Düğün Dernek - Bi Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    MaxeL bunu yazdı

Walla ailem ve  yengem kuzenim falan 5 6 kişi gittik 2 3 sahnesi hariç pek beğenmedim (ailemde öyle pek  keyif almadı ) öyle katıla katıla gülemedim açıkcası birdaha gidermisin deseler Asla.

10 üzerinden 2 veriyorum bende

bu arkadaş x man filmini ona getirdiğimde sıkıcı diye izlememişti not düşeyim dedim.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxeL
    MaxeL's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    MaxeL bunu yazdı

Walla ailem ve  yengem kuzenim falan 5 6 kişi gittik 2 3 sahnesi hariç pek beğenmedim (ailemde öyle pek  keyif almadı ) öyle katıla katıla gülemedim açıkcası birdaha gidermisin deseler Asla.

10 üzerinden 2 veriyorum bende

bu arkadaş x man filmini ona getirdiğimde sıkıcı diye izlememişti not düşeyim dedim.

ya bir git.. birşeye kafam gitmiştir x man filimin 50 defa izledim  düğündernek beklediğim gibi çıkmadı. sinamada bilet satan adam 2 defa izledim diyordu şahsen  filmin toplasan 15 20 dk lık kısmına gülmüşümdür.

Break Dance Bboy MaxeL
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

aslında işler güçler'de böyleydi ya gülmüyorlardı yada gülmekten sıçıyordu millet.

sanırım yine o tarz bişi çıkarmışlar. bulunduğum yerde sinema (gerçek anlamda) olmadığı için izleyemedim daha.

hükümet kadın 2 ve bu filmi merak ediyorum. bide hobbit var tabi mk Ağrı mahrum bıraktı bizi :/

edit: goldenboy hocu daha vizyondan kalkmadı herhalde hemen düşmez. dvd çıkması lazım.

Kreyzi tarafından 28/Ara/13 23:57 tarihinde düzenlenmiştir

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

zor hocam. bulsan da sinema çekiminden öteye geçmez..

yine de çizik

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    recobaba
    recobaba's avatar
    Erkek

Üstteki arkadaşın dediği gibi, film daha vizyonda ve türk filmi olduğundan aramak için vaktini harcama hacı boşuna. 

Filme gelirsek,bizde dün gittik izmit dolphinde bütün seanslar doluydu kıyıda köşede 21:00 seansına bilet bulabildik. Salon yıkıldı herkes gülmekten yerlere yattı,zevkler ve renkler tartışılmaz tabikide ama kötü demek de haksızlık diye düşünüyorum.

Filmi seyrederken pek farkına varılamasa da bir arkadaşın postunu okurken düşündüğüm, düğün sahneleri daha iyi olabilirdi. Filmi izlerken gümekten yarıldım,esprileri aklımda tutayım fimi anlatır tekrar güleriz vs. diye filmden çıktık arkadaşlarla ama aklımız donmuş sanki bir şey gelmedi aklımıza.

Seyretmek isteyenlere şahsen ben tavsiye ederim, Beğenmezseniz beni yatırın şurdan... yuvarlayın... :)

Batılı ülkelere oranla top, ipne ve homoseksüel sayısı daha az bir milletiz o yüzden biz daha delikanlıyız:)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sserkan
    Sserkan's avatar
    Erkek

Düğün derneğe kötü diyen adamlar türk komedi sinemasında kime gülüyorlar acaba merak ediyorumm.

Gayett iyiydi film 2 kez izledim hala açar izlerim fragmanını arada.Tam tersi bende hukumet kadın 2 yı begenmedım 1 daha komıktı 2 saçma geldi

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

Düğün dernek gayet iyi bir filmdir. Kötü diyenlerin cidden neye güldüklerini bende merak ediyorum. Bi diğeri hobbit i bekleyenler için torrente düştü bugün, ama altyazı henüz çıkmadı galiba bende altyazı bekliyorum :)

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    ndmylmz bunu yazdı

Düğün dernek gayet iyi bir filmdir. Kötü diyenlerin cidden neye güldüklerini bende merak ediyorum. Bi diğeri hobbit i bekleyenler için torrente düştü bugün, ama altyazı henüz çıkmadı galiba bende altyazı bekliyorum :)

camrip mi?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    Kreyzi bunu yazdı
    ndmylmz bunu yazdı

camrip mi?

Dvdscr. Iptorrents de var.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı
    Kreyzi bunu yazdı
    ndmylmz bunu yazdı

camrip mi?

Dvdscr. Iptorrents de var.

hea baktım şimdi scr düşmüş.

Toplam Hit: 10729 Toplam Mesaj: 47