Diyarbakır'da Karakola Baskın 1 Şehit
-
diamonique bunu yazdı:
-----------------------------
x3uqm4 bunu yazdı:
mosquit'e katılıyorum.
Başka çaresi yok bunun. Cahil insanları gaza getirip durdular, bu insanlarda çocuklarına Türk düşmanlığı aşıladılar. Yapılması gereken şeylerin zamanı geçti. Bakın saldırıların ardı arkası kesilmiyor, karşılık olarak bir şey yapılmıyor. Gazze'ye yardım gemisinde 9 Türk öldü BMdir, ABDir, gitmedikleri yer kalmadı, şimdi niye susuyorlar. Adamlar bağımsızlıklarını ilan edecekler ulan, bir marş birde düzenli ordu tamam olunca, ver elini bağımsızlık!
-----------------------------Oradaki insanların cahil olmasının nedeni devletin oraya yatırım yapmamasından dolayıdır. Yani şimdiye kadar kimse oraya el atmadı. 9 Türk'ün öldüğü olay uluslararası bir olaydır. Devletler arası diplomasi gerektirir. Şimdi karakola baskın yedik. Ne diyelim bm'ye, bize saldırıyorlar, yardım edin mi diyelim. Karşılık olarak ne yapılsın, fikirlerinizi söyleyin de bizim devlet büyükleri sizden akıl alsın biraz. Tayyip de hiçbirşeyden anlamıyor canım.
Evet devlet yatırım yapmadı doğru. Çünkü adam gibi birisi geçmedi şu devletin başına. 9 Türk'ün oldüğü olay uluslararası bir olaydır, evet öyledir. BM'den yardım istensin demedim zaten. Şöyle ki, ilker başbuğ ile bir toplantı düzenlensin ne bileyim en azından, en basitinden akp bir grup toplantısı düzenlesin. Suskun niye kalınıyor.
Şu anda sen bana neyi savunmaya çalışıyorsun ki? Geri kafalı biriside değilim, anlat lafını dinleyelim, baktık ki bakış açın düzgün bizde savunuruz savunduğunu. Ama artık yok barıştı, yok hukuktu bir şey kalmadı. Ya gereği yapılır, PKK yok edilir, kürtler susturulur. (ki en barışçısı) ya da ülkeden pkk sempatizanları silinir.
not: kürtler dediğim, tüm kürtlere değildir lafım. -
x3uqm4 bunu yazdı:
Evet devlet yatırım yapmadı doğru. Çünkü adam gibi birisi geçmedi şu devletin başına. 9 Türk'ün oldüğü olay uluslararası bir olaydır, evet öyledir. BM'den yardım istensin demedim zaten. Şöyle ki, ilker başbuğ ile bir toplantı düzenlensin ne bileyim en azından, en basitinden akp bir grup toplantısı düzenlesin. Suskun niye kalınıyor.
----------------------------
Şu anda sen bana neyi savunmaya çalışıyorsun ki? Geri kafalı biriside değilim, anlat lafını dinleyelim, baktık ki bakış açın düzgün bizde savunuruz savunduğunu. Ama artık yok barıştı, yok hukuktu bir şey kalmadı. Ya gereği yapılır, PKK yok edilir, kürtler susturulur. (ki en barışçısı) ya da ülkeden pkk sempatizanları silinir.
not: kürtler dediğim, tüm kürtlere değildir lafımÇankaya Köşkü'nde zaten toplantı yapıldı. MGK da toplanacak. Alınan kararlar yazılı metinde belirtilmedi. Çıkıp da diyecekleri şey başımız sağolsun, terörle mücadelemiz devam edecek. Yani gidip de pkk abd den, israilden destek görüyor diyip de halkı rahatlatamazlar. Benim sana katılmadığım nokta, mosquite katıldığın noktaydı. Yani faşizm felan vs. Zaten adamlar pkk ile savaşmaya devam ediyorlar. O noktada sorun yok.
-
Yaw ak, "Auto-Turret Gun" bu silahlar cok cok mu pahali da 2-3 tane dizmiyolar karakolun basina. bu silahlarin en dandiginde bile frend or foe yani dostu ve dusmani tanimlama sitemi var. bunalrdan 2 tane kursalar yeter ak :S nasil istir bu yha :S
-
@Diamonque
MGK'nin toplanacagini biliyordum ama normal biseymis gibi karsiladilar. bunu kabullenemiyorum. ayrica faşist degilim, sadece kurtleri sevmiyorum. cünkü vatan birliğimizi tehdit ediyorlar ve derhal gereğinin yapilmasi gerekiyor. Fakat devlet basindakiler bunu anlamiyor. daha neyi bekliyorlar? kürtlerin bagimsizligini ilan etmelerini mi bekliyorlar? -
mosquit0 bunu yazdı:
tek yol faşizm!! bir tane kürt kalmayana dek hepsını öldürceksın tek çare!
-----------------------------tamam
-
x3uqm4 bunu yazdı:
-----------------------------@Diamonque
MGK'nin toplanacagini biliyordum ama normal biseymis gibi karsiladilar. bunu kabullenemiyorum. ayrica faşist degilim, sadece kurtleri sevmiyorum. cünkü vatan birliğimizi tehdit ediyorlar ve derhal gereğinin yapilmasi gerekiyor. Fakat devlet basindakiler bunu anlamiyor. daha neyi bekliyorlar? kürtlerin bagimsizligini ilan etmelerini mi bekliyorlar?
-----------------------------Ulan bağımlılarda sanki bağımsızlığını ilan edecekler...
-
Dj_DooM3 bunu yazdı:
-----------------------------Yaw ak, "Auto-Turret Gun" bu silahlar cok cok mu pahali da 2-3 tane dizmiyolar karakolun basina. bu silahlarin en dandiginde bile frend or foe yani dostu ve dusmani tanimlama sitemi var. bunalrdan 2 tane kursalar yeter ak :S nasil istir bu yha :S
haberlerde vardı bu akşam tokini yaptığı yeni karakollarda gözcü kulelerine aselsan yerleştiriyormuş. bunlar ateş altında bozulmuyorlar mı ki acaba. -
DarkF4Te bunu yazdı:
Dj_DooM3 bunu yazdı:
Yaw ak, "Auto-Turret Gun" bu silahlar cok cok mu pahali da 2-3 tane dizmiyolar karakolun basina. bu silahlarin en dandiginde bile frend or foe yani dostu ve dusmani tanimlama sitemi var. bunalrdan 2 tane kursalar yeter ak :S nasil istir bu yha :S
haberlerde vardı bu akşam tokini yaptığı yeni karakollarda gözcü kulelerine aselsan yerleştiriyormuş. bunlar ateş altında bozulmuyorlar mı ki acaba.
-----------------------------harbi mi hocam?? yerlestiriliyosa dassa yediler :D ates altinda tutturabiliteleri nekadar ki :D :P bunlar gordugunu indirecek ak :D
-
diamonique bunu yazdı:
x3uqm4 bunu yazdı:
mosquit'e katılıyorum.
Başka çaresi yok bunun. Cahil insanları gaza getirip durdular, bu insanlarda çocuklarına Türk düşmanlığı aşıladılar. Yapılması gereken şeylerin zamanı geçti. Bakın saldırıların ardı arkası kesilmiyor, karşılık olarak bir şey yapılmıyor. Gazze'ye yardım gemisinde 9 Türk öldü BMdir, ABDir, gitmedikleri yer kalmadı, şimdi niye susuyorlar. Adamlar bağımsızlıklarını ilan edecekler ulan, bir marş birde düzenli ordu tamam olunca, ver elini bağımsızlık!
-----------------------------Oradaki insanların cahil olmasının nedeni devletin oraya yatırım yapmamasından dolayıdır. Yani şimdiye kadar kimse oraya el atmadı. 9 Türk'ün öldüğü olay uluslararası bir olaydır. Devletler arası diplomasi gerektirir. Şimdi karakola baskın yedik. Ne diyelim bm'ye, bize saldırıyorlar, yardım edin mi diyelim. Karşılık olarak ne yapılsın, fikirlerinizi söyleyin de bizim devlet büyükleri sizden akıl alsın biraz. Tayyip de hiçbirşeyden anlamıyor canım.
-----------------------------yatırım yapmama?
oraya akan paranın haddi hesabı yok be hocam,
oraya verilen desteklemeler vergi muafiyetleri fonlar bilmemneler şimdi adana mersin izmir bursa kocaeli gibi yerlere verilseydi ekonomi katlanırdı.Zamanında doğuya yatırım yapacağım diye krediler hibeler alan ağalar şimdi marmariste bodrumda çok yıldızlı otellerin sahibi.Yatırım için gidildi mühendisi şehit ettiler iş makinalarını yaktılar köprüleri yolları barajları patlattılar.Sonra bizi istemiyorlar bari kendileri yapsın yatırım denildi akıtıldı senin benim verdiğim paralar birileri zengin oldu.Zengin olduğu yetmemiş gibi terörün finansörlüğünü üstlendi.Ah yapılsa gelişse kalkınsa oralarda orada benim vatanımın toprağı ama istemeyen halk.halk cahil kandırılıyor demesin kimse çocuğu kandırırsın okumamış köylüyü kandırırsın üniversitedeki cin gibi insanı kandıramazsın onlar kendi kendilerini kandıranlardan.
Bahçeli'nin dediği gibi ora için yapılacak tek şey OHAL ilanıdır. Buradan konuşması belki kolay geliyordur bize aramızda hiçkimse ohal görmemiştir muhtemelen.Ne kadar zor bir şey olacağını sadece tahmin edebiliriz ama bu gidiş hiç hayırlı değil.katlanarak artıyor her gün şehit sayımız.Bu pkklı şerefsizler için büyük bir propaganda aracı.Her geçen gün Kürt halkı üzerindeki nüfuzunu arttırıyor.Özellikle yeni yetme genç kesim üzerinde.Eğer bu noktadan daha fazlada ileriye giderlerse yarın bir gün büyük şehirlerde metroya binemez alışveriş merkezlerinde gezip tozamaz oluruz.Çok açık ve net şekilde belirttiler tüm ülke geneline yayacaklarını bu hain saldırılarını.
Bizim oralarda artık şovmenliğe başlamışlar 34 kişi görülmüş dağda.Aldığım bilgilere ve gördüğüm son duruma göre bu piçlerin hedefi daha önce hiç terör olayı yaşanmamış yerlerde saldırılar düzenleyip ülkeyi kaosa sürüklemek.Kayseri ve Maraş bölgesine akıyorlar.İnşallah tahminlerim yanlış çıkarda böyle birşey yaşanmaz ama durum iyi değil beyler görüyoruz hepimiz.
-
@Dj_DooM3
bu akşam showun haberlerde rast geldim h tipi karakol projesiymiş temmuz sonuna teslim ediliyormuş.Turretin kısa bir tanıtımı vardı birden fazla hedefi takip edebiliyormuş.
Doğru dedin ölmeden ne kadar hasar verebilirler ki bunlara :D...
Bunlardan biri karakolun bahçesine inşa edilen kulelerde kullanılacak uzaktan kumandalı silah istasyonu. Askerin nöbet tutmasını gerektirmeyen bu sistem, hareket algılacılarıyla gelen teröristi farkediyor. Karakol binası içinden kumanda edilen sistem, 12.7 milimetre çapında bir makineli tüfeğe sahip.
...
http://www.habercem.com/Yeni-sinir-karakollari-geliyor_26848.html
http://www.ihlassondakika.com/detail.asp?id=268408adıda IMTAKS (Insansiz Makineli Tüfek Atis Kontrol Sistemi)
http://www.forumpaylas.net/bilim-ve-teknoloji/4154-savunma-sanayinde-dev-adim.html
http://www.youtube.com/watch?v=R6B7eLaQSJo buda tanıtım videosu.