folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Dindar Kürtler - Ayrımcı Kürtler

Dindar Kürtler - Ayrımcı Kürtler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    shagrot bunu yazdı:
    -----------------------------

sen görmemişsin ama ben gördüm...

çocukla aynı sınıftayız ki anadolu lisesi burası...

liseden sonra dağa çıkacak çocuk

çocuğa görüşün ne diyorum, marksist müslüman diyor

ne kadar saçma konuşsa da al sana örnek...

marksist müslüman ne amq:D 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wrongly
    wrongly's avatar
    Erkek

sirpence bunu yazdı:
    shagrot bunu yazdı:

sen görmemişsin ama ben gördüm...

çocukla aynı sınıftayız ki anadolu lisesi burası...

liseden sonra dağa çıkacak çocuk

çocuğa görüşün ne diyorum, marksist müslüman diyor

ne kadar saçma konuşsa da al sana örnek...

marksist müslüman ne amq:D 

inan ben de bu sene başladığından beri bu soruyu düşünüyorum

çocuk her cuma okuldan kaçıp cumaya gider...

ben de allaha uzak, sola yakın bi insan olarak anlatırım sol kavramını biraz... 

çocuk bana faşistsin lan sen der...

niye derim..

olum allahın yok senin falan der...

zamanında babamın dedemin başından geçen şeyleri anlatırım

olum seninkiler işkence görmemiş ki falan der...

ben de s.ktir git mna goduum cinsinden küfürü basarım.. bu çocuklar da solcu olur işte.. sonra da sol şöyle sol böyle...

hadi sol kavramını kenara attım daha 17-18 yaşındayım bilmediğim çok şey var...

insan hem allahçı olup hem ülke bölmek ister mi...

yukardan ses geliyorsa akıl fikir versin millete ne diyim...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    Aklıma kurtlar vadisindeki bir bölüm geldi nevruz kutlamarında ölen bir kürdün evine gidiyor muro  evde kuran okunuyor dinliyor bitince diyor kuran okuyan kürt adam hay örgütünüz batsın çoluğumuzu çocuğumuu yedi diyor  muro diyor bana bak feoda lmoruk :D taziye var diye bir şey demiyorum filan evin sahibine diyor  alma bu feodal morukları eve halkımızın aklını karıştııyor :D:D:D:D

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek

EcHoLL bunu yazdı:
    ne dini dindarı kardeşim dini bütün olan ayrım yapmıyormu yani alakası yok hepsi demeyim kürtlerin %90 ayrımlılık yapıyor kendi içlerinde de ayrışma kutuplaşma var kürt türk ayrımı yokmuş Kürt istilası var dincimiyde bilmemneymiş alayı hikaye benim kürtlere zerre kadar güvenim saygım hoşgörüm yok.

aferim  sana  ........ ben  kürdüm şimdi senin bana  saygın varmıs  hoşgörün  varmıs  yokmuş  hiç s2mde değil armızdaki fark ne biliyormusun  benim insan olan  herkese saygım var insan olan  herkes benim  kardeşimdir 

kontra bisiklet
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek
    Geçmişte Ben kürdüm bile Demeye utananlar Şimdi Sokakta ben kürdüm diye milliyetci cakası satıyor devleti tanımama harhangi bişey olursa biz kürdüz birimiz ölürüz binimiz geliriz evinizi basarız yok ederiz parçalarız ayaklarında insanlar türedi geçmişin neki gelicegin neolcak şimdi sokaga çıkın uyuşturucu,kadınsatıcısı,otoparkmafyası,gececlubleri ve daha sayamadım bütün işleri yapanların geneline bakın  bu ülkenin devletini tanımıyor yeri geldimi terör örgütünü kendine milfer gibi kullanan sonra burada ve bazı yerlerde insanlıktan bahseden şahıslar Türkiye Türklerindir bunu o beyninize sokun.

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek

EcHoLL bunu yazdı:
    Geçmişte Ben kürdüm bile Demeye utananlar Şimdi Sokakta ben kürdüm diye milliyetci cakası satıyor devleti tanımama harhangi bişey olursa biz kürdüz birimiz ölürüz binimiz geliriz evinizi basarız yok ederiz parçalarız ayaklarında insanlar türedi geçmişin neki gelicegin neolcak şimdi sokaga çıkın uyuşturucu,kadınsatıcısı,otoparkmafyası,gececlubleri ve daha sayamadım bütün işleri yapanların geneline bakın  bu ülkenin devletini tanımıyor yeri geldimi terör örgütünü kendine milfer gibi kullanan sonra burada ve bazı yerlerde insanlıktan bahseden şahıslar Türkiye Türklerindir bunu o beyninize sokun.

hangi havayolunda  calısıyon hoca  sen  nedir  bu  uçuşun sebebi nerden  geldın sen  kımsın  baban kım babanın babası  kım nerden gelmıs yugoslavyadan mı  bulgarıstandanmı  ermenıstandan mı  gürcüstandan mı  senın soyun nereye dayanıyor .bunları sorarlar  adama  aynı muhappet  gecende yapıldı ve ben gecende  su   cevabı verdım  sıkıyosa  gıt bı  kürt arkadaşının yüzüne  söyle bunları .ben  muşluyum babamda  muşlu  onun babasıda muşlu   onun babasıda  ıgdırlı  belkıde  onun babasıda  ermenıstandan   geldı bu neyı  degıstırır son olarak  senın amcın ne   sen neyın pesındesın derler  adamaben  kürdüm   abi atamıda  sayıyorum  kurallarada

uyuyorum  bugün bi   kuyumcudan  fazla  vergımıde  verıyorum  daha  ne yapam  a.q 

edit : bişey daha biz  geçmiştede kürttük  şimdide  kürdüz  bu hiç bi zaman degısmemıstır  degısmeyecekte 

kontra bisiklet
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek
    dinini iyi bilen bir kürdün(hristiyan olsun, müslüman olsun hiç farketmez) ayrılıkçı düşünce içinde olması gibi birşey söz konusu olamaz.

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek

İslâm'ın çekilmiş kılıcı: Kürtler. Osmanlı'nın son dönemlerine kadar da bir kaç milliyetçi Kürt aydın(!)ları dışında her zaman sadık ve başı dik bir millet olarak İslâm'a Osmanlı İmparatorluğu'nda da dahil olmak üzere hizmet ettiler. Taa ki Türk ırkçılığına tepki olarak gelişen sözde marksist söylemde ki PKK'nın eline düşene kadar. Vijdan sahibi yurttaşlarımızın da söylediği gibi, "Kürtler'i sözde marksist söylemli milliyetçi güruhun pençelerine kurban edenler utansın."

Edit: Bu "Yeşil Komünist"ler de yeni yeni türedi hakikaten. Ne ayaksınız siz diyesim geliyor. Hatta kendilerini karpuza bile benzetiyorlar. Dışı yeşil, içi kırmızı filan. ahaha :D

kendinize ayığ olunuz
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    Kirosana Doğulu birini gorunce hemen acayip gozlerle bakıyor diyorsun

bu gayet doğal ki Türklerden Farklı bir dil kullanıyorlar farklı bir şive  sende bilirsin ki farklı hal ve hareketlere sahipler   durum öyle oluncada  elbetteki acayip gözlerle bakılacak tıpkı turistlere bakıldığı gibi şiveyi geçtim sokakta kürtçe konuşulması özellikle Türklerin soyutlamasına yol aça turistlere yapıldığı gibi Çünkü bu memleketin dili Türkçedir Bence Kürtlerde kendi evleri hariç kendi ortamları hariçbaşka yerde kürtçe konuşmamalılar şayet bizden biri olduklarını düşünüyorlarsa  yoksa bu tür bakışlara elbettekimazurkalırlar ister istemez yadabu durumdan şikayetçi olmayacaklar oluyorlarsa yapmayacaklar

ben kürt ve Türkün aynı çatı altında kerdeşçe çokgüzel bir şekilde yaşacağına inanıyorum yeterki, farklı istekler olmasın, kendilerini soyutlacak hal hareketlerde bulunmasınlar. Bir takımoyunlarada gelmesinler Türklerde Kürtlerde 

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek

@Serdar

Turiste bakılması gayet doğal. Çünkü bizden fazlasıyla farklı kültürlerin insanların. Lâkin senin yurttaşın olan bir Kürd'ü turistle aynı kefeye koymak fikrimce yanlış bir şey. Çünkü farklı diller kullansakda, farklılaşan bir takım adetlerimiz olsa da töremiz, tarihimiz, kültürlerimiz ortak. Ha dediğin gibi Kürtçe bilmeyen 10 kişinin arasında telefonda mecbur kalmadığın sürece Kürtçe konuşmak, o ortamda bilinmeyen bir diğer dili kullanmak kadar görgüsüzlüktür. Fakat bu görgüsüzlük konuşulan dilin Kürtçe olması değil, etrafında kimsenin bilmediği bir dili konuşmaktan kaynaklanır. Velhasıl-i kelam, ince çizgiler bunlar. 

kendinize ayığ olunuz
Toplam Hit: 7267 Toplam Mesaj: 57