Dünyanın En Belalı Mahalleleri Belgeseli İstek
-
Arkadaşlar bu tarz birşey duydum her ülkenin en belalı mahallelerine girip ropörtaj falan yapıyorlarmış bilgisi olan varmı?
-
aklıma bu geliyo :D
konya yenimahalle burası. direk uyuşturucu mekanı. semtteki herkesmi satıcı olur arkadaş ya :D
bi röportaj yapmışlardı buradakilerle. adamın teki diyo günlük 10 lira kazanıyom hap alıyom caara alıyom diyodu :D
600 tane özel harekat polisi+helikopterlerle falan girdiler buraya :D
http://www.youtube.com/watch?v=3Ydg-zRvwMQ
-
Ankara çinçine mi ne girmiye çalışmış hatta grup sokmamışlar sanırım çinçin olması lazım.
-
dıscovery de var ros camp tı galıba adamın adı.dunyanın en belalı cetelerı felan bıseydı sanırım adı.
-
SUPERBICO bunu yazdı:
-----------------------------
dıscovery de var ros camp tı galıba adamın adı.dunyanın en belalı cetelerı felan bıseydı sanırım adı.
-----------------------------sanırım bu ama bunun fullunu nerden bulabiliriz hocam?
-
Meksika,Kolombiya biraz googledan aratırsan bulursun hocam.
-
Valal hocam benim aklımada hacıhüsrev geliyor:)
-
istanbulda Mustafa Kemal , Gazi mah. ve sarıgöl
-
Genelde Küba,Meksika,Kolombiya gibi ülkelerde oluyor o.
Tam dediğin gibi bi belgesel değil ama " The Two Escobars " da bu tarz bi belgesel izlemeni tavsiye ederim.
Mesaj 18 Temmuz 2012 (Carsamba) Saat: 13:54'da Pc-ErrOr tarafından düzenlendi.
Mesaj 18 Temmuz 2012 (Carsamba) Saat: 13:54'da Pc-ErrOr tarafından düzenlendi. -
casey bunu yazdı:
-----------------------------Ankara çinçine mi ne girmiye çalışmış hatta grup sokmamışlar sanırım çinçin olması lazım.
-----------------------------
aynen öyle hocam çinçin -
pcdoktor636 bunu yazdı:
-----------------------------aklıma bu geliyo :D
konya yenimahalle burası. direk uyuşturucu mekanı. semtteki herkesmi satıcı olur arkadaş ya :D
bi röportaj yapmışlardı buradakilerle. adamın teki diyo günlük 10 lira kazanıyom hap alıyom caara alıyom diyodu :D
600 tane özel harekat polisi+helikopterlerle falan girdiler buraya :D
http://www.youtube.com/watch?v=3Ydg-zRvwMQ
Mesaj 18 Temmuz 2012 (Carsamba) Saat: 12:40'da amele_2 tarafından düzenlendi.
-----------------------------ahaha koptum yaw :D
neşeli ayaklar 3 yazmış biride :D