Domain Önerisi..
-
mrb arkadaşlar.
Bir online oyun için domain ismi düşünüyorum ancak yeteri kadar iyi şeyler bulamadım. Sizin de fikrinizi alayım.Proje insanların birbiryle chat yapması üzerine, her kullanıcı kendine karakter seçip, tüm kullanıcılarla aynı ortamda karakteriyle hareket edebilip sohbet edebilecek, istediği kullanıcıyla oyun oynayabilecek falan.
Renkli güzel bişi oluyo bunu şu yüzden söylüyorum iyice oyuna benzedi. Bu yüzden önereceğiniz domain isimleri biraz uçuk kaçık ya da bu formatta bir şeye uygun olursa sevinirim.
örneğin: yahoo, wuhuu gibi isimler güzel ama hepsi reglenmiş. Var mı önerebileceğiniz bir şeyler? -
alp bunu yazdı:
-----------------------------mrb arkadaşlar.
Bir online oyun için domain ismi düşünüyorum ancak yeteri kadar iyi şeyler bulamadım. Sizin de fikrinizi alayım.Proje insanların birbiryle chat yapması üzerine, her kullanıcı kendine karakter seçip, tüm kullanıcılarla aynı ortamda karakteriyle hareket edebilip sohbet edebilecek, istediği kullanıcıyla oyun oynayabilecek falan.
Renkli güzel bişi oluyo bunu şu yüzden söylüyorum iyice oyuna benzedi. Bu yüzden önereceğiniz domain isimleri biraz uçuk kaçık ya da bu formatta bir şeye uygun olursa sevinirim.
örneğin: yahoo, wuhuu gibi isimler güzel ama hepsi reglenmiş. Var mı önerebileceğiniz bir şeyler?
-----------------------------ff0000.com gibi mi?
-
vaybeah.com :E
-
@sirpence
ff0000.com derken? kırmızı renk kodu mu? :D nedir o ?
-
RootB bunu yazdı:
-----------------------------@sirpence
-----------------------------" domain isimleri biraz uçuk kaçık ya da bu formatta uygun olursa sevinirim."
-
hocam eğer tahmin etiğim gibi ise böle işte erkek kız 2 karekter var yanlıarna gidip konuşuyolar cafe felan var öle ise kaynaşakmı.com güzel olur
-
RootB bunu yazdı:
-----------------------------@sirpence
-----------------------------hoca gir bak tam hatırlamıyorum ama adres böle bişeydi arkadaşın anlattığı gibi bi chat ortamı. ama pek türk olmuyo arkadaş yaparsa ben takılırım şahsen eğlenceli oluyo:D
edit: adres doğru girip bakın
-
CrAzY bunu yazdı:
-----------------------------
hocam eğer tahmin etiğim gibi ise böle işte erkek kız 2 karekter var yanlıarna gidip konuşuyolar cafe felan var öle ise kaynaşakmı.com güzel olur
-----------------------------yok hoca birazdan yada yarın ben bulur yazarım dur bakalım aceleye getirme
-
elooow.com | "hello" sözcüğünün okunuşu bu şekilde.. istersen hemen regle.. ben kontrol ettım..
-
özel mesaj attım
-
RootB bunu yazdı:
-----------------------------elooow.com | "hello" sözcüğünün okunuşu bu şekilde.. istersen hemen regle.. ben kontrol ettım..
-----------------------------
Hocam mantık güzel kelimelerin okunuşundan gidilebilir, daha ii bir şeyler çıkmazsa bu olabilir hatta.
ayrıca arkadaşlar öneriler için teşekkürler. orjinal bişiler arıyorum, anlamsız olsa da olur ama kulağa hoş gelmeli.
nury : daha bitmedi hocam ama tanıtıma başlayacam, onun için biraz da bu acele..