Dreambox/IPTV Tavsiye Yurtdisi İcin

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

http://www.fullhdiptv.net/

Sorumluluk kabul etmem. Birde Atlas Tv vardı ama onun internet sitesi ve Facebook sayfaları kapanmış.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Sorumluluk kabul etmem. Birde Atlas Tv vardı ama onun internet sitesi ve Facebook sayfaları kapanmış.

Yurtdışından ödeme yapılacağı için Paypal kabul eden olsa daha iyi olur.

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

kafamda bir sayı yok hocam. Çok tv izlemiyorum bazen arkadaş izliyor o kadar. O yüzden de yüksek mebla ödemek pek mantıklı değil. Ama alınca da iyi bi şey olsun diye düşünüyorum.

O zaman sana bunu önereceğim: https://m.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_607542.html

Firmware desteği de var. Size yeter. Hatta bende kayınpeder için bunu almayı düşünüyorum. Çinden gelişini bekleyemem dersen Ebay.de ya da Ebay.ch'den de lokal satış yapan bulabilirsin belki.

Florenzi tarafından 24/Ağu/17 01:11 tarihinde düzenlenmiştir

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    Florenzi bunu yazdı
    unbalanced bunu yazdı

kafamda bir sayı yok hocam. Çok tv izlemiyorum bazen arkadaş izliyor o kadar. O yüzden de yüksek mebla ödemek pek mantıklı değil. Ama alınca da iyi bi şey olsun diye düşünüyorum.

O zaman sana bunu önereceğim: https://m.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_607542.html

Firmware desteği de var. Size yeter. Hatta bende kayınpeder için bunu almayı düşünüyorum. Çinden gelişini bekleyemem dersen Ebay.de ya da Ebay.ch'den de lokal satış yapan bulabilirsin belki.

yorumlari okudum da hocam update olayinda sikinti yasamis baya bir insan. Pek icime sinmedi bu. Himedia yi kesinlikle tavsiye ediyorsan onu alabilirim. Ancak hangi modeli alayim? Iki model önermissin.

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

pek saglam bir seye benzemiyor hocam, güven vermedi bana siteleri :) Sanki yarin kapatip dükkani gidebilecek türkden.. Bu nilsat iyiye benziyor

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

Yabanci iptv icin reddit e bakılabilir. En popi konuda en ustte bir iptv listesi var. Excel tablosu olarak yayinlamislar. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı
    Florenzi bunu yazdı
    unbalanced bunu yazdı

yorumlari okudum da hocam update olayinda sikinti yasamis baya bir insan. Pek icime sinmedi bu. Himedia yi kesinlikle tavsiye ediyorsan onu alabilirim. Ancak hangi modeli alayim? Iki model önermissin.

Bir de su var. Siz sadece iptv'mi izlemek istiyorsunuz yoksa tv'de Android'in özelliklerini de kullanmak mi?

Dün kayinpederime bende alicam derken benim kastim IPtv icin receiver'di. Android box cok cetrefilli benim icin.

Sayet niyetiniz Android Box almak ise yukarida belirtmis oldugum Himedia'dan iki modelde sizin icin yeterli. Biri 150 euro, bir digeri 130 euro.

Yok derseniz bize IPtv icin receiver yeterli -ki ben kendime böyle birsey alicam- o zaman Vu+Player markasini öneririm size. Vu+Solo2 modeli güzeldir. http://www.vuplus.de/produkt_solo2.php 190 euro civari.

Florenzi tarafından 24/Ağu/17 15:25 tarihinde düzenlenmiştir

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cankol
    cankol's avatar
    Erkek

ben kendim nilsat kullanıyorum diğer konularda da bahsetmiştim. kesinti falan yaşamıyorum.

bir arkadaşım da tiribuniptvden almış nilsata göre görüntü kalitesi daha güzeldi. nilsatta 1280p bein sports varken tiribuniptv de 1920p vardı. 

imza.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

@RockZs, tesekkurler hocam, ama önceligim cihaz almak. Zaten artik kafamda ücretli bir servis almak var. Diger türlü iki de bir takip etmek gerekecek vs. 

@Florenzi, hocam simdi benim anlamadigim bir sey var. iptv receiver ile dreambox farki nedir? Yani dreambox onu karsiliyorsa iptv receiver e ne gerek var. Bana ne gibi avantaj saglayacak? Ayrica dreambox, iptv destekliyorsa neden iptv receiver den daha ucuz..

@cankol, sagol hocam verdigin site hosuma gitti, fiyati daha pahali. Cihazi aldiktan sonra hem nilsat hem de bu tiribuniptv dan test yayini isteyip deneyecegim. Ama önce cihaza karar veremedim. Zaten cin'den gelecegi icin 1 ay beklemem gerekecek.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

@Florenzi, hocam simdi benim anlamadigim bir sey var. iptv receiver ile dreambox farki nedir? Yani dreambox onu karsiliyorsa iptv receiver e ne gerek var. Bana ne gibi avantaj saglayacak? Ayrica dreambox, iptv destekliyorsa neden iptv receiver den daha ucuz..

Simdi Iptv receiver ile Dreambox ayni seyler. Dreambox, Alman Dream GmbH'nin ürettigi uydu alicilarin model ismi. Bu da web sitesi. Dream firmasi olsun, Vu+ firmasi olsun Linux temelli uydu alicilari üretiyor. Nasil ki Türkiye'de peceteye genel olarak Selpak deniyorsa Linux temelli uydu alicilarina da Dreambox deniyor genelde. Mesela bu baslikta Dreambox modelleri ile Vu+ modellerinin karsilastirilmasi var. Link. Linux temelli uydu alicilari ile Android Tv arasindaki fark nedir dersen burayi okuyabilirsin.

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
Toplam Hit: 5058 Toplam Mesaj: 35
iptv dreambox