folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Dolandırıcımı Değilmi Karar Veremedim

Dolandırıcımı Değilmi Karar Veremedim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Beyler bir fikir söyleyin yaw bu elemanın sattığı şeyler gerçek olmayabilir mi?

Böyle oyuncuların, grupların, yazarların imzalı şeylerini satıyor.

http://www.ebay.com/sch/newliverpoolautographs/m.html?_nkw=&_armrs=1&_from=&_ipg=&_trksid=p3686

Bana çok fake geldi ama
    %99 pozitif yorum almış

Alayım mı ne dersiniz? (hangisini alacağımı ibnenin teki atlamasın diye belirtmiyorum ama bunlardan biri)

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Olay süpermiş ama ben alsam hep bi acaba sahte mi kuruntusu olur, bu haliyle ikna olmam

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CenkSertoz
    CenkSertoz's avatar
    Erkek

hollywood'da çalışan çaycıymış aga,köyde amcam istedi diyerek imzalatıyormuş.

The Beginning and The End.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek

bence hiç güzel durmuyor, onu sen imzalatmadıktan sonra manevi değeri, pek hatırlatacak bir anısı olmaz bence. :)

Nerde o eski TBT...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

arkadaşlarına,tanıdıklarına yorum yaptırmış olabilir,para karşılığı yorum kastırmış olabilir $eYH!M.

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek
    ONEMINUTE bunu yazdı

arkadaşlarına,tanıdıklarına yorum yaptırmış olabilir,para karşılığı yorum kastırmış olabilir $eYH!M.

bknz. bilenyok adlı mürid sitesinde 50 yorum için 3tl veriyordu

burdaki fiyatlara bakınca ne bilim işte

gaza gelme şeyh :D

Lekum Dinikum Veliye Din ...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Karar veremediysen o zaman dolandiricidir.

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolgaStain
    tolgaStain's avatar
    Erkek

%1000 dolandırıcı.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Ama yorum yazanların aldıkları yorum sayılarıda var paralı yorum olduğunu sanmıyorum.

Alacağım şey de eski bir sanatçının bişeyi, babamdan kaldi yazmış, dedim orjinal olduğunu nerden bilecem

diyor ki alırsan bugün kargolarım. özel bir authentication şirketinin yaptığı inceleme sonucunu da pakete koyacam.

Ulan babandan kaldıysa, (satış için ilanda da yazmadıysan) neden özel şirkete authentication raporu aldın, babana mı güvenmiyorsun?

Orda biraz kıllandım işte. ama %99 güzel yorum var ve o şey orjinalse çok lazım bana

HolyOne tarafından 21/Kas/12 11:43 tarihinde düzenlenmiştir

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Ulan babandan kaldıysa, (satış için ilanda da yazmadıysan) neden özel şirkete authentication raporu aldın, babana mı güvenmiyorsun?

Orda biraz kıllandım işte. ama %99 güzel yorum var ve o şey orjinalse çok lazım bana

Adam babasına güveniyordur da seni ikna etmek için koyacaktır raporu şeyhim

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

Alan adam imzanın orijinal olup olmadığını nerden bilsin, onun olumlu yorumu kargonun geldiğine, hızlı geldiğine, satıcının sorularını yanıtladığına, yırtılmadan geldiğine, güzel paketlendiğine vb. işaret. İmzaların gerçek olduğunu göstermiyor.

http://img831.imageshack.us/img831/7500/jasonin.jpg

Jason abinin iki yerdeki imzası çok benzer ama tabii başka aynı insan iki posteri birden de imzalamış olabilir.

Ya orijinal niyetiyle alıp gerisini sorgulamayacaksın ya da almayacaksın..

izzmarit tarafından 21/Kas/12 11:51 tarihinde düzenlenmiştir

sigara değil, balık olan.
Toplam Hit: 4384 Toplam Mesaj: 49