime de
-
HoRbY bunu yazdı:
ßen LiSedeyken 1 Saat erken cIkmak icin pSikoLojim ßozuk oLdugunu SöyLemi$tim v tedavi olDugumu SöyLemi$ti,m ßöyLEce hep 1 Saat erken cıKIyodum taßi hoca ßenden gittigime dair raporda iStedi Sahte götürdüm ßöLe yap yer ;) he aiLevi SorunLarIm var faLan fiLan pSikoLojik tedavi görüorum ;)=
problemli olduğunu belli ediosun zaten :D -
espRi iin saol :D
-
iş buldum çalışmam lazım ve 1 saat erken çıkmam lazım desen :S sonuçta odun değil anlar hoca :S hem yalana gerek yok
kardeşim benim paraya ihtiyacım var çalışmalıyım...1 saat erken çıkmama izin vermezde çalışmama engel olursanız...burs verin de
burs veremeyiz dersende amuga koyim de :d çek kapıyı trip at :p
-
GrayWolf bunu yazdı:
-----------------------------simdik bu bölümde altan maltan dersler yok
sonra ztn en basa bize söylediler çalismayin fln diye
ama aklima bisi geldi bi hastalik olayi olsa o saatlerde randevu olsa iste ne tür bi hastalik olabilir :D
Fizik tedaviye gidebilirsin o saatler arasında randeun olabilir sürekli..Hastalık adı verebilirim fizik tedavi için -
bundan kolay ne varki.. emniyete bir bomba ihbarı yaparsın o kadar işte.bütün gün yırtarsınız harbiden D: