Doğum Günü İçin Değişik Bir Hediye ?
-
Müridler kız arkadaşımın geçen yıl ki doğum gününde 21 yaşına girmişti 21 gül almıştım :D süpriz doğum günü kolye falan bu yıl da yaklaşıyo değişik birşey yapmak lazım bütçede kısıtlı en fazla 100 tl ayırabilirim şöyle hem ucuz hem güzel bi fikri olan var mı ?
-
bu seferde 22 öpüçük atı ver 22 kahve ısmarla 22 irenç espiri 22 gün beraber kal 22 diye uzar gider Unutma 22 :)
-
Bir KoLye Yaptır 22 Yazsın Kolyede Veya Kızın İsmiyle Yaptır Keyfin Bilir
-
bu mevsimde papatya bulmak zor , yerinde olsam papatya bulur verirdim. Mest olmazsa adam değilim.
-
22 dakika kesintisiz öp.
-
sevgililer günüde yaklaşıyor, bizide sardı hediye telaşı
-
26 olsa neyse tavşan yap derdim ama 22 den bişey çıkmaz :D ama güzel bir hediye istersen beraber çekildiğiniz bir fotoyu al özel bardakçılar var bardağa işliyorlar bardağa sıcak su koyunca resim gözüküyor bole bisey olabilir.
-
bence en değişik hediye bu sayfanın linkini atman olur : /
-
Olgunisik bunu yazdı:
-----------------------------
22 dakika kesintisiz öp.
-----------------------------emin bunu beğendi...
-
beraber güzel bi resminizi alıp puzzle yaptrabilirsin çok klasikleşti dersen yine aynı resmi(:p) bi yastığın üzerine bastrabilirsin kalp içinde resim çerçevesi vs. güzel şeyler yapıyolar. yada eski zil'li saatlerin içine resminizi koyuyolar ondan yaptrabilirsin yada şu takım tshirtlerden alabilirsin (örn: this is my juliet - this is my romeo gibi olanlardan ) not: 22 tane alma :)
veya türkü bar gibi bi yere götrebilirsin, yada canlı müzik, yada karaoke ama bunlar biraz tuzlu kaçabilir gece sonuna doğru :)
-
Sevgilin yok derdin yok.. cok rahat, ne hediye telasi ne baska sey..
tavsiye ederim:)))