Din, Siyaset V.B. Konular Hakkında...
-
Kendimizi kandırmaktan başka bir şey değil yapılan. Sürekli din başlığı, siyaset başlığı v.b. başlıklar açılıyor. Açılsın hoş ama konu içerisindeki tartışmalar öyle bir noktaya geliyor ki küfürleri tonla gidiyor. Sizce kim hakediyor bunu? Bence kimse...
Tartışmaların esas çerçevesi bilgiden ziyade kişilerin birbirlerine karşı güç gövdesine dönüşüyor. Son noktada baktı ki olmuyor küfüre yada benzer istenmeyen yollara başvuruyorlar. Gerçek hayatta o an karşılaşsalar herhalde birbirlerini yerler. Bundan kimse yorum dahi yapmayacağız diyebilir, elbet yapacaksınız ancak ölçülü olasa daha iyi olur kanımca.
Burdaki amaç bir şeyler paylaşmak, bilginin daha çok kesime ulaşmasını sağlamak. Bilgi kirliliğinden yada kişisel ihtirasların yeri değil.Biriyle sorununuz var ise özelden halletmeye çalışın. Kimse burde kirlilik istemiyor. Özelden de neden yazılmıyor sizce? kişiler karşıdakini herkesin içerisinde ezmek istiyorda o yüzden...
yaklaşık 4 yıldır bu forumu takip ediyorum. konu saçma gelebilir size, ancak ben ve benim gibi düşünen yüzlerce üye var eminim...Teşekkür ederim hepinize. İyi ki varsınız...
-
hepsi boş konuşma boş tartışma.. millet birbirinden ,forumdan soğuyor bu şekilde,hiç gerek yok böyle tartışma ve konulara..
-
Siyasi anlamda;
Hocam ben vatanını devletini seven sahip çıkmak için son noktada canını feda edecek bir adamım.
Şimdi bu cümle ışığında açıklamak gerekirse. Benim bu güne kadar açtığım konular arasında siyasi konu bulamazsınız. Ama açılan siyasi konularda tavrı en net olanlardan biriyim. Biz kimseyi ezmek yermek yozlaştırmak yıpratmak derdinde değiliz. İşte bu yüzden bu siyasi konular açılıp bizler tahrik ediliyoruz ve ortam gerilip elektrikleniyor.
Dini anlamda;
Ben kendimi inançlı bir adam olarak adlediyorum. Bu kimseyi bağlamaz ancak aramızdaki bir takım cahil yobazlar inançlı inançsız - bilinçli bilinçsiz öyle mantığa aykırı yorumlar yapıyor ki Ulan Benim inandığım islamiyet bunları emretmiyor demeden duramıyorsun..
V.B. konularda;
Arkadaşlar bizler her ne kadar yeri geldiğinde alevli yeri geldiğinde sakin burada veyahut herhangi bir yerde yazışsak tartışsak da bizler nefes aldığımız sürece emellerinize ulaşamayacaksınız.
İşte neden pm den yazılmıyor sorusunun cevabıda üstteki paragraf(v.b konular).
Bir mesaj var! sessiz derinden sinsice pusuda bekleyen hainlere;) -
rappermcs bunu yazdı
Siyasi anlamda;
Hocam ben vatanını devletini seven sahip çıkmak için son noktada canını feda edecek bir adamım.
Şimdi bu cümle ışığında açıklamak gerekirse. Benim bu güne kadar açtığım konular arasında siyasi konu bulamazsınız. Ama açılan siyasi konularda tavrı en net olanlardan biriyim. Biz kimseyi ezmek yermek yozlaştırmak yıpratmak derdinde değiliz. İşte bu yüzden bu siyasi konular açılıp bizler tahrik ediliyoruz ve ortam gerilip elektrikleniyor.
Dini anlamda;
Ben kendimi inançlı bir adam olarak adlediyorum. Bu kimseyi bağlamaz ancak aramızdaki bir takım cahil yobazlar inançlı inançsız - bilinçli bilinçsiz öyle mantığa aykırı yorumlar yapıyor ki Ulan Benim inandığım islamiyet bunları emretmiyor demeden duramıyorsun..
V.B. konularda;
Arkadaşlar bizler her ne kadar yeri geldiğinde alevli yeri geldiğinde sakin burada veyahut herhangi bir yerde yazışsak tartışsak da bizler nefes aldığımız sürece emellerinize ulaşamayacaksınız.
İşte neden pm den yazılmıyor sorusunun cevabıda üstteki paragraf(v.b konular).
Bir mesaj var! sessiz derinden sinsice pusuda bekleyen hainlere;)Hocam Özür Dilerim Ama Vatanı İçin Canını Verebilecek Sadece Tek Sen Değilsin.. Böyle Bir Psikolojiye Kendini Adletmende Buradaki İnsanları Ezme Hakkını Vermez Pek Tabiki... Yanlış Anlamıyasın Amacım Vatanseverliğini Sorgulamak Yada Benzeri Fiileri Ortaya Dökmeye Çalışmak Değil, Bak Konuyu Açan Arkadaş Ne Güzel İzah Etmiş, Konulardada Resmen Gövde Gösterisi Yapılıyor, Seyirciye Oynama Durumları Mevcut.
Terörist Fikirlere Sahip Kimselerde Gelsin, Propaganda Hariç Fikirlerini Dile Getirsin.. Biz Bundan Yanayız. Biz Çok Seslilikten Yanayız... Benimde Tavrım Yıllardır Bu Yönde... Bu Benimde Vatanım İçin Canımı Verebilecek Bir İnsan Olmamamı Gerektirecek Bir Durum Değil, Nihayetinde Askerliğimi Taaa Sene 96 Larda Bitirmiş Vatan Evladıyım. Her Kes Gibi Vergilerimi Veriyorum, Suç İşlemişsem Cezamı Yatıyorum. :)
Ülke İnsanımızın Neden Birbirine Gerildiğini Tartışabilir Faydalı Ve Orta Noktada Buluşturabilecek Uzlaştırıcı Fikir Buluşmalarına Ön Ayak Olabiliriz Mesela.... Zaten Forumların Amacı Bu..
-
ShockMan bunu yazdı
Hocam Özür Dilerim Ama Vatanı İçin Canını Verebilecek Sadece Tek Sen Değilsin.. Böyle Bir Psikolojiye Kendini Adletmende Buradaki İnsanları Ezme Hakkını Vermez Pek Tabiki...
işte bu yaklaşım ve benzer cevaplar genelde konularda tartışma küfürleşme ve zıvanadan çıkma durumlarını doğuruyor.
Şimdi sorarım sana;
1. Bu vatan için sadece ben can veririm benim gibi düşünmeyenler can vermez mi dedim ben?
2. Böyle bir psikolojiye girdiğimde buradaki insanları ezmek en doğal hakkım mı dedim ben?
Konuyu açan arkadaş: İşte konu bu şekilde polemiğe çevriliyor ve kişiselleşiyor. Biz de istemiyoruz bunu ama en büyük silahları bu.
-
konuyu yasaklamak yerine müride küfür edeni atsalar daha mantıklı olur kanımca
-
rappermcs bunu yazdıShockMan bunu yazdı
Hocam Özür Dilerim Ama Vatanı İçin Canını Verebilecek Sadece Tek Sen Değilsin.. Böyle Bir Psikolojiye Kendini Adletmende Buradaki İnsanları Ezme Hakkını Vermez Pek Tabiki...
işte bu yaklaşım ve benzer cevaplar genelde konularda tartışma küfürleşme ve zıvanadan çıkma durumlarını doğuruyor.
Şimdi sorarım sana;
1. Bu vatan için sadece ben can veririm benim gibi düşünmeyenler can vermez mi dedim ben?
2. Böyle bir psikolojiye girdiğimde buradaki insanları ezmek en doğal hakkım mı dedim ben?
Konuyu açan arkadaş: İşte konu bu şekilde polemiğe çevriliyor ve kişiselleşiyor. Biz de istemiyoruz bunu ama en büyük silahları bu.
Hoca Az Yukarı Bak Benim Üslubuma Bak Ve Senin Üslubuna Bak...
Ayrıca Kurduğun Cümlelere Dikkat Etmeni Öneririm... Bak Güzel Güzel Orada Birşeyler Demişim, Seni Polemiğe Çekecek En Ufak Bir Şey Yok Orada... O Zaman Sen Söylemek İstediğini Tam Anlatamıyorsun... Söylem Tarzında Ara Hatayı..
Oradaki Anlatımına Dikkatle Bak Bakalım Ne Anlam Çıkıyor... Sözlerden Anlamlar Oluşur.
Benim Gibi Düşünmeyene Söverim Demişsin Resmen, Bende Bu Hakkı Sana Hiç Bir Şey Vermez Demişim. Sahip Olduğun Hiç Bir Mevki Sana Bu Hakkı Vermez Demişim Neden Bu Kadar Öfkelendin Anlıyamadım.
Konunun Açılma Amacıda Zaten Bu, Forumlarda Öfkemize Gem Vuramamamız... Olayı Kendin Örneklemişsin Malesef Birde Benim Gibi Nezaket Örneği Bir Kimseye Çıkışıyorsun.. Ayıp Hocam Vallaha Ayıp. :)
En Büyük Silahları Bu Demişsin... E Şimdi Bu Kelimeyede Bişey Diyecem Sivri Dilliyim Doğruyu Derim Beni Bilirsin. O Zaman Olmayacak Neyse Bende Kalsın.. Ama Ben Düşmanın Değilim Bunun Farkındamısın Acaba.?
ShockMan tarafından 28/Kas/12 10:20 tarihinde düzenlenmiştir -
rappermcs bunu yazdı
Konu içerisinde karşındaki kişiye hakaret vari bir şekilde konuşmadıktan sonra istediğin gibi tartış kimse bi şey demiyor bunlara. Ancak konuyu kişisellştirmek geekmiyor. Biri burda çıksa herkese küfür etse dahi kalkıpta ona cevap vermemek gerekir bence. Bu karnı geniş olmamaktan ziyade bunu yapanı kale almamak manasında olur. Bu yüzden forumdaki bir yığın konuya cevap verme gereği hissetmiyorum. Çünkü ben ne dersem diyim, ne yazarsam yazayım o kişinin ne fikri değişir nede hali hareketi. Dolayısıyla girdap şekline dönmüş tartışma kimseye bir şey kazandırmaz. Ki kazandırmıyor zaten...
"Mesaj DJ_Alper tarafindan 28 Kasim 2012 (Çarsamba) 09:53 tarihinde yazildi.
konuyu yasaklamak yerine müride küfür edeni atsalar daha mantıklı olur kanımca..."
çok yerinde bir tespit bence...
-
DJ_Alper bunu yazdı
konuyu yasaklamak yerine müride küfür edeni atsalar daha mantıklı olur kanımca
katılıyorum
-
ShockMan bunu yazdı
Hoca Az Yukarı Bak Benim Üslubuma Bak Ve Senin Üslubuna Bak...
Ayrıca Kurduğun Cümlelere Dikkat Etmeni Öneririm... Bak Güzel Güzel Orada Birşeyler Demişim, Seni Polemiğe Çekecek En Ufak Bir Şey Yok Orada... O Zaman Sen Söylemek İstediğini Tam Anlatamıyorsun... Söylem Tarzında Ara Hatayı..
Oradaki Anlatımına Dikkatle Bak Bakalım Ne Anlam Çıkıyor... Sözlerden Anlamlar Oluşur.
Benim Gibi Düşünmeyene Söverim Demişsin Resmen, Bende Bu Hakkı Sana Hiç Bir Şey Vermez Demişim. Sahip Olduğun Hiç Bir Mevki Sana Bu Hakkı Vermez Demişim Neden Bu Kadar Öfkelendin Anlıyamadım.
Konunun Açılma Amacıda Zaten Bu, Forumlarda Öfkemize Gem Vuramamamız... Olayı Kendin Örneklemişsin Malesef Birde Benim Gibi Nezaket Örneği Bir Kimseye Çıkışıyorsun.. Ayıp Hocam Vallaha Ayıp. :)
En Büyük Silahları Bu Demişsin... E Şimdi Bu Kelimeyede Bişey Diyecem Sivri Dilliyim Doğruyu Derim Beni Bilirsin. O Zaman Olmayacak Neyse Bende Kalsın.. Ama Ben Düşmanın Değilim Bunun Farkındamısın Acaba.?
üsluplar ortada söylenmek istenenler ortada. İyilik meleği tavrı senin bir iyilik meleği olduğun anlamına gelmez. Bu yargıya varabilmek için o gözleri bu gözler görmeli.
Ben öfkeli değilim şuan:) aslında müridimizin böyle bir konu açmış olmasından mütevelli gayet de memnunum:)"Benim gibi düşünmeyene söverim" demişim bu anlamı nasıl çıkardın şaşırttın beni :) Shockman sen öyle anlıyorsan benim yapacak bir şeyim yok. Sabit fikir ve zikir bu olsa gerek.
Oysa Terörist Fikirlere Sahip Kimselerde Gelsin diyorsun bu cümle iyilik meleği tavrından kaynaklıysa arkadana alabileceğin zihniyet sadce vatan haini zihniyettir.
Şahsın adına bir şey söylemiyor tarz ve tavır olaylara yaklaşım bakımından çok zıt kutuplarda olduğumuzu dile getiriyorum.
Eğer ki böyle konuşabiliyorsak tek bir nedeni var pkk, terörist propagandası yapmadığın içindir..
-
Yahu kim diyor mal gibi küfür edip banlanın diye ? PRoblemli cümle varsa destek'e mail atarsın durum düzelir. zaten admin ve modlar inceliyor sürekli bu tarz konuları.