Dün Çektiğim Bir Fotograf

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek

god bunu yazdı:
    -----------------------------
    elini alıştırıyo

cok mantıklı geldı:D:D

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

RevengeX bunu yazdı:

ZoktriP bunu yazdı:

RevengeX bunu yazdı:

Biranın kaLbe yararLı oLduu biLinen bi gerçek :)) Sigara içseydi dahamı iyiydi :|

+ Sıcak havada soğuk soğuk çok güzL gidio yobaz oLmıan ark.Lara tavsie ederm :)

Bunun yobazlıkla alakasını anlayamadım..

Neden Allah'ın emrine uyduğu için bi insan YOBAZ olarak nitelendirilir ki? Kaldı ki herkesin inancı kendine, niye insanları rencide ediyorsun..

YobazLar içki içmio ya dayı ondan dedim + bende sana nie bu kadar dokunduğunu anLamadım hayırdır ?

Hem yobaz'ı aLLah'ın emirLerine uyanLara demioruz,terimi tamamen kendine göre yorumLamışsın demagojinin aLemi yok..

Demagoji ile ne alakası var?

Kurduğun cümle ortada "Sıcak havada soğuk soğuk çok güzL gidio yobaz oLmıan ark.Lara tavsie ederm"

yobaz olanlar dışındakiler Alkol alabilir demek değil mi bu?

Ben de alkol almadığıma göre direkt olarak Yobaz kategorisine giriyorum ve doğal olarak ucu bana dokunuyo..

Ayrıca Alkol'ün Haram olduğu Allah'ın emri değil mi? 

Sen demogoji yapıyosun farkında değilsin... 

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RevengeX
    RevengeX's avatar
    Erkek

ZoktriP bunu yazdı:

RevengeX bunu yazdı:

ZoktriP bunu yazdı:

RevengeX bunu yazdı:

Biranın kaLbe yararLı oLduu biLinen bi gerçek :)) Sigara içseydi dahamı iyiydi :|

+ Sıcak havada soğuk soğuk çok güzL gidio yobaz oLmıan ark.Lara tavsie ederm :)

Bunun yobazlıkla alakasını anlayamadım..

Neden Allah'ın emrine uyduğu için bi insan YOBAZ olarak nitelendirilir ki? Kaldı ki herkesin inancı kendine, niye insanları rencide ediyorsun..

YobazLar içki içmio ya dayı ondan dedim + bende sana nie bu kadar dokunduğunu anLamadım hayırdır ?

Hem yobaz'ı aLLah'ın emirLerine uyanLara demioruz,terimi tamamen kendine göre yorumLamışsın demagojinin aLemi yok..

Demagoji ile ne alakası var?

Kurduğun cümle ortada "Sıcak havada soğuk soğuk çok güzL gidio yobaz oLmıan ark.Lara tavsie ederm"

yobaz olanlar dışındakiler Alkol alabilir demek değil mi bu?

Ben de alkol almadığıma göre direkt olarak Yobaz kategorisine giriyorum ve doğal olarak ucu bana dokunuyo..

Ayrıca Alkol'ün Haram olduğu Allah'ın emri değil mi? 

Sen demogoji yapıyosun farkında değilsin... 

Ucu sana dokunsa noLucak dokunmasa noLucak ? Sen bu zamana kadar evet ben kesinLikLe yobazım dien birini gördün mü :)

Şimdi ben sana post atcam sen yobazsın die.. Sen ise inatLa üste çıkmak için yine post atcaksın 15-20 post geçecek eLde var 0 boşa zaman harcıcam + oLarak PeygamberLerden birisiydi yanıLmıorsam bi deveye sarhoşken yumruk atıp öLdürdüğü için yasakLanmış içki,o deveyi öLdürdü diye ben aLkoL aLamıyacam mı ?

Direk düz mantık değiL midir bu ? Geniş düşün biraz neden yasak diye araştır öyLe herşey yasak diye mahrum mu kaLıcaksın ondan ? Ki efesten mahrum kaLmak için akıL sağLığının yerinde oLmaması Lazım =)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek
    lan her boktan tartışma çıkarıyosunuz ya helal olsun. kişisel tercihi böleymiş kim ne deyebilir alla la :D anasının sigara içişinden belli oluyo ne oldğu

We can be more, we can be much more.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xous
    xous's avatar
    Erkek

kızana bayıldım oda benden :)

sokayım onun tezine...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trabs0n
    trabs0n's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Sen o çingenelerin arasında ne arıyonn :) gördüğüm kadarıyla orda irkek yok :P 

AğLıyor musun? Diye soruyor bide Mal!!! Yok ben gözümden işiyorum !.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

RevengeX bunu yazdı:

Ucu sana dokunsa noLucak dokunmasa noLucak ? Sen bu zamana kadar evet ben kesinLikLe yobazım dien birini gördün mü :)

Şimdi ben sana post atcam sen yobazsın die.. Sen ise inatLa üste çıkmak için yine post atcaksın 15-20 post geçecek eLde var 0 boşa zaman harcıcam + oLarak PeygamberLerden birisiydi yanıLmıorsam bi deveye sarhoşken yumruk atıp öLdürdüğü için yasakLanmış içki,o deveyi öLdürdü diye ben aLkoL aLamıyacam mı ?

Direk düz mantık değiL midir bu ? Geniş düşün biraz neden yasak diye araştır öyLe herşey yasak diye mahrum mu kaLıcaksın ondan ? Ki efesten mahrum kaLmak için akıL sağLığının yerinde oLmaması Lazım =)

Madem dokununca bişi olmayacaktı, nie ucu sana dokunuyo mu diye soruyosun?

Madem tartışma çıkacak ve bi sonuca ulaşamayacağız niye tartışma çıkaracak post atıosun?

İçkinin yasak olduğu açıkça kuran'da belirtilmiş, sarhoş deve kadar ilginç bi olayı ilk kez senden duyuyorum. Kuran benim için yeterli bir kaynak, o yasak diyorsa ben ona uyarım.

Akıl sağlığı mevzusuna gelince, belki de akıl sağlığım senin ki kadar kötü olmadığı için böyle birşeyi yapmıyorum, olamaz mı? ;) Senin düşüncenin tam tersi ;)

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meraclitus
    Meraclitus's avatar
    Erkek
    hocam böyle çok var.Geçen tv izliyordum atv de bi program var sabahları çıkıyor.İşte milletin dertleri falan bi kadın vardı oğlu ile baly çekiyorlarmış açık açık anlatıyor.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RevengeX
    RevengeX's avatar
    Erkek

ZoktriP bunu yazdı:

RevengeX bunu yazdı:

Madem dokununca bişi olmayacaktı, nie ucu sana dokunuyo mu diye soruyosun?

Madem tartışma çıkacak ve bi sonuca ulaşamayacağız niye tartışma çıkaracak post atıosun?

İçkinin yasak olduğu açıkça kuran'da belirtilmiş, sarhoş deve kadar ilginç bi olayı ilk kez senden duyuyorum. Kuran benim için yeterli bir kaynak, o yasak diyorsa ben ona uyarım.

Akıl sağlığı mevzusuna gelince, belki de akıl sağlığım senin ki kadar kötü olmadığı için böyle birşeyi yapmıyorum, olamaz mı? ;) Senin düşüncenin tam tersi ;)

Madem dokununca bişi olmayacaktı, nie ucu sana dokunuyo mu diye soruyosun? = Madem sen yobaz değiLsin nie yobaz diince üstüne aLınıosun =))

Madem tartışma çıkacak ve bi sonuca ulaşamayacağız niye tartışma çıkaracak post atıosun? = Ben postumu atar geçerim kimsede karışamaz hem tartışma ortamı diye bişey yok şurada güzeL güzeL LafLıoruz ? Sen her yazıştığın kişiyLe LafLamak yerine tartışıo musun ? =))

İçkinin yasak olduğu açıkça kuran'da belirtilmiş, sarhoş deve kadar ilginç bi olayı ilk kez senden duyuyorum. Kuran benim için yeterli bir kaynak, o yasak diyorsa ben ona uyarım = İyide hoca Kuran yetersiz bi kaynak diyen mi oLdu ? + Sana uyma demedim ki ben,herkesin dini imanı kendine ben ne karışıcam yahuu =))

Akıl sağlığı mevzusuna gelince, belki de akıl sağlığım senin ki kadar kötü olmadığı için böyle birşeyi yapmıyorum, olamaz mı? ;) Senin düşüncenin tam tersi ;) = Bence akıL sağLığın benim kadar iyi oLsa yukarıda bahsettiğim gibi demediğim şeyLeri demiş gibi göstermezsin,söyLediğim tek keLime "Yobaz" bunun haricinde sana dokunanı anLamadım ama nasıL abbas bi keLimeyse baya bi dokunmuş hoşuma gitti =)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek

Küçükken çok yaramaz olduğumdan gece 2-3 e kadar dururdum.Babam uyuyayım diye bi çay bardağı bira verirdi bana :D

Toplam Hit: 10001 Toplam Mesaj: 88