Doğan Güneş(Şafağım Bitti)
-
Uzun suredir.. yaklaşık 10 aydır askerlik yapiyorum. lisans diplomamı almamla askerliğimde bitti :) Arkadaşlar 92/2 üst devrelerim kusura bakmayın kötü taktım..... Doğan Güneş
-
demek askerde telefon kullanıyon ha, atın şunu diskoya :)
disko da kalmadı ya neyse :)
-
askerlik yaptigim yeri gorde telefonu yasakla zaten tum hatlar cekmiyor :) sadece bir sebeke var :)
-
10 ay mı kurtuluş neferleri duysa dipçikle içeri sokar seni :D
Uzun süre diyo.
ben askerken peh 48 I The. -
ziktiret zaten bitmiş aq.
hayırlısıyla evine dön, ailen sevinsin geçmiş olsun :)
**************düzeltme var!!!
92/2'sin ama daha 5 ayın var??? nası oluyo hocam, fosilmin yoksa başka bişey mi var, benim arkadaşlar en fazla 2-3 ay sayıyo
antivir-US tarafından 02/Tem/13 21:36 tarihinde düzenlenmiştir -
:) 10 ay askerlikten sonra gelen teskereye sevinmenemi kızayım üninin 4. sınıfındayken hangi akla hizmet askere gittiğinemi kızayım ne diyeceğimi bilemedim :)
-
Hayırlısı olsun...
-
SeRDaR bunu yazdı
:) 10 ay askerlikten sonra gelen teskereye sevinmenemi kızayım üninin 4. sınıfındayken hangi akla hizmet askere gittiğinemi kızayım ne diyeceğimi bilemedim :)
:D zararın neresınden dönersen kar demiş eleman. Gözün aydın hayırlı teskereler. uzat ordan bi teskere kolası :))
-
geçmiş olsun hacım
heyt beee sene 2004 ben askerim diyarbakırda diy e başlar sabaha kadar anlatırım şimdi.. -
vukuat bunu yazdı
geçmiş olsun hacım
heyt beee sene 2004 ben askerim diyarbakırda diy e başlar sabaha kadar anlatırım şimdi..bi çay koyarız anlatırsın abi içinde kalmasın :d
-
NOT : Arkadaşlar 92/2 üst devrelerim kusura bakmayın kötü taktım.....
92/2 ler benim üst devrem ben 92/3 üm :D bugün ankara ardında diyarbakır ardından my Home SİİRT :D
Aynen kardeşim zararın neresinden dönsen kardır hesabı yaptım :D
Neyse kaldığım yerden biraz ilerde devam edecem hayata Askerdeyken Android programlama öğrendim. :D