folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Dj_Alper Nerede Bilen Varmı ?



Dj_Alper Nerede Bilen Varmı ?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    TheAvenqer
    TheAvenqer's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Şubat/2014
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı

    Selam Naber la :)

    Hacılar hocalar Canlar Kankalar

    Şimdi ben bir kaç şey yazayım ortadaki ara durumu anlamanız açısından.. Tahribat.com da 10 yıl oldu bukadar aktif olupda hala ab yememiş zor adam bulursunuz.  Tahribat.com ile bir alıps veremediğim yoktur yönetiliş biçimi eleştirilebilir (hükümet başka devlet başka) Hiç bir mürid ile alıp veremediğim bir kavgam vs yoktur. Ama aradan çıkan bir kaç zır cahil ile laf dalaşına girmekten bıktım sonrasında baktımki bu sinir ve stres sanal ortamdan reel ortama yansımaya başladı

    ve sonrasında karar aldım:

    Hayatımdan bütün olumsuzlukları çıkarma kararı aldım. Müridlerle görüşmem bakidir 20-25 mürid direkt bana 7/24 ulaşabiliyor Tahribatın bana kazandırdığı en iyi şey bence böyle sağlam karakterli insanlar gerçekten her zaman konuşabildiğim insanlar. Çürükleri attım, iyi niyeti suistimal edenleri attım. Hatta çocukluk arkadaşım mı bile 2 aydır aramıyorum Çünkü o şerefsizde işi düşünce gelenlerden. iş hayatımda başımı ağrıtanların sigortalarını ertesi sene yenilemedim başka arkadaşlara yönlendirdim. hatta kafa ağrıtan bir kaç sigorta şirketine dilekçe ile onlarla çalıamayacağımızı yazdım sözleşmelerini fesihettim.

    Yaşam tarzımı değiştirdim Hergün sabah 6 da kalkıp yürüyüş yapıyorum akşamları 10 km bisiklet biniyorum. hafta sonları sabahları ormana bisiklet sürüyorum kahvaltımı çamların arasında sessiz ve güzel bir hava yapıyorum. 40 günde 12 kg verdim bu arada :)

    artık eskisi gibi güler yüzlü olmaya başladım arkadaş çevrem değiştiği için daha kaliteli zaman geçirmeye başladım. Sanal dünyadaki boş işlerden reel hayata çocuğuma daha çok zaman ayırmaya başladım. Yine girerim tahribata temelli gidiş olmaz onuda bağımlılık olarak düşünmeyin sırf bazı müridler için..  pm yazmayın cevap gelmez Ticket bazı zaman kapalı bazı zaman açık olur kapalıysa bilinki yoğunumdur geç cevap verince kimse kırılmasın diye bakım modunda takılır. 

    Yinede Sigorta sektöründe sıkıntınız olursa ve acenteniz işin içinden çıkamadıysa ve çok acil ise(kaza, ölüm, yangın, sakatlık) Rui, ibrahimeren, robinson vasıtası ile bana ulaşabilirsiniz.. 

    Can dostlarım Sevgili Arkadaşlarım Nacizane tavsiyem (sadece öneridir yoksa haddime değil) Biraz kafanızı kaldırın hayattan zevk almaya bakın kaçırdığınız şeyleri düşünün. En son nezaman mezun olduğunuzu, nezaman evlendiğinizi, yada nezaman bu yaşa geldiğinizi düşünün zamanın nekadar hızlı geçtiğini bu zaman geçerken neleri kaçırdığınızı nerelere gidemediğinizi, kimlerle oturup 2 muhabbet edemediğinizi, eşinizi kardeşinizi arkadaşınızı nekadar ihmal ettiğinizi düşünün. 

    hadi şimdilik bukadar şu pmleri cevaplayım sonra bi ara tekrar görüşürüz inşallah :)

    Sanaldan uzaklasinca kendine baya iyi seyler bulmussun cogu kisinin eline gecmez harbiden

    Cok guzel yazmissin cok iyi kalpli bir abimizdir. bir isi millet yapmak icin para istersen o losev ve bagis karsiligi yapacak kadar iyi kalpli biridir. 


    Bot ve lisans ihtiyaçlarınız için pm atınız.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TOMBLACK
    TOMBLACK's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Ekim/2014
    Erkek

    bir dönem 1 ay bende nete girmedim spor felan derken hayatım harbıden düzene giriyor sınır stres olmuyor hastane işlerini halledeyim offline

Toplam Hit: 11918 Toplam Mesaj: 62
dj alper nerede