Diploma Veriliş Tarihi
-
hacılar cv de okula giriş ve çıkış zamanlarım yazılı değil. okul biraz uzadı, kötü bir izlenim yaratmaması için yazmıyorum ama biliyorsunizki isteniyor bu tarihler. şimdi benim sorum okula giriş tarihini biraz fazla yazsak sorun olurmu. farkına varmazlar herhalde yada araştırmazlar dimi? :D
diplomada sadece veriliş tarihi var
-
askerlik durumunu bile araştırmıyor çoğu. sadece dediğine bakıyorlar. ama sözleşmede yanlış bilgi vermen durumunda yaptırımlar yer alıyor. tavsiyem öyle birşey yapma. sosyal etkinliklere ağırlık verdim ondan uzattım dersin avantajına bile olur.
-
moruk araştırmıyorlarsa yazar geçerim herhalde :|
birde seminer cart curt katılımları istiyorlar alayını sallayacam amk
yalan dolanla herkes biryerlerde sikerim bi bizmi doğruyuz amk
-
transcript istemeyecekler mi?
-
ben isteyeni görmedim duymadım ha isterlerse onuda düzenleriz :F
edit: şimdi baktımda mezun olurken transkript vermişlerdi(mezuniyet not durum belgesi) üzerinde tarih yazmıyor sadece 1. dönem 2.diönem die devam ediyor :F
DestinatioN tarafından 30/Oca/14 12:06 tarihinde düzenlenmiştir -
DestinatioN bunu yazdı
ben isteyeni görmedim duymadım ha isterlerse onuda düzenleriz :F
bizim buralarda herkes istiyor :| aklında olsun, bazı iş yerleri doğrudan okuldan istiyor transcripti senden değil. ve adamlara kapalı mühürlü zarf içinde okuldan imza karşılığı gönderiliyor. senden habersiz isteyebilirler transcriptini.
senin dediğinle onların dediği tutmazsa, lafta kalırsa, en fazla yalancıymışsın derler.
ama sahtesini yaparsan ve böyle bir şey yaparlar da sahte belge düzenlediğin ortaya çıkarsa o kötü olur.
edit: düzenlemeni yeni gördüm, tamamdır o zaman ama dikkatli şey yap sen yine de ^^
edit2: ya yine de orda mesela 11. dönem falan yazmayacak mı?
izzmarit tarafından 30/Oca/14 12:12 tarihinde düzenlenmiştir -
transcript istemiyorsa hayatta anlamaz hocam. okula gidip sormayacağına göre dediğine inanacak :)
-
@izmarit şimdi taratıp koyacam
@beyinadam dimi ama :D
-
hocam sen yanlış bilgi vermeden önce bence okula git, iş yerine vermek üzere kapalı zarfta özel transcript istediler benden de, al bi bak bakalım içinde ne yazıyor. dediğim gibi senden habersiz böyle bir şey isteyebilirler, isteyenleri çok gördüm, sonradan yamulma.
-
olduğu kadar olmadığı kader be izmo :F
hem öğrenirlersede beni zor duruma düşürmeyecek bir cevabım var :D
ha bu arada transkript üzerinde öğrenci nodan ayıkırlar mevzuyu şimdi aklıma geldi :D
onun dışında tarih belirten herhangi birşey yok
-
DestinatioN bunu yazdı
olduğu kadar olmadığı kader be izmo :F
hem öğrenirlersede beni zor duruma düşürmeyecek bir cevabım var :D
:D o cevabı bana da söylesene ilerde lazım olacak