Düğün Dernek - Bi Yardım
-
MaxeL bunu yazdı
Walla ailem ve yengem kuzenim falan 5 6 kişi gittik 2 3 sahnesi hariç pek beğenmedim (ailemde öyle pek keyif almadı ) öyle katıla katıla gülemedim açıkcası birdaha gidermisin deseler Asla.
10 üzerinden 2 veriyorum bende
bu arkadaş x man filmini ona getirdiğimde sıkıcı diye izlememişti not düşeyim dedim.
-
PanxeR bunu yazdıMaxeL bunu yazdı
Walla ailem ve yengem kuzenim falan 5 6 kişi gittik 2 3 sahnesi hariç pek beğenmedim (ailemde öyle pek keyif almadı ) öyle katıla katıla gülemedim açıkcası birdaha gidermisin deseler Asla.
10 üzerinden 2 veriyorum bende
bu arkadaş x man filmini ona getirdiğimde sıkıcı diye izlememişti not düşeyim dedim.
ya bir git.. birşeye kafam gitmiştir x man filimin 50 defa izledim düğündernek beklediğim gibi çıkmadı. sinamada bilet satan adam 2 defa izledim diyordu şahsen filmin toplasan 15 20 dk lık kısmına gülmüşümdür.
-
aslında işler güçler'de böyleydi ya gülmüyorlardı yada gülmekten sıçıyordu millet.
sanırım yine o tarz bişi çıkarmışlar. bulunduğum yerde sinema (gerçek anlamda) olmadığı için izleyemedim daha.
hükümet kadın 2 ve bu filmi merak ediyorum. bide hobbit var tabi mk Ağrı mahrum bıraktı bizi :/
edit: goldenboy hocu daha vizyondan kalkmadı herhalde hemen düşmez. dvd çıkması lazım.
Kreyzi tarafından 28/Ara/13 23:57 tarihinde düzenlenmiştir -
zor hocam. bulsan da sinema çekiminden öteye geçmez..
yine de çizik
-
Üstteki arkadaşın dediği gibi, film daha vizyonda ve türk filmi olduğundan aramak için vaktini harcama hacı boşuna.
Filme gelirsek,bizde dün gittik izmit dolphinde bütün seanslar doluydu kıyıda köşede 21:00 seansına bilet bulabildik. Salon yıkıldı herkes gülmekten yerlere yattı,zevkler ve renkler tartışılmaz tabikide ama kötü demek de haksızlık diye düşünüyorum.
Filmi seyrederken pek farkına varılamasa da bir arkadaşın postunu okurken düşündüğüm, düğün sahneleri daha iyi olabilirdi. Filmi izlerken gümekten yarıldım,esprileri aklımda tutayım fimi anlatır tekrar güleriz vs. diye filmden çıktık arkadaşlarla ama aklımız donmuş sanki bir şey gelmedi aklımıza.
Seyretmek isteyenlere şahsen ben tavsiye ederim, Beğenmezseniz beni yatırın şurdan... yuvarlayın... :)
-
Düğün derneğe kötü diyen adamlar türk komedi sinemasında kime gülüyorlar acaba merak ediyorumm.
Gayett iyiydi film 2 kez izledim hala açar izlerim fragmanını arada.Tam tersi bende hukumet kadın 2 yı begenmedım 1 daha komıktı 2 saçma geldi
-
Düğün dernek gayet iyi bir filmdir. Kötü diyenlerin cidden neye güldüklerini bende merak ediyorum. Bi diğeri hobbit i bekleyenler için torrente düştü bugün, ama altyazı henüz çıkmadı galiba bende altyazı bekliyorum :)
-
ndmylmz bunu yazdı
Düğün dernek gayet iyi bir filmdir. Kötü diyenlerin cidden neye güldüklerini bende merak ediyorum. Bi diğeri hobbit i bekleyenler için torrente düştü bugün, ama altyazı henüz çıkmadı galiba bende altyazı bekliyorum :)
camrip mi?
-
Kreyzi bunu yazdındmylmz bunu yazdı
camrip mi?
Dvdscr. Iptorrents de var.
-
torpedo_XL bunu yazdıKreyzi bunu yazdındmylmz bunu yazdı
camrip mi?
Dvdscr. Iptorrents de var.
hea baktım şimdi scr düşmüş.