Download Yaparken Hız Düşüyor (Yardım)
-
Hocalar SpeedTest yapıyorum 96 Kb/sn gösteriyo Yani normal değer sayılır. (1mbit paket kullanıyorum)
indirmeye kalkınca hız 10 KByi geçmiyor bile sizce sorun nerededir ?
-
klimayı son ayarda açınca arabanın çekişten düşmesi gibi hocam.olağandışı bişey yok.hızının da 1 mbit olduğuna dayanarak bolu dağına tırmanan ağır yüklü bi kamyon gibisin.
-
o6u2 bunu yazdı:
-----------------------------
klimayı son ayarda açınca arabanın çekişten düşmesi gibi hocam.olağandışı bişey yok.hızının da 1 mbit olduğuna dayanarak bolu dağına tırmanan ağır yüklü bi kamyon gibisin.
-----------------------------1 mbit ile 95-105 arası çekiyordum idm ile
örneğin bayağı saçma olmuş
-
Kreyzi bunu yazdı:
o6u2 bunu yazdı:
-----------------------------1 mbit ile 95-105 arası çekiyordum idm ile
örneğin bayağı saçma olmuş
-----------------------------edit : neyse tartışmıycam.
-
sorun senle alakalı olmayabilir senin download hızın 1 mgbit ama serverin hattı kısıtlıysa ne yapıcaksın :)
-
aynen sana dosyayı yollayan server/kişi bağlantısı yeterli olmayabilir.
-
karşı tarafın upload hızıda düşük olabilir. Yani sorun sende değil muhtemelen karşı taraftadır..
-
hocam premium olarak download yapıyorsan bir yerden zaten bu sorunun olmazdı düşük hız senin download ını karşılayamayan upload serverinden kaynaklanır
idm de bu gibi durumlarda (veya diğer dowload managerler)
bu hız kaybını telafi etmek için dosyayı parçalara böler aynı anda 4 5 parçasını çekmeye çalışıp o hızı yükseltirler
-
tuz_ruhu_03 bunu yazdı:
Download Internet Download Manager Now
Free download: 2.32 MB- Burdan son sürümü indir.
- Burdan patch i indir.Patch i idm yi kurduğun dizine at.Patch i yaparken uygulamanın kapalı olduğundan emin ol.
- Bitti gitti.
-----------------------------Sen iyisi mi İdman kullan. -
hocam reklam yapmak gibi olmasın ama bu aralar turbo internet diye bi program kullanıyorum..Normal hızım 8 mbit ama programla beraber 1.5 mb/sn de dosya çektiğim oldu..:d gerçekten işe yarayan bi program denemeni tavsiye ederim...=)
-
ndmylmz bunu yazdı:
-----------------------------hocam reklam yapmak gibi olmasın ama bu aralar turbo internet diye bi program kullanıyorum..Normal hızım 8 mbit ama programla beraber 1.5 mb/sn de dosya çektiğim oldu..:d gerçekten işe yarayan bi program denemeni tavsiye ederim...=)
-----------------------------nasıl bi program hocam inceden bi açıklama yapsan..