Dizi/Film İzleyerek İngilizce Öğrenmek?
-
turkce altyazili gta vice city oyna.
"tommy vercetti? hah. shit."
-
mRBerkay bunu yazdı
bu iyiymiş hocam
-
ingilizce alt yazılı türk filmi seyretmiştim, nedense aklıma geldi, deneyin iyi olabilir
-
Geçen yıl bu zamanlar ingilizcemi geliştirmek amacıyla yabancı dizi izlemeye başlamıştım. Bir b.ka yaramadı, 5 tane dizi bitirdim 7-8 er sezonluk.
Neyse ki şimdi 1e indirdim, yavaş yavaş toparlamaya çalışıyorum. Bulaşmamanı tavsiye ederim, ingilizceyi birazcık da olsa geliştiriyor kelime kelime çalışmasan bile, ama kaybettirdiği vaktin yanında bunun hiçbir anlamı kalmıyor.
-
japoncayi sökmüs olmam gerekirdi öyle olsa
-
açın oyunu ayarlardan subtitle ı enable edin 1 ayda ingilizce bilginiz 2 katına çıkmazsa dünyaya geri döncem.
-
benim cok isime yaradi. ozellikle aksan konusunda.. hala da deli gibi izlerim. hatta son 3-4 aydır altyazısız izliyorum.
dizi / film bittikten sonra not aldıgım kelimeleri anladigim kadarıyla bakıyorum.
he anlamadım mı cok mu zorlandım ingilizce altyazıyla devam ediyorum..
-
konuşmasını öğrenemedikten sonra izlediğin filmlerin hiç bi anlamı yok.
-
evet işe yarıyor.Tabi o esnada biraz kasman gerekiyor anlamaya çalışman gerekiyor.Bir süre sonra ing altyazılı en sonunda altyazısız izlemen lazım. Benim çok tanıdığım var hazırlıkta 1 sene dizi-film izleyip toefl notlarını ikiye katlayan hatta rekor düzeye getiren :) kendimi bu sınıfa dahil edemem ama git gide alışıyorsun şu an altyazısız anlayorum çoğu şeyi.
-
Aksan ve kulak konusunda işe yarıyor üstüne sende eklersen kaparsın:D En iyisi ingilizce bölüm yaz üniversite bak mecburiyetten nasıl öğreniyorsun :D