folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Dota 2 Mi Legue Of Legends Mi

Dota 2 Mi Legue Of Legends Mi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madman9
    madman9's avatar
    Erkek

beyler ben PARA VERMEDIM!!!!! SADECE ÇEKILIŞTEN KAZANDIM BU OYUNU.2 Valve dota 2 yı satısa sunmadı sadece beta asamasında.

Ben dediğim gibi level sıstemde de oynamak ıstemem atıyorum ben 1 lwl olarak basladım adam 29 lwl ebnı 1 dk olmadan olduruyor.Esit baslayalım su oyuna.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lambo
    Lambo's avatar
    Erkek
    madman9 bunu yazdı

beyler ben PARA VERMEDIM!!!!! SADECE ÇEKILIŞTEN KAZANDIM BU OYUNU.2 Valve dota 2 yı satısa sunmadı sadece beta asamasında.

Ben dediğim gibi level sıstemde de oynamak ıstemem atıyorum ben 1 lwl olarak basladım adam 29 lwl ebnı 1 dk olmadan olduruyor.Esit baslayalım su oyuna.

haklısın birader benim 30 levelüyelik var ne zaman oyun atsam 10 15 level adam garanti geliyor takıma deli oluyorum 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madman9
    madman9's avatar
    Erkek

Yok en iyisi dota galiba son bir kez daha lol e gireyim umarım hilecilerin oldugu yere girmem son bir kaz oynayacagım

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ulquiorra
    ulquiorra's avatar
    Erkek

lolün matchmakingi savunduğuna göre solo queueueueda takımına hiç ruslar gelmedi heralde? :D türk oyuncuları bile aratıyorlar bazen.

amma fanboy varmış la. lolde para geçiyo diyeni mi ararsın, 15-16 yaşındakilere hitap ediyor diyeni mi ararsın (ki kendisi birkaç mesaj sonra leet metin yazarak ne kadar ergen olduğunu kanıtlamış), çok kolay diyeni mi ararsın...

o kadar kolaysa girin turnuvalara. millet salak mı binlerce dolar ödüllü turnuva düzenliyor. yakın zamanda türkiye ulusal turnuvası var, sadece türk takımlar yarışıyor. 1. takıma 10000tl ödülü var. çok kolay geliyosa temiz para işte cukkalayın.

http://tr.leagueoflegends.com/tr/news/riot-games-ulusal-league-legends-turnuvas%C4%B1

forumu götüyle kullanan insanlar var.

@op onlar hileci değil oynamayı senden birazcık daha fazla biliyorlar. :D oyunda takım içi iletişim önemli. fpsdeki gibi hurra deyip yardırmak pek faydalı bi taktik değil. :D

ulquiorra tarafından 12/Eyl/12 16:51 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek
    ulquiorra bunu yazdı

lolün matchmakingi savunduğuna göre solo queueueueda takımına hiç ruslar gelmedi heralde? :D türk oyuncuları bile aratıyorlar bazen.

amma fanboy varmış la. lolde para geçiyo diyeni mi ararsın, 15-16 yaşındakilere hitap ediyor diyeni mi ararsın (ki kendisi birkaç mesaj sonra leet metin yazarak ne kadar ergen olduğunu kanıtlamış), çok kolay diyeni mi ararsın...

o kadar kolaysa girin turnuvalara. millet salak mı binlerce dolar ödüllü turnuva düzenliyor. yakın zamanda türkiye ulusal turnuvası var, sadece türk takımlar yarışıyor. 1. takıma 10000tl ödülü var. çok kolay geliyosa temiz para işte cukkalayın.

http://tr.leagueoflegends.com/tr/news/riot-games-ulusal-league-legends-turnuvas%C4%B1

@op onlar hileci değil oynamayı senden birazcık daha fazla biliyorlar. :D oyunda takım içi iletişim önemli. fpsdeki gibi hurra deyip yardırmak pek faydalı bi taktik değil. :D

tabiki mallar geliyor  ama ranked gir elonu yüksek tut mümkün oldugunda trollerle karşılaşmazsın.biz team ranked atıyoruz genelde. zaten şu sıra turnuva var ona hazırlanıyoruz. mümkün oldugunda solo girmemeye calısıyorum :D  us de durum meksikalılar haricinde kötü değidli ama avrupada durum felaket :| 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madman9
    madman9's avatar
    Erkek
    ulquiorra bunu yazdı

walla haklısın sımdı bıtırdım yıne kaybettım ama bundan sonra nerde cokluk oraya :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Çok saçma olmuş bu COD mu oynayaım yokas BF mi

bence cod ama abi ikisini de oyna. hangisinden daha çok zevk alırsan ona devam edersin (online oldukçarı için )

ben lol de dota dan daha çok zevk alıyorum ama dota karakterlerinden bazılarını da çok seviyorum (centaur ve domuz ) oyüzden bazen de dota oynuyorum.

yani kısaca iki oyundan da alacagın zevkler farklı türleri aynı olsada (Nasil fps türündeki oyunların farklı avantajları varsa )

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flybatwin
    flybatwin's avatar
    Erkek

dota nasıl bir oyun hiç oynamadım

www.tekno50.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

Uzun yıllar dota oynadıktan sonra sırf meraktan lol indirmiştim o zamanlar lol daha betaydı.

Gerçekten çok zevkli gelmişti, oyuna başladıktan sonra dotayı açmak gelmedi içimden devamlı lol oynadım. Fakat gel görki Oyun yayılmaya başladıktan ve milyonlarca üyesi olduktan sonra kalite olarak çok düştü eskisi gibi zevkli gelmiyor artık bana.

Dota kopyası gibi gözükebilir lol ama dotaya katkı vermiş bir çok kişi lol ekibinde bulunmuştur.

Bana kalırsa moba tarzı oyunalr moda olduktan sonra hiçbirinin oyannabilirliği kalmadı eskisi gibi zevkli geçmiyor artık oyunlar.

Tabi sen ilk defa başlayacağın için sana pek sorun olmaz bu. Benim tavsiyem dota oyna. Hatta host ol oyunun kontrolu seni,n elinde olsun oyunu bok edenler banla bleki ozaman çekişmeli güzel maçlar oynayabilirsin.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
Toplam Hit: 4817 Toplam Mesaj: 45