Dünya Su Forumu Nedir (Türk Suları Satılık Mıdır)
-
Gündemde çok göze çarpan bir olay olarak bu su forumuda neyin nesidir diye soruyor muyuz hiç ?
Neden istanbulda oluyor bu toplantı ? 3 tarafımız denizle çevrili olduğu için mi ? Yakın gelecekte küresel ısınma yüzünden biliyoruz ki su savaşları başlayacak güçlü güçsüzü yenecek patlaklar verilecekken neden tüm dünya liderleri bu forumda toplantılar yapıp antlaşmalar yapıyor ? suyun ödülü mü olur ? % 47 oy potansiyeli olan bir hükümet şak diye bir kanun çıkartıp sularıda özelleştirmeyeceği ne malum ? ecdadın çanakkalede inönüde sakaryada kanla kazandığımız bu toprakları satıp yada özelleştirenlere neden hesap sorulmaz ?
-
Belki de en baba isim olan hayat su bile artık bizim değil, fransızların.
Baraj yapılmak uzere peşkeş çekilmiş sulardan bahsetmiyorum bile. Prof. Dr İlyaz Yılmazer hakkında biraz arastırırsanız adamın sadece munzur suyu ile ulkeyi refaha çıkarabilecek planını bulabilirsiniz.
-
6 NİSANDA Turkiyeye abd baskanı gelecek diyorlar...
6. Filo abd emperyalistlerine karşı siper olmuştu...şimdi kim siper olacak ?
-
hoca yakında yolda yürüyemiyeceksin adam bu yol benim yolum parayla aldım dicek :)
-
türkiyede olmayıncada neden türkiyede olmuyor diyorsunuz :S
-
Türkiye su zengini değilki.satarlarsa bindiği dali keserler
-
mayrip bunu yazdı:
-----------------------------6 NİSANDA Turkiyeye abd baskanı gelecek diyorlar...
-----------------------------
6.filo'mu abd emperyalistlerine karşı siper olmuş ?
yanarım yanarımda çat pat duyduklarınızla hükümeti eleştirmenize yanarım.
-
bir kere de birbirinizle kavga etmeyin kardeşim. açıklayın bildiğiniz birşey varsa. evet şu anki paylaşım düzenine göre herşey satılıktır. bu düzenin temelini bilmiyorum fakat geleceğini iyi görmüyorum.
-
fatihack bunu yazdı:
mayrip bunu yazdı:
-----------------------------6 NİSANDA Turkiyeye abd baskanı gelecek diyorlar...
6.filo'mu abd emperyalistlerine karşı siper olmuş ?
yanarım yanarımda çat pat duyduklarınızla hükümeti eleştirmenize yanarım.
Bu 6. Filo ABD Emperyalizmi'ni simgeleyen donanma değil miydi ?Yani Abd emperyalizminin bir tezahürü olan 6, Filo, bizzat Abd emperyalizmine karşı siper mi almış ?
-
sözde suları kontrol altina alip susuzluğun önlenmesi forumu...!
-
mont-blanc bunu yazdı:
Bu 6. Filo ABD Emperyalizmi'ni simgeleyen donanma değil miydi ?Yani Abd emperyalizminin bir tezahürü olan 6, Filo, bizzat Abd emperyalizmine karşı siper mi almış ?
arkadaş'ın söylediğinden bu çıkıyor..: )