folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Diyarbakırspor Resmi Web Sitesi Hacked..

Diyarbakırspor Resmi Web Sitesi Hacked..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek

YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
    -----------------------------

Şahsen; " İstiklal Marşı " mızı yuhlayan kahbe evladı soysuzların yaptıklarının sorumlusu diyarbakırspor kurumu olarak ele alınmamalıydı.

Taraftar sitesi vs. hacklense daha anlamlı olurdu.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    feel_me
    feel_me's avatar
    Erkek

YaSevYaTerkEt bunu yazdı:

Şahsen; " İstiklal Marşı " mızı yuhlayan kahbe evladı soysuzların yaptıklarının sorumlusu diyarbakırspor kurumu olarak ele alınmamalıydı.

Taraftar sitesi vs. hacklense daha anlamlı olurdu.

aynen hocam.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Drawlord
    Drawlord's avatar
    Erkek

diyarbakırspor baskanı mac sonrasında roportajında taraftarlarımız hırslarına yenılmıstır yaptıkları dogru ama bıraz abartılıdır cunku bızı tahrık ettıler oyle bıle olmasa boyle olaylar derbi maclarında da olarak diyerek nasıl bır yon cızdıgını anlıyoruz..

Laf Yapacağına ICRAAT Yap!..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    feel_me
    feel_me's avatar
    Erkek

şimdi diyarbakırsporun sitesini gezdim haberlere baktım adamlar istiklal marşını ıslıklamadık bursasporun yaptıklarını ıslıkladık yazmışlar ıslıklıycak istiklal marşının okunduğu zamanı mı buldunuz demezlermi adama?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

Drawlord bunu yazdı:

diyarbakırspor baskanı mac sonrasında roportajında taraftarlarımız hırslarına yenılmıstır yaptıkları dogru ama bıraz abartılıdır cunku bızı tahrık ettıler oyle bıle olmasa boyle olaylar derbi maclarında da olarak diyerek nasıl bır yon cızdıgını anlıyoruz..

" Osurgan *öte çavdar ekmeği bahane " demişler,

" Pkk + Kahbelik + Soysuzluk " bunların kanına işlemiş, bunlar tahrik olmak için mekan-zaman-sebep gözetmezler,

Spor bunlar için amaç değil soysuzluklarını göstermek için bir araçtır,

Bunlar " tutti - furitti " izleyip orgazm olan 15 yaşındaki abazan gençler gibiler, herşeyden tahrik olurlar,

Eşşeğin cinsel organını görseler tahrik olup ona bile yapışırlar

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Terörün meclise girdiği yetmiyor şimdi de lige gölge düşürüyorlar. Umarım bu sene küme düşüp geldikleri gibi gidecekler. Emeği geçen arkadaşları tebrik ederim.

λ
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

FireX bunu yazdı:

Terörün meclise girdiği yetmiyor şimdi de lige gölge düşürüyorlar. Umarım bu sene küme düşüp geldikleri gibi gidecekler. Emeği geçen arkadaşları tebrik ederim.

DiyarBakırspor eğer Ligten düşürülmezse + 2. ligtede puanının silinmesi lazım - olrak baslaması lazım.. Ben bidaha Türkcel Süper Lig maçlarını izlemem Federasyonu ciddiye almam...

Ulan adamın gözü kör olcaktı göz kaslarında ve sinirlerinde kopma olmuş kayıp olmuş görmeme ihtimali varmış bekliyorlarmış böle bişe varmı ya...

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek

Diyarbakırsporu begeniyorum, güzel futbol oynuyorlar., yenilmelerine ragmen organize olmayi elden birakmiyorlar. ayrica ara ara total futbol oynayıp zevk veriyor, lakin taraftar kitlesi iyice temizlenmeli, belliki aralarina sızan o.cocukları var. bir insan ancak bir düsmanina böyle taş atabilirdi.. cok merak ediyorum bursa taraftari gelseydi ne olacakti.. yine ayni seyler olacakti.. sadece topcular geldi. yine ayni seyler oldu.. bir öldürmekleri kaldi topculari, hakemlere yapilanlari söylemiyorum bile.. adam ne dedi.. bu maci mac ortasinda iptal etmek birakin, hic baslamamaliydi dedi.. yani anliycan.. diyarbakırsporun sözde  taraftari birseyleri organiz etmis..

birde buna tepki diyenler yokmu.. manyakmısınız olum siz adam öldürerek gazeteci gözünü cikararak, hakem kafası yarara, topcu otobüsünü taş yagmuruna tutarak tepki mi olur.. insanliginizdan utanin.. diyarbakırspor kalsin ligde.. sözde taraftarinada bir sezon men edilsin statdan.. belki akillari baslarina gelir..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SeriousMurder
    SeriousMurder's avatar
    Erkek

Az bile olayların bu boyuta gelmesini istemezdim ama Bursaya gelsinlerde cehennemi görsünler!

Ülkemde Star Saksıda Yetişir....
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Drawlord
    Drawlord's avatar
    Erkek

diyarbakırın oynadıgı topuda taraftarınıda inşallah küme düşecekler bu sene super lig de pkk takımına yer yok :@

Laf Yapacağına ICRAAT Yap!..
Toplam Hit: 3378 Toplam Mesaj: 21