Dövüş Sanatlarına Başlamak
-
evet süper olur..
bu arada arkadaşlar tarihi bi yanılyı düzeltmek isiyom. o paranove paronove diye bağırdıkları filmde ben van damme sanıyodum.. hiç tanımadığım bi adammış ilk defa dydum prometehustan ismini marc dacoscos muş
-
burdan da yazayım da reklam olsun =)
http://www.bursaspormerkezi.com/
EBMAS Bursa
Sihing Muhammet N. AÇIK
ebmas@bursaspormerkezi.com
0538 599 01 27
0554 318 39 52
Dessas sen dur ben tanıştırırım sizi, başlamasan bile Muhammed hoca çok iyi bi adamdır,
daha önce gönderdiğim arkadaş henüz kararsız olmasına rağmen Muhammed hocayla tanışmaktan bile memnun oldu.
-
sana tavsiyem
http://www.uzmantv.com/kategori/spor/dovus-sporlari burda bir araştır sonra seç
-
Dessas bunu yazdı:
-----------------------------aslında kilomla çok derdim yok arkadaşlar.. ama kendimde çok büyük potansiyel hissediyom ve çokda hamım. bu 104 kiloyu bi 10 kilo verip. kas fln yapmak istiyorum. hani böyle yattığı yerden bi anda el kullanmadan kalkıyolar havada uçup abuket fln çekiyolar ya. öyle arayışlarım var.
zaten bi dövüş sporuna başlayım ikinci olarak okçuluğa başlıycam :D tarkan olma yolunda emin adımlarla ilerlemeyi düşünüyorum :D
-----------------------------
hocam sakın alınma ama 104 kiloyla ne parandesi ne taklası ne burgusu :|
-
Ben MMA önerim hem eğlenceli hem 3 farklı dövüş türünü içeriyor.Gerekli bilgi www.mmaistanbul.com
Hem her yaş her kilo için uygun
-
tek dövüş sanatı: JEET KUNE DO
gerisi yalan...
-
ValentinoRossi bunu yazdı:
-----------------------------tek dövüş sanatı: JEET KUNE DO
gerisi yalan...
-----------------------------Bruce Lee'nin gelişirdiği stil, Lee bir Wing Tsun öğrencisiydi.
Ayrıca kusura bakma ama gayet gerekiz bir mesaj olmuş.
Hangisi daha iyi diye birşey yok, onu uygulayan önemlidir.
şunu kabul ediyorum, belli stiller biraz daha iyidir ama bilmelisiniz
hangisini yaptığın değil ne kadar iyi yaptığın önemli.
başbakan olursun yüzüne gözüne bulaştırırsın, gariban bi adam olursun ülkenin kaderini değiştirirsin.
-
-
istanbuldaysan en tavsiye ettiğimbu spordeğil sanat ayrıca sadece dövüşdeğil felsefeli adamlar
www.bujinkanturkey.com -
bu kiloyla bence spor yapılmaaz sen ilk önce zayıfla sonra spor yap...