Dinleme Cihazları..
-
Hani şu bazı filmlerde gördüğümüz tüfeğe benzeyen dinleme cihazlarının çalışma mekanızmaları nasılsır? kaç liradır biz de alabilirmiyiz....
-
Sen napcan ki dinleme cihazını?
-
Belki lazım olur...
-
YA bende şu böcek denen şeyler varya onların nasıl yapıldığını istiyorum!
-
ya bir bilen yokmu yauw bu dnleme cihazlarını
-
muahahah
ben böle bir şey yaptım evet yaptım.!!
ben yapmadım
o yaptı aslında neyse şimdi isim vermiyim amam kral oldu
yani denemedik ama daha kral olur her halde:!
neyse ben size olursa
satarım en makul fiyatından.! -
bende var bitane adı spyear
etrafında (10m) ki sesleri çekebilio
fiat 15milyon :D -
deLi Yurek te..
bozo nun kullandıı cihazı soluyo arkadas..
evet 10 metrelikleri war..
ama bi ise yarıomu tam bilimorm..
ama arkadasın dediine gore yarıyomus :) -
nerde satılır o spyear amazonda falan bulamadım..
-
Slm arkadaşlar ben bir elektronik teknisyeniyim.Dinleme cihazları sizinde bildiginiz gibi bir alıcı ve bir verici devresinden oluşur.Vericinin de kendi arasında size sayamayacagım kadar bir çok türü vardır.Olayın mantıgı şudur ; verici almış oldugu sinyali modüle eder.Yani bu sinyali şifreler.Şifrelenmiş olan bu sinyal havadan sistemin belirlemiş oldugu frekans yolu ile alıcı devreye ulaşır.Modüle edilmiş sinyal alıcı devre içerinde demodüle olur.Yani çözümlenir ve bilgi size ulaşmış olur.Cep telefonlarıda bu mantıktır.Konuşma veya msj olayında sinyal sizin telefonunuz tarafından şifrelenir ve karşı telefona belirli bir frekans sınırları içerisinde yollanır.Karşı taraftada bu sinyal demodüle edilir ve konuşma sağlanmış olur.Bu olayın daha derinlerine inip açıklayabilirim ama sizi baya yorar.Cep telefonları 128 kb ile şifrelenir.Ben bunu bizzat çözdüm.Bir alıcı ve anahtar devre ile ister inanın ister inanmayın şu an istedigim cep telefonunu dinleyebiliyorum.Yollanılar msj ları alabiliyorum.Dinleme olayına ev telefonlarıda dahil fakat ev telefonlarını dinlemek için devreye ihtiyacınız yok.Bir tesiz telefon yeter :D
-
Öyleyse biraz anlat ustada bizde birseyler ögrenelim. Öyle degilmi?
Toplam Hit: 12185 Toplam Mesaj: 34