folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Donanım Hakkında Sorular

Donanım Hakkında Sorular

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    n1gh7m4r3
    n1gh7m4r3's avatar
    Erkek

hocam parça fiyatlarını www.teknofiyat.com dan araştır istersen

aynı işlemci gigatek.com.tr de 174$

ekran kartını o model sakın alma Zotac GTX 260 SYNERGY 896 MB 448Bit GDDR3 16X 218$ bari  bunu al

ekran kartında kafan karışmasın kesinlikle nvidia almanı öneririm. pit10din in önerdiği ekran kartını hiç düşünme bile derim o ekran kartı 9600gt nin rakibi ki, testlere bakabilirsin oyunlarda aa açınca 3870 çuvallıyor.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

n1gh7m4r3 harbi verdigin sitede işlemci ve anakart ucuz ama ürün yelpazesi geniş degil sıkıntı yaşadım parçalarıda tek tek almak istemiyorum oldumu biyerden olsun...

son not : velhasılı teknolojiye yetişmenin yolu çok paran olması :)yoksa hep bir gedik açık kalır fulleyemezsin

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

ben kasamı lcd'ye bağlıyodum pes 2009 oynamak için X550 kartla düşün artık bu kartlar sorun yapar mı :)

dur hatta yeni kasayı birazdan denerim senin için bi görüntü kaybı war mı diye 106 ekran sony bravia war bende bu arada seninkinin kalitesi

yetişmezse orasını bilemem :P

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek
    DVD sürücü neden sata değil. Kapkalın kabloyu kasaya sokup hava akımını engelleme.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    darkskull eyvallah bununla degiştim?  Sony AD-7200S-0B 20X8X20XDvdRw 12XRam SATA SIYAH

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek
    Tamam iyi yaptın. DVD için tavsiye veremiyorum sana hepsi hemen hemen aynı çünkü. Hiçbiri bir halta yaramaz :) Kalitelisini görmedim ben bunların şu ana kadar. Bence bilgisayardaki en berbat parça optik sürücüler. Biri düzgün okur ama mutlaka garantiye yollarsın bozulur, biri bozulmaz ama doğru dürüst okumaz :) Sıkıntıları bitmiyor. Şu anda nec kullanıyorum memnunum şimdilik. Şu ana kadar kullandıklarımdan en iyisi bu. Bir de paran varsa Ram'i ddr3 1600 yaparsan iyi olur. Ekran kartı konusunda NVidia öneririm. Ati iyi diyenler Ati'nin yüksek modeli ile Nvidia'nın daha düşük modelini karşılaştırıyorlar.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

ok onuda degiştirdim    OCZ Gold 2 GB 1600 MHz DDR3 RAM CL8 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    son soru:  toplatmak için mecidiyeköy mü kadıköy mü daha geniş seçenekler sunar

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oldwolf
    oldwolf's avatar
    Erkek

babalar gibi ekran kartı:

SPARKLE 9800GTX+, 1024MB, PCIExp Ekran Kartı, Direct X10, DDR3, 256 bit, 738/2200

ramler CL8, CL5 ler ne kadar fark ediyo performansta bilmiyorum ama araştırmanı öneririm. 

Metallica Rules
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek
    yaw aslında emin değildim ama şimdi br film izledim emin oldum:)piton arkadaşımız ısrarla x550 galiba yeter demişsin.Dostum PES ile br filmin mb/s 'si aynı değil.brrip film 8mb/s(sadece görüntü aktarımı) ile çalışıyor normal br film neydi unuttum:)ekran kartının işlemcisi çok önemli kafası karışmasın cia nın.bide codec-packler tabi:)

Almanya Fatihi
Toplam Hit: 3724 Toplam Mesaj: 32