Domain'i Geri Alamıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bir domainim vardı.Parasını yatırmamışım godaddy'de site artık gözükmüyor benim panelimde.Geri alamıyorum.Neden böyle ? 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

E parasını yatırmazsan böyle oluyor hocam :D Domain artık senin değil. Düşmesini bekliyceksin dostum. Ama parayı yatırmasan bile belli bi süre sistem silmediği için geri alabilme ihtimalin olması lazım. Ücreti biraz fazla oluyor sanırsam :)

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    interfector bunu yazdı

E parasını yatırmazsan böyle oluyor hocam :D Domain artık senin değil. Düşmesini bekliyceksin dostum. Ama parayı yatırmasan bile belli bi süre sistem silmediği için geri alabilme ihtimalin olması lazım. Ücreti biraz fazla oluyor sanırsam :)

Nasıl olacak hocam godaddy bide pek tecrübem yok.Bu konuda resimli anlatım falan var mı ? 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo
    CyberAngel bunu yazdı
    interfector bunu yazdı

Nasıl olacak hocam godaddy bide pek tecrübem yok.Bu konuda resimli anlatım falan var mı ? 

Hocam valla ben isimtescil kullanıyorum. Domain tam olarak boşa düşmediği sürece geri alma hakkı bende.

İngilizcem kötü olduğundan ve yurtışındaki bir firmaya bana yamuk yaptığında dava açmak zor olacağından 1 lira fazla verip isimtescil ile çalışıyorum :) İngilizceyi çok iyi bilmeyen birisi türk firmasından şaşmasın arkadaş ben bunu bilir bunu söylerim. Tarzanca anlaşamazsınız adamlarla.

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    interfector bunu yazdı
    CyberAngel bunu yazdı
    interfector bunu yazdı

Hocam valla ben isimtescil kullanıyorum. Domain tam olarak boşa düşmediği sürece geri alma hakkı bende.

İngilizcem kötü olduğundan ve yurtışındaki bir firmaya bana yamuk yaptığında dava açmak zor olacağından 1 lira fazla verip isimtescil ile çalışıyorum :) İngilizceyi çok iyi bilmeyen birisi türk firmasından şaşmasın arkadaş ben bunu bilir bunu söylerim. Tarzanca anlaşamazsınız adamlarla.

Hocam isimtescil deme bana.Zamanında öyle bir kazık attı ki bana hala unutamıyorum.Hele o telefondaki diyaloglarım yokmuydu.Müşteri ile kahve ağzıyla konuşuyorlar.Bide azarlıyorlar utanmadan.O yüzden bende yabancı domain firmalarını kullanıyorum.Böyle durumlarda da elimiz kolumuz bağlanıyor ama ne yapalım.İsimtescil'den domain host almam hocam.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erngnctrk
    erngnctrk's avatar
    Erkek
    sniperscope bunu yazdı
    CyberAngel bunu yazdı

Bir domainim vardı.Parasını yatırmamışım godaddy'de site artık gözükmüyor benim panelimde.Geri alamıyorum.Neden böyle ? 

Eger sakirt veya fetocu degilsen. Godady ile yazismalarini senin icin tercume edip domaini almana yardim edebilirim.

.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek
    sniperscope bunu yazdı
    CyberAngel bunu yazdı

Eger sakirt veya fetocu degilsen. Godady ile yazismalarini senin icin tercume edip domaini almana yardim edebilirim.

bu adamı seviyorum

yolun açık ve aydınlık olsun ferdi baba.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bolvadinli
    Bolvadinli's avatar
    Erkek
    sniperscope bunu yazdı
    CyberAngel bunu yazdı

Ben ikisinden de degilim ama o kadar rahatsız ediyorsunki etrafını anlatamam.

Toplum huzurunu bozan her türlü hareket engellenmeli.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    numune
    numune's avatar
    Erkek
    Bolvadinli bunu yazdı
    sniperscope bunu yazdı
    CyberAngel bunu yazdı

Ben ikisinden de degilim ama o kadar rahatsız ediyorsunki etrafını anlatamam.

Toplum huzurunu bozan her türlü hareket engellenmeli.

asosyallikten canı sıkılmış bi taraflara sataşıp huzursuzluk çıkarmaya çalışan bir insan örneği hocam herkes gibi sende görmemezlikten gel

Götüyle inatlaşan donuna sıçar
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek
    sniperscope bunu yazdı
    CyberAngel bunu yazdı

Fetocu tayfa birbirine şakirt diye hitab eder genelde... Farklı gruplar değil yani..

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackmir
    blackmir's avatar
    Erkek
    ..
    blackmir tarafından 08/Ara/12 19:12 tarihinde düzenlenmiştir

"Sevin O seni her an yaşattığı için ." "Üzül O nu bir an yaşayamadığın için."
Toplam Hit: 1756 Toplam Mesaj: 18