Dota Hakkında Bilgisi Olan Müritler
-
Merhaba müritler, 1 haftaya yakın bir süredir Dota kurmaya çalışıyorum fakat bir türlü halledemedim. İnternetteki talimatlara göre aşağıdaki işlemleri gerçekletirdim.
Kurduklarım
+ Warcraft 3: Reign of Chaos
+ Warcraft 3: Frozen Throne
+ EuroBattle Installer
+ 1.24c Patch
Daha sonra masaüstüne gelen euroloader isimli dosyaya tıklayarak oyuna giriş yapıyorum ve aşağıdaki ekran ile karşılaşıyorum.
Bu oyunu, patch ile birlikte herşeyi ayarlı, sorunsuz olarak internetten indirebileceğim bir adres var mı ? Veya bu sorunu nasıl halledebilirim ?
-
eurobattle konusunda bilgi sahibi değilim garenadan oynuyorum garena gecersen yardımcı olurum ayrıca suan warcraft 1.26a versiyonda
-
Kaligula bunu yazdı:
-----------------------------
eurobattle konusunda bilgi sahibi değilim garenadan oynuyorum garena gecersen yardımcı olurum ayrıca suan warcraft 1.26a versiyonda
-----------------------------1.26a'yı kuruncada euroloader kabul etmedi.
Garena ile arasında bir fark yoksa oda olur hocam
-
Kaligula bunu yazdı:
-----------------------------1.24d indirmesi yeterli..
Garenada sadece 1.26 oynuyorlar..
eurobattle degil de wepla oynayacam dersen www.weplaes.com'dan indir..
eurobattle hakkinda benim de pek fikrim yok ama 1.24d patch yeterli olur.
-
MaTRaX bunu yazdı:
Kaligula bunu yazdı:
-----------------------------1.24d indirmesi yeterli..
Garenada sadece 1.26 oynuyorlar..
eurobattle degil de wepla oynayacam dersen www.weplaes.com'dan indir..
eurobattle hakkinda benim de pek fikrim yok ama 1.24d patch yeterli olur.
-----------------------------Hocam eurobattle için 1.24 sırasının son serisinimi indirmemiz gerekiyor.
http://ftp.blizzard.com/pub/war3x/patches/pc/ adresinden baktımda en son 1.24e var indiriyorum belki düzelir.
-
direk gver'a pm at .d
-
@Clostridium attım pm hocam.
1.24e yükleyincede bu hatayı verdi.
-
CasTeaL bunu yazdı:
1.24e yükleyincede bu hatayı verdi.
-----------------------------w3l.exe ile girmeyi dene...
-
Hocam
+ Warcraft 3: Reign of Chaos
+ Warcraft 3: Frozen Throne
+ 1.24e Patch
+ EuroBattle Installer
bu sırayla yüklemelisin.
yani patch 1.24c değil e , bide ilk 1.24 e patchi kuracan.
Sonra yeni gelen euroloaderi kullanarak aç oyunu.
-
MaTRaX bunu yazdı:
-----------------------------w3l.exe ile girmeyi dene...
Hocam 1.24e patchini yükledikten sonra ben simgeye tıklamadan kendi otomatik olarak oyuna giriş yapmıştı ve yukarıdaki mesajda gösterdiğim hatayı verdi. Şimdi sen w3l.exe ile dene deyince euroloader aklıma geldi oradan girdim bu sefer bağlandı. Yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara teşekkür ederim.
@gVeR hocam sorun haloldu teşekkür ederim.
-
eğer ankara izmir yada istanbul gibi büyük şehirlerde oturuyorsan mutlaka orda dota oynatan kafeler vardır al 2gblık usbni git oraya kopyala yapıştır yap bitti hiç kurma stresi yaşama