Dizüstü Tavsiyesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    TurkForces bunu yazdı

bence alınmaz. üzerindeki işlemci eski. hayvan gibi pil yer zaten pili de yok. 1000 daha ver başka bi DELL al. Dell al diyorum çünkü dell almalısın. :) 

dell bir yana diğer tüm markalar bir yana. 

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-dell-inspiron-5558-16-gb-i7-256-ssd-640156243/detay/

3 e vereyim. çiççek gibi temiz. 256 ssd üstüne 1 tb istersen 200 tl farkıyla cd sürücüsü yerine hdd caddy takılıp 1 tb olarak verebilirim. 

daha dün hiç ihtiyacı olmamasına rağmen işlemci fan söküp termal yeniledim 

edit. şimdi eline birkaç tane monster almış canavar yorumları okumuş birkaç tip gelecek yok del oooo yok monster oooo diyecek. onalrı dinleme. Çalışanlarında dell laptop alan bi IT ciye sor dell i. 

DELL Candır.. :)

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek

IT sektöründeyim ve bence de DELL. Sökümü takımı kolay dizaynı güzel mal sağlam(koç sistem taşeron ile garanti mevzunda baya uğraştım ama sonunda kazandım o başka mevzu :D ) 

HP--> 1 Milyar dolarım olsa al son modeli sana 1 lira deseler almam(belki alırım bilmiyom 1 lira güzel fiyar laksjdfşlkaj)

Toshiba --> Çöp

Asus --> Alınır

Lenovo --> Alınır

Apple Mac --> Alınır

next next next install
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TurkForces
    TurkForces's avatar
    Erkek
    snoktabnokta bunu yazdı
    TurkForces bunu yazdı
    streetw1se bunu yazdı

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-dell-inspiron-15-core-i7-7700hq-2.8ghz-16gb-1tb-plus256-ssd-gtx1050-634744561/detay

baltalamak gibi olmasın ama bu nasıl ? photoshop, corel ve bazen de after effect kullanılacak. iyi midir? fiyat nasıldır ?

işini görür hocam. 

hocam ilanda ki resimler senin pc ye mi ait netten mi koydun? çizik vs durumu nedir ilgileniyorum eğer satmadıysan.

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-dell-inspiron-5559-16-gb-i7-256-ssd-640156243/detay/

benim ilan bu hocam. ürün 2. el dediğim gibi ve çizikleri mevcut.

Digital Marketing Manager / Health Tourism
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kernel_Panic
    Kernel_Panic's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı
    TurkForces bunu yazdı

bence alınmaz. üzerindeki işlemci eski. hayvan gibi pil yer zaten pili de yok. 1000 daha ver başka bi DELL al. Dell al diyorum çünkü dell almalısın. :) 

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-dell-inspiron-5558-16-gb-i7-256-ssd-640156243/detay/

3 e vereyim. çiççek gibi temiz. 256 ssd üstüne 1 tb istersen 200 tl farkıyla cd sürücüsü yerine hdd caddy takılıp 1 tb olarak verebilirim. 

edit. şimdi eline birkaç tane monster almış canavar yorumları okumuş birkaç tip gelecek yok del oooo yok monster oooo diyecek. onalrı dinleme. Çalışanlarında dell laptop alan bi IT ciye sor dell i. 

@PanxeR Dell'e çöp diyor hocam. Bu doru mu? 

Hvor ulvens ører er, er ulvens tenner nær...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    djmatrax
    djmatrax's avatar
    Erkek
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek

Mesaj gönderdim

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Kernel_Panic bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı
    TurkForces bunu yazdı

Teknik tamircilik yaptığım yıllarda da en beğendiğim idi, ve kendim kullandığım DELL var, bu 2013'ten beridir kullanıyorum, daha beni yarı yolda bırakmadı.. Kasa sağlamlığı olsun, bir çok açıdan iyidir, @PanxeR hocamızın ne gibi bir sorun yaşadığını bilmiyorum, ama genel anlamda olacağını zannetmiyorum, genel olarak memnuniyet gösterilen bir ürün.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kernel_Panic
    Kernel_Panic's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı
    Kernel_Panic bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı
    TurkForces bunu yazdı

Teknik tamircilik yaptığım yıllarda da en beğendiğim idi, ve kendim kullandığım DELL var, bu 2013'ten beridir kullanıyorum, daha beni yarı yolda bırakmadı.. Kasa sağlamlığı olsun, bir çok açıdan iyidir, @PanxeR hocamızın ne gibi bir sorun yaşadığını bilmiyorum, ama genel anlamda olacağını zannetmiyorum, genel olarak memnuniyet gösterilen bir ürün.

Evet ben de anlam veremedim Dell'e bok atmasına. Monster en iyisiymiş.. 

Hvor ulvens ører er, er ulvens tenner nær...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Asus ve vatan bilgisayardan uzak durun, kardeşimde monster var fazla memnun, bende mbp var gayet memnunum 4 yıldır. Dell de iyidir diye biliyorum ama tecrübe etmedim. Monster da ömür boyu fan temizliği, kasayı açınca garantinin bozulmaması vs açılarından eğer içini açmayı seviyorsanız avantajlı :)) 

...said addicted.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

Arkadaşımın elinde i7-6500u işlemcili, 8gb ram, geforce 940m 4gb, 500 gb samsung 860 evo ssd li Acer laptop ver. 1tb Lil hdd var da onu sökmüş ssd takmış o da elimizde kalacağı için onu da verecektir diye tahmin ediyorum. İlgilenenler yeşillendirsin. Askere gitmeden önce almıştı 2017de, pek kullanılmamış şimdi daha üst versiyonunu almak için satmak istiyor. İstanbul içi elden bakabilirsiniz.

Caliber tarafından 25/Oca/19 16:49 tarihinde düzenlenmiştir

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala taş arar.
Toplam Hit: 3032 Toplam Mesaj: 25
pc laptop