Dünya Kültür Başkentine Googledan Logo
-
İşte Logo:
Ve İtanbul..
-
http://www.youtube.com/watch?v=t4CvCY9DzLY
Cem Karaca demişken bu da dinlenir;
http://www.youtube.com/watch?v=EHQuKQnubfE
-
Ben istanbulu begenmiyorum acikcasi . Diyabakirdan fazla dogu kokenli insan yasiyormus , 5-6 kere gittim . Arkadaslarim var orada . Bazi semtleri cok duzgun , cok iyi . Ama bazi yere gidiyorsun irak gibi bazi semte giriyorsun Arabistandan kalma gibi . Kultur baskenti olmayi hak ediyor bu yuzden . Ama sahsen ben istanbulu sevmedim . Bursa , izmir , eskisehir gibi iller daha yasanasi bana gore ...
-
Aslında İstanbul qüzel Şehir ama kendını bılmezler yuzunden adı kotu şeylerle duyuluyor...
İstanbulda o kdr quzel yerler var kı qezmekle bıtmez...
-
istanbul candır.
-
İstanbul Medeniyetlerin başkenti arkadasım yaşanmaz mı orda bee :)) gerci para olmayınca hiç bi yerde yaşanmıyor o baska
-
ReDsEa bunu yazdı:
-----------------------------
İstanbul Medeniyetlerin başkenti arkadasım yaşanmaz mı orda bee :)) gerci para olmayınca hiç bi yerde yaşanmıyor o baska
-----------------------------arkadasim para olsa ne olucak ?
kezzap atan , asit atan , insanin uzerine tiner dokup yakilan bir sehir ,
3. dunya afrika ulkelerinden farki nedir ?
fatihmidir nedir oraya gidiyorsun ,arabistan gibi . sortla gezemessin demisti arkadasim .
hele tahta kale falan , bildigin irak demisti .
yildiza okuyan bir arkadasim vardi , gazi mahallesinde yasiyordu .gozunun onunde adamin biri kadini kursunlamis.
bazi yerleri avrupai . mesela levent , nisantasi , bebek gibi semtleri cok iyi .
ama can guvenligin yok istanbulda ki bunu her aksam haberlerde gorebiliyoruz .
gerci yukarida izmir dedim ama izmiride batirdilar . en son 2 sene once gittigimde, terminalinde indim , aman Allahim turkce konusan insanlar yoktu kendi aralarinda .
Ozal bok vardida aldi 1.6 milyon kurdu iraktan, 91 de . gitti onlari birde batiya yerlestirdi ...
-
mutlak görülmesi gereken bir şehir ama asla yaşanacak bir şehir degildir.
-
Önceden bir arkadaşım İstanbula aşığım demişti ve bende ne saçma bir düşünce demiştim. 2 senedir kız arkadaşımı görmek için gidiyorum İstanbula ve şimdi ben aşığım İstanbula. Yok böle bir şehir ya süper biryer. İNsanın yaşayışı geliyor
-
maximuss bunu yazdı:
arkadasim para olsa ne olucak ?
-----------------------------Sorun bu.
Büyük bir bostanda arayıp tarayıp çürük olan karpuzu bulur, başlarsın eleştirmeye... Yetişen onca iri lezzetli karpuzun konusunu bile açmazsın.
..
İçinde çürük karpuz olmayan bir bostan bulman mümkün değildir.
Ve bu çirkinlikler İstanbul'un değil insanlığın çirkinliğidir. Bu çirkinliklere dünyanın her yerinde rastlayabilirsin.
-
HaYVaN bunu yazdı:
maximuss bunu yazdı:
arkadasim para olsa ne olucak ?
-----------------------------Sorun bu.
Büyük bir bostanda arayıp tarayıp çürük olan karpuzu bulur, başlarsın eleştirmeye... Yetişen onca iri lezzetli karpuzun konusunu bile açmazsın.
..
İçinde çürük karpuz olmayan bir bostan bulman mümkün değildir.
Ve bu çirkinlikler İstanbul'un değil insanlığın çirkinliğidir. Bu çirkinliklere dünyanın her yerinde rastlayabilirsin.
-----------------------------curuk bir karpuzu diger karpuzun yanina koy bakalim , karpuzalara ne oluyor ?