[Döküman] - Ubuntu 11.04‘De Wine İle Adobe Photoshop CS5 Kurulumu
-
merhaba hacilar. gecenlerde bir arkadasim sormustu. ve bir cok kisinin ubuntudan vazgecme sebeblerinden biri gimp'ten hoslanmayip photoshop'a donmek istemeleri..
az once kurulumu yaptim kendi sistemimde. bi kac test yapip stabiletesinide test ettim.
simdi forumda paylasma vakti..
oncelikle "wine"yi ubuntu yazilim merkezi ile kurun.
yaklasik 70 mb'lik bi program.
sonra http://www.mediafire.com/?0fb0biu37b0a4hc buradan zipli 130mblik dosyayi indirin.
dosyalari bir klasore cikarin.
Adobe Photoshop CS5 Extended.exe'ye sag tiklayip Wine Windows Program Loader ile Aç'i seçin ve sanki windows'a kurulum yaparmis gibi kurun.
bu kadar!
masaustundeki kisayol simgesine tiklayip Adobe Photoshop CS5i calistirabilirsiniz :)
kendi masaustumden bir ekran goruntusu..
-
bi bitirem şu finalleri ubuntu 11.04 ü denicem.. bunuda bi deniim :)
maksat uğraş çıksn -
yüklenmesine yükleniyor ama bildiğim kadarıyla text tool da sorun çıkıyordu kontrol ettin mi araçları abi ? :S
-
angelofhope bunu yazdı:
-----------------------------
yüklenmesine yükleniyor ama bildiğim kadarıyla text tool da sorun çıkıyordu kontrol ettin mi araçları abi ? :S
-----------------------------Eski versionlarıdır.
http://appdb.winehq.org/objectManager.php?sClass=version&iId=20158
Gold olarak gözüküyor kendi sitesinde :)
-
angelofhope bunu yazdı:
-----------------------------hayir hocam. simdi yazini gorunce actim denedim. hic bir sorun yok. gayet rahat.
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
angelofhope bunu yazdı:
-----------------------------hayir hocam. simdi yazini gorunce actim denedim. hic bir sorun yok. gayet rahat.
-----------------------------ubuntuya geçiyorum :D
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
angelofhope bunu yazdı:
-----------------------------hocam peki cs5 programlarının hepsi yüklenebiliormu ?
-
Kazekage bunu yazdı:
AbdullahAzad bunu yazdı:
angelofhope bunu yazdı:
-----------------------------hocam peki cs5 programlarının hepsi yüklenebiliormu ?
-----------------------------http://www.winehq.org/search?cx=partner-pub-0971840239976722%3Aw9sqbcsxtyf&cof=FORID%3A10&ie=UTF-8&q=cs5&siteurl=appdb.winehq.org%2FobjectManager.php%3FsClass%3Dversion%26iId%3D20158#878
-
hemmen deniyorum.
-
Eline sağlık, yararlı döküman.
-
File Removed for Violation.