Devlet Yurtlarıyla İlgili...
-
2 sorum olacak
1-istanbulda mermara üni. kazandım kampüs haydarpaşada...buaraya en yakın devlet yurdu hangisidir???
2-bide ben bi arkadaşımla aynı yurtta kalmak istiyorum ama onun okulu avrupa yakasında.bu arkdaşa asyadan bi yurt çıkması mümkün mü çıkmassa benim kaldığım yurda geçiş yapabilir mi???
tbt deki profesyonel öğrencilerden yardım bekliyorum....
-
BAşlarda çok kalabalık olacağından(yurtların) geçiş kolay olmuyor.Dilekçesi cartı curtu çok bu işlerin
Seni devlet zaten en yakın yurda yerleştirecektir.En yakın olmazsa da ondan sonraki yakın :)
Ama yoğunluk geçince bir dilekçe yazarsınız sen veya arkadaşın rahatça geçişinizi yapabilirsinz güzel bir mazeretle :)
-
avrupa yakasındaysa anadoluda ne işi var kardeşim? gitsin avrupa yakasında kalsın. göbeğiniz beraber mi kesildi. Anadolu yakasında kalacak birisinin hakkını niye gaspediyon.
-
Free_Mans bunu yazdı:
-----------------------------
avrupa yakasındaysa anadoluda ne işi var kardeşim? gitsin avrupa yakasında kalsın. göbeğiniz beraber mi kesildi. Anadolu yakasında kalacak birisinin hakkını niye gaspediyon.
-----------------------------valla ben kisyi zorlamdım arkadaş kendi dedi beraber kalalım diye.hem zaten asıl amacı okumak değil futbol.onun içinde sürekli pendiğe gitmesi gerekcekmiş.
-
bide bu devlet yurtları nasıldır??fiyat farklı devlet yurtları var.farkları sadece fiyatı değildir heralde
kalan müritler varsa biraz bilgi verebilirler mi
-
kukunku bunu yazdı:
bide bu devlet yurtları nasıldır??fiyat farklı devlet yurtları var.farkları sadece fiyatı değildir heralde
-----------------------------Farklı fiyat olan neresi var ?
Devlet yurtları aynıdır ancak yarı özeller var onları kastediosan bilmem
YArı özel bir tane b.düzü tarafında var onun da fiyatı çok farklı değil.
Bir de işte fiyata göre yorum yapabilrsn zaten sıcak suyudur odadaki kişi sayısı intrneti falan filan farklı olablir
Birde üninin yurtları var onlarında fiyatları farklı olablr
-
Anadolu yakasında devlet yurdu olarak (erkek) sadece Altunizade var. Zaten sanada kesin orası çıkacak diye bir şey yok. İlk önce yurda kesin kaydınızı yaptırmanız gerekiyor (sıranız gelince) daha sonra ayrı kalırsanız talepte bulunursunuz hanginiz nereye gitmek istiyorsa. Ama sen dua et sana Altunizade çıksın. Hem haydarpaşa kampüsüne çok yakın hemde mekan olarak güzel yerde
-
mperk bunu yazdı:
kukunku bunu yazdı:
Bir de işte fiyata göre yorum yapabilrsn zaten sıcak suyudur odadaki kişi sayısı intrneti falan filan farklı olablir
-----------------------------kyk nun sitesinde fiyat farklı yurtlar var normal yurtlar 90 tl yazıyor.fiyat farlı 2 tane yurt var biri fatih öğrenci yurdu 174 tl diğerinin adını unuttum oda 105 tlydi.hepside devlet yurdu.
site açılsa adam gibi bilgi alabilcez ama sabahta beri açılmadı bi türlü
-
kukunku bunu yazdı:
mperk bunu yazdı:
kukunku bunu yazdı:
-----------------------------kyk nun sitesinde fiyat farklı yurtlar var normal yurtlar 90 tl yazıyor.fiyat farlı 2 tane yurt var biri fatih öğrenci yurdu 174 tl diğerinin adını unuttum oda 105 tlydi.hepside devlet yurdu.
site açılsa adam gibi bilgi alabilcez ama sabahta beri açılmadı bi türlü
-----------------------------Siteden bilgi alamazsın öğrenmek istediklerini cevaplayayım ben sana
-
Siteden bilgi alamazsın öğrenmek istediklerini cevaplayayım ben sana
-----------------------------saol hocam. ozaman bikaç soru sorim :)
altunizdede ki yurt nasıldır tavsiye edrmisiniz sorunları varsa neler??kablosuz net var mı vsvs
tecrübelerini paylaşın işte gidince hazırlıklı olalım :)
-
kukunku bunu yazdı:
Siteden bilgi alamazsın öğrenmek istediklerini cevaplayayım ben sana
-----------------------------saol hocam. ozaman bikaç soru sorim :)
altunizdede ki yurt nasıldır tavsiye edrmisiniz sorunları varsa neler??kablosuz net var mı vsvs
tecrübelerini paylaşın işte gidince hazırlıklı olalım :)
-----------------------------Yurt alibaba'nın çiftliği, giriş çıkışlar çok rahattır. Bu sene tadilata girdi daha güzel olur büyük ihtimal. 2 bloktan oluşuyor. Basket ve futbol sahası var. Kablosuz net var ama sürekli sorun var ama yurdun internet kafeside işini görür. Senin için en kıyak yer orası kısacası. Kız erkek karışık olmaması en güzel yanı. Bedavadan kavgalar çıkmıyor. Beni bul oraya gelirsen :)