Disiplin
-
Bugün ilk defa disipline gittim. Yazılı savunma aldılar. Olayı anlatıyım kısaca: tenefüsdeyiz sınıf penceresinden arkadaş bağırdı ben de dışardayım. Sonra derken arkadaşla benim çantamızı aşşa attılar koşarak çıktık kim yaptı dedik sölemediler ben ve arkadaş tahmin ettiğim kişinin sınıfına gittik biz de onun çantasını attık. Sonra derse girdik müdür geldi çantası atılanlar gelsin dedi. Kim attı çantanızı dedi isim vermedik, o da madem öle savunmanızı yapın dedi. Ne olur şimdi okuldan uzaklaştırmaya kadar gidebilir mi daha önce hiç başıma gelmedi
-
muahahahah sen buna disiplin mi diyon cezamı diyon hiç bir skim olmaz boşkoy geç :D takma bile la güven bana ;)
-
uyarı verirler.
-
hiç birşey olmaz koy a.. gel yanıma :)))
-
sorun olcani sanmam ilk defa uyari verirler zaten o da takilcak bi sey degil :))
-
:) harbiden he hoca amatöce korkutmak istemiş sende ondan daha amatörce tırsmışsın tahribat müridine yakışmadı buraya millet kim neden disiplinlik oldu diye konu açsak bak gör ne hikayeler çıkar:)
ben kendimden biliyorum
-
hocam ben bizim okulun müdürünün bilgisayarını yaparken 3 çocuk geldi aynı senin olayı gerçekleştirmişler(:D) adam yazılı savunmalarını aldı imzaladı ve imzalattı çocuklara çocuklar giderken çöpe attı
edit:bide hem ilk disipline gidişin!
-
yaw buda biseymi :D
ne olacak bisey olmaz
-
ahahaha =))))))))
biz 3. kattan sıra atmıştık o geldi aklıma =)))
hoca bir şeycik olmaz rahat ol, bir de başlığın silinmesini iste, geyiğe döner burası =)
-
bende bu okulda geçen sene ilk defa gitim... banada yazdırdılar savunma ama hiç bi şey olmadı hem ben okul içinde çocuğun ağzını burnunu dağıttım :D çocuk 1 ay mor gözle gezdi ve çocuğun dişinde tel wardı deişmek zorunda kalmıştı...
-
siz ilk okulamı gidiyorsunuz ))
canta falan atıyorsunuz))
Toplam Hit: 4131 Toplam Mesaj: 40