Dünkü İzlediklerimi Nerden Bulabilirim ?
-
Arkadaşlar misalen, bir film vs izledik.
Dün, bu gün ben onu kayıtlı bir şekilde bulabilirmiyim indirebileceğim kalitede ?
Mesela NTV de dün çok güzel bir belgesel kuşağı vardı iş yerinde denk geldim evimde tv yok normalde çok hoşuma gitti ama nasıl ulaşabilicem ? İndiricem yani. -
genelde ben yayınlanan belgeselin, filmin vs. ismini bulup ( yayın akışından bakıyorum ) torrentden çekiyorum. deneyebilirsin. ama tahminimce yayın kaydeden siteler de var. geçmiş yayınları oralardan da bulabilirsin - belki -
-
tv arşivinden bulabiliyorum ben
-
sol yukardan kanal ve tarih seç git butonuna bas :)
edit: wine daha erken yazmış görmedim :)
hworm tarafından 29/Tem/13 20:09 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam haftaya pazar aksam 10 da o belgeselin ikinci bolumu var. :)
-
yildiz.tv den izleyebilirsin
-
Wine bunu yazdı
tv arşivinden bulabiliyorum ben
aynen bende tv arşivinden buluyorum
-
biraz daha sistemli bişey istersen tütk telekomun tvbu hizmeti dediğin işe yarıyo önceden programın saatini evden çıkmadan önce giriyosun sen evde olmadığın vakittde yayın başladığında cihaz açılıyo ve o yayını bitene kdr reklamlar dahil kaydediyo ama onda sanırım üstlimit 1:40 dk fln olması lazım tam emin değilim ama genel olarak tüm programı kaydede bilrsin film fln olunca ztn onlar int. de bulunuyo.. bi araştır derim çok işin oluyosa böyle bişeyle
-
Bende sahurdan sonra izledim biraz ntv'deki belgesel kuşağını gerçekten belgeselin hakkını veriyorlar
-
ntvmsnbc'de videoarşivinde olabilir.
-
Daha bulamadım tv arşivinde vs, bulabilen varsa banada link atsın