Dublajlı Ve Türk Filmleri İndirebileceğim Torrent Sitesi
-
Yabancı filmler için zamundayı kullanıyorum.
Evde sabit internet yok. Telefondan 2-8 arası kotasız internet.
Torrent sitelerini takipte edemedim
Bundan torrent mecbur oldu...
Önerebileceğiniz. Site var mıdır
-
En büyük sıkıntımız gerçekten ...
-
türkiyede tanınan private torrent siteleri;
bitturk.net
arena-tr.com(kapandı maalesef niye kapattılar anlamadım baya aktif bi siteydi halbuki)
turknova.net
torrent-turk.org (kapanan arena-tr.comdakiler buraya transfer oldu)
diğer popüler olupta yazmadıklarım varsa affetsinler onları bilmiyorum. en çok içerik üreten bitturk. diğerleri de fena değil mesela şu an turknovadan 4k black panther çekiyorum. bitturk tr de yasaklandı zaten. diğerleri hala legal olmaya çalışıyor mp3 ler kanunen tanıtım amaçlı 24 saat sonra silinir falan filan.
hepsinde üyeliğim var ama hesaplarda fazla upload kasmadığım için davetiyem yok maalesef. arena-tr de 2 tb upload kasmıştım baya davetiyem vardı ama kapandı yanlış siteyi seçmişiz upload kasmak için. arena-tr de benim kefilim davetiye dağıtmıştı oradan geldim zaten tahribata. :D
Daha da upload kasmak için uğraşmıyorum genelde kapanıyolar zaten. veya site uçuyor yedek almamış oluyorlar uploadlar uçuyor falan.
biraz uğraşırsınız davetiye bulmak için yukarıdaki sitelere. ama eninde sonunda buluyorsunuz ben arena-tr davetiyemi şu şekilde kaptım. ekşi sözlük başlığında biri davetiyem var mail atın vereyim yazmıştı üstünden 3 yıl geçmiş mesajının ama ben mail attım. adam da davetiyeyi yolladı :D
diğer sitelere de özel günlerde üye oldum. bayramlarda falan davetiyeleri açıyorlar genelde. hangisinde davetiye bulabilirseniz ondan yardırın.
-
türkçe içerik ve torrent demek
seed yok demek hız düşük demek
özellikle birkaç aydan eski sunumları indirirken sıkıntı demek.
bu yüzden sktr et yerli içerikte torrenti
limitsizamca gibi sitelerden hız sıkıntısı seed sıkıntısı olmadan çek mail ru linklerini jdownloadere basman yeterli
-
PanxeR bunu yazdı
türkçe içerik ve torrent demek
seed yok demek hız düşük demek
özellikle birkaç aydan eski sunumları indirirken sıkıntı demek.
bu yüzden sktr et yerli içerikte torrenti
limitsizamca gibi sitelerden hız sıkıntısı seed sıkıntısı olmadan çek mail ru linklerini jdownloadere basman yeterli
yukarıda saydığım siteler çok büyük siteler. adamlar sunucu satışı bile yapıyor ne hız sorunu? her uploadera beleş seedbox veriyorlar yeter ki sunum yapsın. dosyalar sunucuda uzun süre duruyor. ne zaman maddi sıkıntı çekiyorlar o zaman siliniyor eski sunumlar. 1-2 yıllık torrentlerde rahatlıkla seed buluyorsunuz.
geçen yazmıştım gene yazıyorum halka açık torrent sitelerinde yeni ve popüler bir içerik sunulduğunda herkes abanacağı için ilk birkaç gün 50kB/sn görseniz şükredersiniz. fakat private torrent sitelerinde uploader arkadaşın vps 10gbit/sn bağlantıya sahip olduğundan hızlıca indiriyorsunuz. eskide kaldı o yavaş olayları artık her sunum seedbox destekli.
-
Benim takip ettiğim 4 Türk sitesi var. Hızları gayet iyi. seed sorunu yaşamadım. Elbette hepsinde ratio uygulaması var. Bu siteler ;
hdturk.de
letseed.net
turknova.net
herobit.net
-
hit run yapmayıp ratioya dikkat edeceksen türktorrent için davetiye gönderebilirm pm ile mail adresini ver
-
üyelik açıktı.
üye olan varsa ve ratio su düşükse hediye göndermeye çalışırım.
davetiyesi olan varsa bende alabilirim. burdakilerden baya sömürdüm çünkü :)
-
çoğu filmi bulamazsınız ama eş dost teyze hala türkçe film isteyince youtube da "full izle" diye aratıp çıkan filmleri indiriyorum. filtrelerden de 20dk dan uzun u seçin, dublajlı ya da yerli bi ton film çıkıyo, 4k downloader ile çekersiniz
-
turktorrent ne oldu, en son .me uzantısındaydı.
-
http://turktorrent.ws/