DOTA
-
Merhaba arkadaşlar .
ben dota oynamak istiyorum fakat neleri download edeceğimi bilmiyorum sizden isteğim neleri indirmem gerekiyor neleri patch'lamam gerekiyor bir anlatırsanız memnun olurum.
şimdiden teşekkür ediyorum LİNKLERİ UPLOAD ' DA EDEBİLİRSENİZ süper olur :) yada warsa ... -
DOTA ne hacı ilk defa senden duydum : \
-
dur hocam wardır bilen sende ogrenmiş ol :) ??
-
sırf bu oyun için yapılmış zilyon site var aşama aşama anlatıyorlar tek tek niye bi gugıl amcamıza sormuyorsun anlamış deilim.
-
bunlar bağımlılık yaratan oyunlar bence bulaşma ama dotanın sitesinden indirebilirsin sanırım bakmadın mı oralara
-
bende farkettim hacı bu mürid her soru için konu açıyor :P
-
1-Temiz bir W3 kurulur
2-Üstüne temiz bir W3TFT kurulur
3-Eurobattle.netten ilgili patchler ve gateway indirilir kurulur
4-Epicwar.com dan istediğin harita indirilir(genelde haritayı karşıdan indirirsen noob muamelesi görürsün)
5-Çok sevilmez oynanmaz temiz bir castle fight açılır oynanır:)(Opsiyonel:P)Sen bir araştır eurobattle.net i takıldığın yerde sorarsın, şu an ücretsiz oynama imkanın bulunan yerler garena ve eurobattle'dır (benim bildiğim en azından)
-
Warcraft diye bir oyun var
Bunun üçüncü versiyonun ismi tahmin ettiğiniz üzere: Warcraft III
Bunun üzerinde "Frozen Throne" isminde bir ek paket yükleniyor.
DOTA (Defence Of The Ancients), bu ek pakette multiplayer oynanan bir haritadır.
Nasıl bir oyundur diyenlere ek$isözlük'ten hemen c/p yapıyorum:
şöyle bir açıklama getirelim bilmeyenlere. the sentinel ve the scourge olmak üzere iki taraf var. her iki tarafında binaları ve kuleleri var. bu binalardan eşit güçlerde creepler üretilip ortama salınıyor. siz ise bir hero seçiyorsunuz veya rastgele bir hero veriliyor size. öldürdüğünüz her creep/hero ve yıktığınız her bina için para kazanıyorsunuz. bu paralarla hemen bakkala gidip item alıyorsunuz ve güçleniyorsunuz. güçlendikçe daha çok kazanıp daha pahalı nesneler alıyorsunuz. inventoryinizde yer kalmayınca belli nesneleri birleştirebiliyorsunuz. velev ki siz ölerseniz sizin paranız gidiyor veya rastgele bir nesneniz öldüğünüz yere düşüyor ve ayakta kalan yağmalıyor. lakin bu şekilde oynayan çok az. oyunun amacı ise tahmin edeceğiniz gibi karşı tarafın binaları başlarına yıkmak.
(samanliktaki zuhtu, 23.02.2005 21:18) -
Frosttear bunu yazdı:
-----------------------------
1-Temiz bir W3 kurulur
4-Epicwar.com dan istediğin harita indirilir(genelde haritayı karşıdan indirirsen noob muamelesi görürsün)
5-Çok sevilmez oynanmaz temiz bir castle fight açılır oynanır:)(Opsiyonel:P)Sen bir araştır eurobattle.net i takıldığın yerde sorarsın, şu an ücretsiz oynama imkanın bulunan yerler garena ve eurobattle'dır (benim bildiğim en azından)
-----------------------------Adam dota istyor hacı:)
Dotanın mapini getdota.com'dan indirebilirsin son sürüm orda çıkar.
Euro battle dışında oynanabilcek yerler de var sen araştır bi güzel bence:)
-
Barisates bunu yazdı:
Frosttear bunu yazdı:
1-Temiz bir W3 kurulur
-----------------------------Adam dota istyor hacı:)
Dotanın mapini getdota.com'dan indirebilirsin son sürüm orda çıkar.
Euro battle dışında oynanabilcek yerler de var sen araştır bi güzel bence:)
son versiyon dota son versiyon patch istiyor.Warcraft kur + FT kur
1.24c patch i indir
sonra server kur eg: eurobattle.net
http://eurobattle.net/showthread.php?t=95080
sonra oyna
not: ezber oyunudur itemleri karakterleri antileri neye ne alınır karşıdaki ne aldıysa ne alcam
bunları bilen kazanır yoksa noobsundur.. dota nın %99 u kaçmaktır iyi kaçan gene kazanır.
-
www.dotaturkiye.com
Hazır kurulu halde bile bulabilirsin..