Dolar $ 1.740 Tl Oldu
-
Beyler en az 400 $ almam lazım yaklasık 1 hafta içinde.Ama dolar 1.740 oldu.Sizce ne yapayım şimdi mi alayım cıkar mı iner mi ne olur.
-
tarık yarın borsalar çok kötü bir gün geçirecek diyorlar biraz daha artabilir ama merkez bankası bu hafta içi müdahale edecek dolara yaklaşık 1.65 civarına düşer galiba
-
Merkez bankasının önlemleri oldu. Muhtemelen inicek ama 1 haftada mı ine 1 aydanami onu bilmek için falciolmak lazim. Abdninn kredi notu düşürüldü muhtemelen pazartesidolar iyice uçar o yuzden 1 haftalik bir planda bence bugün almak mantikli. Ama 1 ayigecik birplanda bence bekle.
-
Hocam dolar şimdi alırsan çok zarara girersin bence..Dolar iyi günlerini yaşıyor,düşüşe geçeceğini düşünüyorum.Çok fazla dolar alınırsa zarara girilir bence
-
bende yakıt parası yatıracam aq 800 dolar kadar :/ göte geldik
-
çıksın az daha yav 130$ ım vardı az daha cıksın bozdurcam onu bekliyorm(=
-
geçen hafta merkez bankası müdahle edince dolarda düştü euroda , 2.4 a kadar gelmişti euro sonra bi yükselmeye başladılar gene duramadılar. abd nin içinde olduğu durumda iyice tetikliyo sanırsam bunları.. dolarda euro da biraz daha yükselip , bi süre sabit durduktan sonra az bi düşme payı olucak.. sonra uzun bi süre sabit kalır ufak uak değişiklikler dışında diye düşünüyorum..
not : benim yazdıklarıma göre gidip yatırım flan yapma hocam bi ekonomi iblgim yoktur, kendi fikrimce söledim :)
euro 2.5 u felan görüp, belkide geçip bi süre sonra 2.45 e sert bi düşüş yapıp dıracaktır..
dolarda 1.70-1.75 e aynı şekilde sabitler -
@Ugur0
hacı bu rakamdan daha fazlasına cıkmaz kolay kolay.Hem paran azmış zaten cıksada 10-15 tl kar edersin onun içinde riske değmez.Git bozdur paranı hemen bence.
Beyler o zaman 1 hafta bekleyeyim 1.70 seviyesine inince alayım en iyisi.
-
geçti hacım o hava :D geçen hafta alacaktın o dolarları :) 1.65 i görüncede satacaktın
pazartesi hafif yükseliş bekliyorum ama yinede ufak hesaplara girme :D
-
bayrama kadar böyle gidecek gibi. malum abd beli doğrultmak için borsayı a. koyuyor. bayramdan sonra düzene girer yoksa türkiye de çoook kişi parasına para katar böyle giderse.
sen şimdilik beklemede kal takip et, en fazla 1,8 olur sonra birden hiç beklenmedik bir anda 1,5 olur :)
-
uzman ekonomistler pazartesinden itibaren 3 gün içerisinde düşeceğini söylüyor.. yinede sen bilirsin.