Dükkanın Önüne Oturan Çingeneler
-
S.a hocalar başlıkta belirttiğim gibi bu amk odumun çingeneleri dükkanın önüne ailecek oturuylar (kadınlar ve çocukları) erkekleri kağıt filan topluyo bunlarda dükkanın önü geniş diye takılıyolar . Laf söylüyosun kalk siktir git diyosun gidiyolar 10 dk sonra bakıyosun yine aynı direk çirkeflik yapıyolar zaten biri hamile amk ne yapim ben bunlara yasal yoldan hızlıca buna çözüm olabilcek bişi yok mu?
-
sana zararları yoksa yasal yoldan birşey yapamazsın sonuçta kendi hallerinde oturuyorlar ama genede polise bi danış istersen
-
oturdukları yere tehlikeli köpek bağla o kısma araç falan park et..
yasal olarak polisin bi şey yapacağını sanmıyorum.. ama olmadı şikayet edebilirsin, karakola alır bırakırlar belki bi daha oturmazlar..
unbalanced tarafından 31/Ağu/13 13:26 tarihinde düzenlenmiştir -
aynı mevzu bende var amele pazarı var çalıştığım yerin yanında her sabah geliyorum iş yerinin kapsının önün amele kaynıyor yanda otur diyorsun hehe diyor ona diyorsun öbürü geliyor vs vs her gün aynı bok kurtulamassın hoca hergün aynı tekrarı yaparsın artık.
polis bir şey yapmaz -
sen esnaflık yapıyosun ve ülkede zabıtalar niye var bilmiyosun.
dükkanı kapatın köye falan dönün derim ...
-
abi otursunlar ne olacak? gelen müşterilere salça olmadıktan müşterileri rahatsız etmedikten sonra ne olacak ki?
bir bu dükkanın önünü kapatma birde taksicilerin devletin yolunu parselleme olayına ifrit oluyorum.
taksicilerde öyle. Yol zaten dar, babalarının malı gibi duba koluyorlar yolu otopark yapıyorlar. Birde sağında solunda bir iki dakika da olsa bekleme yaptırmıyorlar.
-
Bir ısıtıcı koy oraya alev gibi yansın orası bir hafta zaten havalar da sıcak başka yer bulurlar.
-
Bizim orda halkbank bank var önü amele pazarı adamlar atmlerin önünde oturuyorlar senelerdir banka hiç bir şey yapamadı işin zor hocam
-
oturdukları yere sabah erkenden gidip kola dök oturamazlar.
ikinci gün boya orayada bi uyarı as yeni boyandı üzerine oturmayınız diye.
3.gün oraya 5 tane büyük çöp kutusu koy üzerine plastik kagıt metal cam falan çöpede oturcak halleri yok ha bu arada nereye oturuyordu bunlar kaldırıma felan mı yoksa bank felan mı var ? -
MbK bunu yazdı
sen esnaflık yapıyosun ve ülkede zabıtalar niye var bilmiyosun.
dükkanı kapatın köye falan dönün derim ...
hocam istanbukun beşiktaş gibi bi ilçesinde esnaflık yapıyorum ama zabıtalar bir boka yaramıyor sabah akşam gezmece görüyolar bişi demşyolar şikayet ediyosun geliyolar kalk diyolar onlarda tamam kalkıyoruz diyolar kalkmıyolar zabıta olayı çözmüş gibi geri gidiyo benim suçum ne?
-
gres yağı sür oturdukları yere. kesin çözüm.