folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hukuk & Muhasebe & Sigorta Soru - Cevap
linefolder Dolandırıldım! Yardım Edebilecek Var Mı?

Dolandırıldım! Yardım Edebilecek Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

yav biri demiş yok bi akrabana borçlar icra takibi biri der bişeyler bişeyler. abicim o araba senin. sen safmısın niye karıştırıyosun ortalığı. kullanması için verdim arabayı ama satmış. şimdide araba başka birinde diyeceksin.

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

Bak kardeşim yapacağın işi hemen söyleyeyim. Çok güvenebileceğin birine ,abin,annen baban dostun vb.

5000 tl senet yap ver eline. hemen avukata git senedi icraya versin. arabanın yerinide söyle . hemen bağlatsın . en kısası budur.

Temel adalettir .
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Söylendi mi bilmiyorum ama hoca takip eden adam arabayı bir yere parkettiginde yedek anahtarın varsa bin al evine götür :) araba senin adınaysa ve bir sözleşme yoksa seninle yapılan o araba senindir gidersin aracın başına alırsın yanına polis araba benim dersin alır gelirsin

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

İstanbulda mısın sen? 1 ay kullancak araç lazım anlaşalım ben gider alırım senin aracı.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trampfd
    trampfd's avatar
    Erkek

Kendi arabanı gidip almaktan acizmisin? yarın varsa evini falan da alırlar senin elinden.

Ehl-i Byte
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mavii
    mavii's avatar
    Erkek
    dediğiniz kadar kolay olmuyor işte.. söyledikleriniz mantıkli ama hukuk o şekilde yürümüyor/mus bunu öğrendim.. arabayi polis alamaz, alması için savcıdan kağıt gelmesi gerekli . gasp olayı degil gasp olarak şikayet edemiyorsun. gasptan şikayet etmek için gittiğimde güveni suistimal dediler. gasp elimden zorla alınması demek. anahtarı ben verdiğim için olmuyor. savcıda nedense takipsizlik veriyor. adamlarla guzelce konustum olmadı, kavga edecek şekilde konustum olmadı, gasptan şikayet ederim dedim git et dedi. ettigimde işlem yapılmadi gasp değil bu dendi. dolandıriciliktanda şikayet edilemiyor. bu işten biraz anlayan birisine sorarsaniz anlatır size . kavga edip haklıyken haksiz konumada düşmek istemiyorum. önce arabami kurtarıp sonra onlarin ceza alması için elimden geleni yapmak istiyorum. bu gün avukat ya da karakola gidin sorun bakalım gasp mi diyecekler ya da hukuk elimi kolumu nasil bağlamis öğrenin. bilmeden atarli konuşmak kolay. o dediklerinizi denediğim için olmaz diyorum ve nedenini açıklıyorum. en mantıklisi birisine borçlanip aracı bağlatmak. sigortali bir ışte çalışmıyorum maaşimdan kesemezler, üzerimde sadece araba var, üzerimde mal varken eve haciz gelecegini sanmıyorum.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

hoca koca forumla oyun oynuyon.

kalemimi alsin biri, doverim gene alirim. ote git allasen

All I need is a possibility.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

arabamı çaldılar bursa emniyet müdürlüğüne  bombalı eylem yapacaklar de adresi ver.. :)

Artık arabanı almaya  özel harekat birliği gider sende arabanı güvenle alırsın. :) :P

-- Şaka bir yana  araba benim üzerime olacak ve benden 3 bin tl  isteyecek.. Hangi çağda yaşıyoruz.

Git polise durumu anlat. Ruhsatıda göster  araba benim ama arabamı zorla alı koydular vermiyorlar de yardımcı olurlar..

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

ÇALINTI demene inanmazlar genelde hocam

aracın nerde olduğunu biliyorsan bin aracını al gel

ruhsatların sendeyse trafikten çekim işlemi yapılır araca aracın vergi vs borçları sana gelmez araç trafikte ilk görüldüğü yerde bağlanır.

ya arabayı alıp geleceksin ya ruhsatları onun dışında hiç bi bok yapamazsın savcılık felanda işlem yapmaz senin gibi çok iş geliyo elimize :))

edit: daha yeni üyesin Araç tescil takip Sigorta işi olunca burda konu açma çoğu bilmeden zırvalar sen bana pm at

DJ_Alper tarafından 27/Ara/12 09:33 tarihinde düzenlenmiştir

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

geçmiş olsun hocam üzüldüm durumuna yani bu memlekette artık adalet partisi yüzünden adaletsizliği her an yer yerde yaşıyoruz. kız arkadaşımın

telefonu çalındı karakola gittim adamların zerre kadar umrunda değildi küfür edeceğim şimdi polise de neyse ... 

konuya geleyim. aynısını benim eniştem senin ters durumundan yaşadı. adam arabayı birinden alıyor sonra bakıyor ki resmi kayıtları falan yok yani

o da dolandırılmış. arabanın gerçek sahibi de çalındı diye ihbarda bulunuyor. bizim enişte de arabayı saklıyor uzun bir süre dağda bi yerde

saklıyorlar sonuçta trafikte görseler alırlar. baya bir süre sonra arabayı kendi evinin önüne park ediyor. bu arabanın gerçek sahibi gelip arabayı

kapının önünden çalıp götürüyor. enişte de polise gidiyor arabam çalındı diye ama belgeler onun üzerine olmadığı için hiç bir hak iddia edemeden

geri dönüyor. bence sen de arabayı bir şekilde al gerisi problem değil. yok mu tanıdığın bir kaç kişi? adam arabaya binerken ya da inerken elinden

alsınlar, polisi arıyorlarsa arasınlar ellerinde belge yok.  bir hırsız senin elinden malını almışsa, sen o malı çalsan da mal senin olduğu için suç teşkil

etmez

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
Toplam Hit: 15125 Toplam Mesaj: 136