Domain Önerisi..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Erkek

mrb arkadaşlar.

Bir online oyun için domain ismi düşünüyorum ancak yeteri kadar iyi şeyler bulamadım. Sizin de fikrinizi alayım.

Proje insanların birbiryle chat yapması üzerine, her kullanıcı kendine karakter seçip, tüm kullanıcılarla aynı ortamda karakteriyle hareket edebilip sohbet edebilecek, istediği kullanıcıyla oyun oynayabilecek falan.

Renkli güzel bişi oluyo bunu şu yüzden söylüyorum iyice oyuna benzedi. Bu yüzden önereceğiniz domain isimleri biraz uçuk kaçık ya da bu formatta bir şeye uygun olursa sevinirim.

örneğin: yahoo, wuhuu gibi isimler güzel ama hepsi reglenmiş. Var mı önerebileceğiniz bir şeyler?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

alp bunu yazdı:
    -----------------------------

mrb arkadaşlar.

Bir online oyun için domain ismi düşünüyorum ancak yeteri kadar iyi şeyler bulamadım. Sizin de fikrinizi alayım.

Proje insanların birbiryle chat yapması üzerine, her kullanıcı kendine karakter seçip, tüm kullanıcılarla aynı ortamda karakteriyle hareket edebilip sohbet edebilecek, istediği kullanıcıyla oyun oynayabilecek falan.

Renkli güzel bişi oluyo bunu şu yüzden söylüyorum iyice oyuna benzedi. Bu yüzden önereceğiniz domain isimleri biraz uçuk kaçık ya da bu formatta bir şeye uygun olursa sevinirim.

örneğin: yahoo, wuhuu gibi isimler güzel ama hepsi reglenmiş. Var mı önerebileceğiniz bir şeyler?

ff0000.com gibi mi?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    vaybeah.com :E

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

@sirpence

ff0000.com derken? kırmızı renk kodu mu? :D nedir o ?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

RootB bunu yazdı:

@sirpence

" domain isimleri biraz uçuk kaçık ya da bu formatta uygun olursa sevinirim."

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    hocam eğer tahmin etiğim gibi ise böle işte erkek kız 2 karekter var yanlıarna gidip konuşuyolar cafe felan var öle ise kaynaşakmı.com güzel olur 

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

RootB bunu yazdı:

@sirpence

hoca gir bak tam hatırlamıyorum ama adres böle bişeydi arkadaşın anlattığı gibi bi chat ortamı. ama pek türk olmuyo arkadaş yaparsa ben takılırım şahsen eğlenceli oluyo:D

edit: adres doğru girip bakın

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

CrAzY bunu yazdı:
    hocam eğer tahmin etiğim gibi ise böle işte erkek kız 2 karekter var yanlıarna gidip konuşuyolar cafe felan var öle ise kaynaşakmı.com güzel olur 

yok hoca birazdan yada yarın ben bulur yazarım dur bakalım aceleye getirme

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

elooow.com | "hello" sözcüğünün okunuşu bu şekilde.. istersen hemen regle.. ben kontrol ettım..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek
    özel mesaj attım

...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Erkek
    RootB bunu yazdı:

elooow.com | "hello" sözcüğünün okunuşu bu şekilde.. istersen hemen regle.. ben kontrol ettım..

Hocam mantık güzel kelimelerin okunuşundan gidilebilir, daha ii bir şeyler çıkmazsa bu olabilir hatta.

ayrıca arkadaşlar öneriler için teşekkürler. orjinal bişiler arıyorum, anlamsız olsa da olur ama kulağa hoş gelmeli.

nury : daha bitmedi hocam ama tanıtıma başlayacam, onun için biraz da bu acele..
Toplam Hit: 2653 Toplam Mesaj: 20