Dolandırıcımı Değilmi Karar Veremedim
-
Beyler bir fikir söyleyin yaw bu elemanın sattığı şeyler gerçek olmayabilir mi?
Böyle oyuncuların, grupların, yazarların imzalı şeylerini satıyor.
http://www.ebay.com/sch/newliverpoolautographs/m.html?_nkw=&_armrs=1&_from=&_ipg=&_trksid=p3686
Bana çok fake geldi ama
%99 pozitif yorum almışAlayım mı ne dersiniz? (hangisini alacağımı ibnenin teki atlamasın diye belirtmiyorum ama bunlardan biri)
-
Olay süpermiş ama ben alsam hep bi acaba sahte mi kuruntusu olur, bu haliyle ikna olmam
-
hollywood'da çalışan çaycıymış aga,köyde amcam istedi diyerek imzalatıyormuş.
-
bence hiç güzel durmuyor, onu sen imzalatmadıktan sonra manevi değeri, pek hatırlatacak bir anısı olmaz bence. :)
-
arkadaşlarına,tanıdıklarına yorum yaptırmış olabilir,para karşılığı yorum kastırmış olabilir $eYH!M.
-
ONEMINUTE bunu yazdı
arkadaşlarına,tanıdıklarına yorum yaptırmış olabilir,para karşılığı yorum kastırmış olabilir $eYH!M.
bknz. bilenyok adlı mürid sitesinde 50 yorum için 3tl veriyordu
burdaki fiyatlara bakınca ne bilim işte
gaza gelme şeyh :D
-
Karar veremediysen o zaman dolandiricidir.
-
%1000 dolandırıcı.
-
Ama yorum yazanların aldıkları yorum sayılarıda var paralı yorum olduğunu sanmıyorum.
Alacağım şey de eski bir sanatçının bişeyi, babamdan kaldi yazmış, dedim orjinal olduğunu nerden bilecem
diyor ki alırsan bugün kargolarım. özel bir authentication şirketinin yaptığı inceleme sonucunu da pakete koyacam.
Ulan babandan kaldıysa, (satış için ilanda da yazmadıysan) neden özel şirkete authentication raporu aldın, babana mı güvenmiyorsun?
Orda biraz kıllandım işte. ama %99 güzel yorum var ve o şey orjinalse çok lazım bana
HolyOne tarafından 21/Kas/12 11:43 tarihinde düzenlenmiştir -
HolyOne bunu yazdı
Ulan babandan kaldıysa, (satış için ilanda da yazmadıysan) neden özel şirkete authentication raporu aldın, babana mı güvenmiyorsun?
Orda biraz kıllandım işte. ama %99 güzel yorum var ve o şey orjinalse çok lazım bana
Adam babasına güveniyordur da seni ikna etmek için koyacaktır raporu şeyhim
-
Alan adam imzanın orijinal olup olmadığını nerden bilsin, onun olumlu yorumu kargonun geldiğine, hızlı geldiğine, satıcının sorularını yanıtladığına, yırtılmadan geldiğine, güzel paketlendiğine vb. işaret. İmzaların gerçek olduğunu göstermiyor.
http://img831.imageshack.us/img831/7500/jasonin.jpg
Jason abinin iki yerdeki imzası çok benzer ama tabii başka aynı insan iki posteri birden de imzalamış olabilir.
Ya orijinal niyetiyle alıp gerisini sorgulamayacaksın ya da almayacaksın..
izzmarit tarafından 21/Kas/12 11:51 tarihinde düzenlenmiştir