Dota Orjinal Oyun (PARALI) Bilgisi Olan ?
-
orjinali steamde vardır herhalde
-
orijinal oyun keyleri için lütfen pm atınız.
her türlü oyunun orijinal keyi bulunmaktadır.
Wow, Battlefield 3, Call of duty modern warfare 3
http://www.sanalpazar.com/dukkan/Gamekeysworld.com__u267447__dp32247
dükkan burası burada olmayanlar için çekinmeden mesaj atıp fiyat alabilirsiniz
-
battle.net sunucularından diablo 2 warcraft 3 en son türk ipleri banlanmıştı özellik ile wc3 için hala banlıyız diye biliyorum
-
Allura bunu yazdı:
-----------------------------battle.net sunucularından diablo 2 warcraft 3 en son türk ipleri banlanmıştı özellik ile wc3 için hala banlıyız diye biliyorum
-----------------------------nie banlıolar len hile hurdamı çevirionuz serverlarda :P
-
LOL ile HON arasında fark var mı? yoksa aynılar tipik nikon-canon, ps-xbox gibiler mi?
-
XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------LOL ile HON arasında fark var mı? yoksa aynılar tipik nikon-canon, ps-xbox gibiler mi?
-----------------------------hiç alakası yok dostum. Yani temelde 2side AoS ama konseptleri farklı.
Şöyle bir itirafta bulunayım, HoN kesinlikle daha güzel DotA dan ama o eski DotA zevkini alamıyorum, ne HoN dan ne DotA dan, o yüzden şu an DotA 2 için beklemedeyim...
-
dota > hon >lol
-
Allura bunu yazdı:
-----------------------------dota > hon >lol
-----------------------------aynen öyle :D
lol oynayanları anlayamıyorum bu kadar basit bu kadar gereksiz combatlar vaktinize yazık.
-
bir arkadaşın 500.000 kişilik facebook sayfası vardı kesin bilir o satıcaktı hatta o sayfayı ne oldu bilmiyorum.
-
Headhunterz bunu yazdı:
-----------------------------Allura bunu yazdı:
-----------------------------dota > hon >lol
-----------------------------aynen öyle :D
lol oynayanları anlayamıyorum bu kadar basit bu kadar gereksiz combatlar vaktinize yazık.
-----------------------------dota da oynadım hon da oynadım. lol'e başlarken de verdiğim tepki ne lan bu? bu kadar dandik oyun mu olur? demiştim. sırf sıkıntıdan oynadım.
fakat şu an oynadığım tek online oyun oldu kendisi ve deli gibi severim. üçünü de oynamış biri olarak o saydığınız sıralama kesinlikle yanlış.
ayrıca lol nasıl hızla büyüdüğünü, turnuvaların ne kadar büyüklükte olduğunu, hon sırf lol'e yetişmek için free olma çabasını görüyorsunuzdur.
seçim sizin.