Dubai Otellerinde Çalışmak Ve Çalışanlar
-
dubaide otellerde çalışmak için neler gereklidir nerelere başvurulur. imkanları nasıldır. masörlük olarak orada çalışma iyimidir... çalışan varmı dubaide...
-
up
-
Valla bana göre kendimizi küçük düşürmek gibi olmasında dubaide çalışanın burada işi ne :|
-
Sezpanhe bunu yazdı
Valla bana göre kendimizi küçük düşürmek gibi olmasında dubaide çalışanın burada işi ne :|
Belki tanidigi vardir.
-
Sezpanhe bunu yazdı
adamın illa burdamı olması gerekiyor. dubaiden TBT ye erişim yok mu :) 14 yaşındamısın.
-
narkozMRT bunu yazdıSezpanhe bunu yazdı
adamın illa burdamı olması gerekiyor. dubaiden TBT ye erişim yok mu :) 14 yaşındamısın.
celallenmeye ne meraklısınız. adamın demek istediği dubaide otelde çalışan biri neden tbtye girmekle falan uğraşsın hayatını yaşar demek istiyor.
-
Gzx bunu yazdınarkozMRT bunu yazdıSezpanhe bunu yazdı
celallenmeye ne meraklısınız. adamın demek istediği dubaide otelde çalışan biri neden tbtye girmekle falan uğraşsın hayatını yaşar demek istiyor.
Artık yorumda yazılmıyor amk hayvanla hayvan ediyorlar insanı. He 14 yaşındayım çükümde kalkıyor. Yicen mi ? amk bütün götler 2 metre havada lafı beyinleriyle anlayacaklarına götüyle anlıyorlar.
-
dubai de genelde hintliler çalışıyor oranında kürtleri onlar :)
hani türkiyede güneydeki otellerde genelde kürtler çalışır ya onun gibi
türklere yer bırakmamışlardır hintliler... -
çok sayıda türkte var...
-
Hoca dubai otellerinde hintli ve filipinli tabiri caizse köleler çalışıyor çok ufak paralara.
Dubai zengin yer ama o pozisyonlarda iş için gidilmez
-
holyone hocam doğru söylüyor sen katar vatandaşlığını almaya çalış :) aylık hiç çalışmadan 30.000 dolar veriyorlarmış aslı varsa artık..
kaynak : http://www.internethaber.com/katar-bu-ulkede-hersey-bedava-30-bin-dolar-maas--419145h.htm